GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Allt du behöver veta om piller som kan förstora din penis

Mycket förvirring om piller för penisförstoring cirkulerar på nätet. Fungerar det eller inte? Vi rätar ut alla frågetecken.

Att penisförstoringspiller av naturliga preparat fungerar råder ingen tvekan om. Att snoppen skulle växa likt näsan på en ljugande Pinoccio är bilden många har, men självklart fungerar det inte så. Penisen kan växa genom celltillväxt och penisförstoringspiller fungerar som en bas till detta. Att samtidigt tillämpa träning i penisförstoring eller använda en ”Penis Extender” förstärker effekten. Penisförstoring genom celltillväxt skall absolut inte påskyndas dock, eftersom det kan ge skador på penisvävnaden om man är alltför entusiastisk. Att varsamt behandla, träna och ha tålmodighet är nyckeln bakom naturlig penisförstoring. Vi visar hur man får större snopp genom att använda piller för penisförstoring, och hur det fungerar i praktiken:

Att förstå Corpora Cavernosa

Corpora Cavernosa är viktig att förstå. Det är den svampiga delen av penis som expanderar kraftigt, likt en ballong, och fylls med blod under en erektion. Ordet Corpora cavernosa härstammar från latin och betyder ”grott- liknande kropp”, kanske för att vävnaden består av labyrintiska håligheter likt grottor.

Corpora Cavernosum består av två cylindriska kammare som är fyllda med svampliknande vävnad som löper parallellt med varandra i penis. Corpora Cavernosa står för större delen av kroppen av penis - ca. 80%. Corpora Cavernosa finns överst och i mitten av penis, precis över Corpora Spongiosum som mestadels bara består av urinröret. Om man tittar på penis från ovan så ligger cylindrarna av Corpora Cavernosa brevid varandra med en linje i mitten som delar dem till vänster och höger.

Penisförstoring med piller och tabletter

Varför är Corpora Cavernosa är så viktig?

Kamrarna i Corpora Cavernosa är direkt ansvariga för att göra penis erigerad. Penis kan inte förstora sig på egen hand utan behöver signalsubstanser vid upphetsning eller fysisk sexuell stimulans. Hjärnan skickar därefter hormonsignaler som talar om för kroppen att fylla Corpora Cavernosa med blod. Därför, om man vill förstora sin penis, måste man först förstärka och förlänga musklerna i Corpora Cavernosa. Detta kan piller för penisförstoring hjälpa till med.

Med andra ord kan man säga att mängden blod som Corpora Cavernosa kan hålla bestämmer storleken på din penis. Lyckligtvis är det fullt möjligt att stimulera celltillväxt i Corpora Cavernosa, vilket i sin tur ökar den övergripande penislängden och tjocklek även i slakt tillstånd. Man säger att Corpora Cavernosa behåller cirka 90 procent av blodet som kommer in i penis under upphetsning.

Trycket från de blodfyllda kammare orsakar penis att expandera, vilket leder till en erektion. En erektion kan endast uppnås när vävnaderna i Corpora Cavernosa slappnar av, så att blodet kan komma in i kamrarna. Ett membran omger Corpora Cavernosa som stöd i att hålla blodet i cylindrarna. Piller för penisförstoring erbjuder naturliga ingredienser som stödjer varje del av denna process.

När stimulering stoppas eller när utlösning sker dras musklerna då ihop och blodet transporteras tillbaka ut ur penis och återgår till slakt tillstånd. Erektionen avtar när penismusklerna slappnar av, så att blodet kan rinna tillbaka in i kroppen.

Teorin om expanderad Corpora Cavernosa

Teorin bakom naturlig penisförstoring, såsom piller för penisförstoring, genom utvidgning av Corpora Cavernosa innebär upprepad tillförsel av blod genom vävnaden i penis. Med tiden resulterar detta av expanderad vävnad, vilket vidare resulterar i en större penis överlag.

Hur ökar man storleken på Corpora Cavernosa naturligt?

Det går att stimulera celltillväxt i Corpora Cavernosa, vilket i sin tur skulle öka den generella längden och omkretsen på penis. En ökning av elasticiteten i huden på penis leder till en ökning av blodflödet som även stimulerar celltillväxt i Corpora Cavernosa. Den upprepade behandlingen bryter ned cellväggarna i genom att tvinga blodet i svällkropparna på ett säkert och kontrollerat sätt. Varje gång detta sker har cellerna expanderat utanför deras normala begränsningar.

Kroppen reparerar därefter cellerna och bygger upp dem, vilket gör dem större och starkare för att klara det ökade blodflödet som genereras av behandlingen. Denna anpassning gör att penis kan hålla mer blod än innan. Med tiden kan man märka en ökning av storleken på penis.

Växtbaserade piller för penisförstoring innehåller ämnen med följande effekter som ökar celltillväxten:

  • Ökar blodcirkulationen i kroppen
  • Stimulerar ett större blodflöde som även når de allra minsta blodkärlen
  • Gör hjärtat starkare så att det inte behöver arbeta så hårt för att pumpa runt blod
  • Blodkärlen i corpus cavernosum slappnar av och kapslar in mer blod
  • Förstärker penisvävnaden som därmed kan kapsla in blodströmningen bättre

Piller för penisförstoring är också mycket säkrare att ta och är ändå en effektiv behandling. Ett naturligt tillskott kommer inte bara att ge dig snabba och effektiva resultat men skulle också hålla dig fri från farliga biverkningar.

De säkraste växtbaserade piller för penisförstoring bör innehålla beprövade ingredienser såsom: L- Arginine, Epimedium, Maca-rot, Biopherine, Damiana, Catuaba, Ginseng, Hagtornsbär, Ginko Biloba, Muira Puama, Fo–ti m.m.

Alla dessa ingredienser har en lång historia av framgångsrik användning för att förbättra sexuell prestanda och är kända för att producera starkare blodflöde till penis vilket leder till längre, hårdare och starkare erektioner och ökad penisstorlek, både i längd och tjocklek.

Andra intressanta artiklar