ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Bathmate Hydro7 - Hercules

Enhet | Manlig Förstärkande Hydropump

Det viskas om hydropumpar av män över hela världen – men om det finns en som diskuteras öppet och stolt, så är det Bathmate Hydro7! Med en revolutionär hydropumpteknik som designats för förstärkning såväl som njutning, har denna förstklassiga produkt gått om alla andra redskap i över ett årtionde. Den naturliga och njutbara kraften av kombinerad luft och vatten arbetar tillsammans, och ett stort antal män över hela världen rapporterar om extraordinär tillfredsställelse.

  • Designad för manlig förstärkning
  • För att ge känslan av styvhet & styrka
  • Metoden backas upp av intensiv forskning
  • Förstklassiga material & patenterad teknologi
  • Säker, smidig & behaglig att använda
  • Två års Produktgaranti
  • Tidigare känd som Hercules
  • CE-Märkt
  • Fri från BPA
  • ISO
1109
:


Färg

I lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Maskulin kraft

Under århundraden har påtaglig uppmärksamhet riktats mot en aspekt av den manliga anatomin – och vi alla vet vilken! Med så mycket fokus på just det här organet i vår kultur, kan det knappast komma som en överraskning att en del män är besvikna över den egna modellen. Det som däremot kan förvåna är hur få män som verkligen förstår mekanismen bakom situationen. Det manliga ollonet är konstruerat av tre delar: två corpora cavernosa på den övre delen, och corpus spongiosum, varav den tidigare är kammare som fylls med blod för att dra corpus spongiosum uppåt. Det är därför tydligt att blodflöde och cirkulation är otroligt viktigt för att kroppsdelen ska fungera korrekt, och att det optimala tillvägagångssättet bör vara ett som nyttjar dess naturliga mekanism.

Längd

Det går inte att förneka att längden är en av de mest direkta indikationerna på maskulinitet – distansen från roten till toppen! Världen över jämför sig män med förväntningarna på både normala och exceptionella standarder, och det är därför inte förvånande att många vill öka det här måttet.

Omkrets

Samtidigt som längden verkligen är omtalad bland många, så indikerar allt mer anekdotiska bevis, från både män och deras partners, vikten av omkretsmåttet. Omkrets är viktigt för såväl utseende som känslan av manlig kraft, potens och styrka.

Styrka

Ibland räcker det helt enkelt inte tillräckligt med stora mått – det är verkligen förutsägbart att känslan av styrka och intensiv kraft även spelar in. Oavsett om det gäller ens vardagsliv eller de där heta stunderna, så är det avgörande för den manliga känslan att alltid uppfatta sig själv som stark när det behövs.

Hydropump Tech

Vakuumpumpteknologi är ingenting nytt inom manlig förstärkning – en internetsökning kommer ge dig dussintals alternativ! De strävar alla efter att stimulera blodflöde och därmed förstärka manlig längd och omkrets. Forskning har utvärderat dess effektivitet på en molekylär nivå, när det gäller att boosta syremättnadsnivåer, och i mekanisk utsträckning av det manliga organet. Men samtidigt som dessa redskap utlovar fantastiska resultat, upplever inte alla män alltid det som tillfredsställande, eller ens trevliga at använda. Så därför tog man till ett nytt kraftfullt tillvägagångssätt för att hjälpa män, den här gången med användning av vattnets grundläggande krafter.

Intuitivt förstår vi alla vad detta antyder – en mycket mer njutningsbar upplevelse! Dessutom har hydropumpteknologi flera logistiska fördelar. Användningen av vatten skapar ett fritt flödande, jämnt tryck kring hela området, så att samtliga blodkärl stimuleras. Användningen av varmt vatten, som förenklas av bad eller även duschanvändning, öppnar upp porerna för att främja hälsosammare samt mer elastisk hud, och strävar därmed efter att boosta förstärkningsprocessen. Slutligen skapar H2O en mer sympatisk, men på intet sätt mindre kraftfull, miljö. Det är nyckeln till att säkerställa din komfort och framför allt din säkerhet. Genom användning av hydropumpmetoden, tar du verkligen ett beslutsamt steg framåt mot att tillfredsställa dina essentiella manliga begär.

