GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Peyronies sjukdom: Symtom och behandlingar

Peyronies sjukdom är ett vanligt förekommande tillstånd som drabbar tusentals män. Sjukdomen innebär i många fall en krokig penis, som ofta visar sig i den övre delen av penisen. De flesta män vet inte att detta går att behandla naturligt utan operation, så att du slipper smärta och obehag. Behandla skonsamt Peyronies sjukdom med naturliga lösningar utan negativa biverkningar.

Varför drabbas man av Peyronies Sjukdom?

Trots medicinska experter är det svårt att ta reda på exakt varför Peyronies sjukdom drabbar vissa män. I ett fåtal fall tros orsaken vara relaterad till en potensiell skada mot penisvävnaden. Men för majoriteten av män som drabbas av sjukdomen finns det ingen klar koppling till varför man får det. Även då kunskapen om varför vissa får det är begränsad så finns det lyckligtvis rikedom i kunskapen om behandling för Peyronies sjukdom.

Vad är symptomen?

Symptomen för Peyronies sjukdom kan vara:

  • Penis krökning / krokig penis
  • Svullnad av penis
  • En stor klump vid botten av penis
  • Smärta i axeln av penis

Symptomen av Peyronies sjukdom kan vara psykiska lika väl som fysiska. Om orsaken kommer från skada mot penis kan symptomen uppstå nästan omedelbart. För andra uppträder symptomen gradvis.

Behandling av Peyronies Sjukdom

Behandling av Peyronies sjukdom finns i flera olika metoder. Naturliga kosttillskott är en viktig del för att uppnå effektiv behandling utan att stöta på eventuella biverkningar. I många fall kan även en penisförlängare rekommenderas för behandling av Peyronies och för att ge en rakare form. En högkvalitativ penisförlängare som Jes Extenders som dessa kan användas för att försiktigt rätta till krokig penis och ge permanent penisförstoring. På shytobuy erbjuder vi båda penis förlängare och naturliga tillskott som kan motverka besvären med Peyronies Sjukdom

Andra intressanta artiklar