Bathmate Hydro7

Sedan 2006 har ett redskap stått med både huvud och axlar ovanför all konkurrens om att tillhandahålla män med kraftfulla och njutbara hydropumpsredskap, och det är Bathmate Hydro7. Världens bästsäljande manliga förstärkningsredskap används för närvarande av tusentals män i över 70 länder. Sedan lanseringen har den blivit, och är fortfarande, populär på marknaden och har ett rykte för att vara otroligt enkel och behändig att använda. Många nöjda kunder har rapporterat att de upplever förbättrat självförtroende och förbättrad prestanda. Genom att investera i denna fantastiska gadget, kommer du ansluta dig till män världen över som tar sin manlighets-boosting på allvar.

Bathmate Hydro7 är ett trendigt redskap, som finns tillgänglig i flera färger. Du kan välja den färg som symboliserar din maskulinitet – det kan vara kraftfull röd, sval blå, eller öppet transparent!

Den revolutionerande användningen av hydroteknologi är perfekt utformad för enkel användning i bad eller dusch. Metoden arbetar för att maximera bekvämlighet, komfort och till och med njutning, för att enkelt passa in i vardagen.

Det här redskapet är utformad med maximal potens, så du behöver bara använda den under en kvart för att skörda fördelarna. Den tiden kommer garanterat att flyga iväg och knocka bort alla konkurrerande förlängare.

Det här redskapet nyttjar klinisk forskning och studie, och grundas på kraftfull, välkänd och högt ansedd mekanism för att tillhandahålla ett behagligt och säkert tillvägagångssätt för dina behov. Du vet att du är i goda händer när du har full kontroll.

Inköp av din Hydro7

Som nybörjarprodukt i Bathmate-sortimentet, erbjuder Hydro7 det mest omfattande tillämpningsintervallet, från 5 till 18 cm, eller 2 till 7 inches av erigerad längd. Hydro7 har en storleksmätare, så att du kan hålla koll på dina framsteg. För ytterligare bekvämlighet kan du även köpa en duschrem, för handfri användning, och ett vattenbaserat glidmedel med aloe vera.

Användning av Hydro7

Efter att ha badat i tillräckligt mycket varmt vatten för att täcka din midja i fem minuter, stoppa in ditt slaka organ i det vattenfyllda Bathmateredskapet. Med den räfflade gummibasen på redskapet tätt pressad mot ditt bäcken, trycker du ner några gånger tills vakuum skapats. När en förslutning bildats, bör du känna ett tryck som utvecklas. Pumpa den fyra eller fem gånger under tre till fem minuter, slappna sedan av under några minuter och njut av känslan. Tryck ner tryckventilen helt för att släppa, upprepa sedan processen. Om du inte kan pumpa redskapet ytterligare, har du nått den optimala trycknivån vid den tidpunkten. Om du känner att trycket är för hårt, så trycker du försiktigt på tryckventilen. Efter maximalt 15 minuters användande, trycker du ner ventilen helt och avlägsnar Bathmate.

För att använda i duschen, gäller samma princip som beskrivs ovan, men med några justeringar. Efter att du duschat i fem minuter, håll Bathmate upp och ner och fyll genom att hålla ditt finger över frigörningsventilen utan att trycka. Flytta redskapet uppåt för att behålla vattennivån, sänk ner ditt organ i den. Skapa försiktigt en förslutning på samma sätt som beskrivits ovan. Du kan sedan fortsätta med samma process och försäkra dig om att du avlägsnar den efter den maximala användningstiden på femton minuter.

Råd

Alla redskap från Bathmate är designade för att möta de manliga fysiska behoven med ultimat komfort och säkerhet. Det är dock viktigt att vidta en del kloka åtgärder. Se till att noggrant överväga det fullständiga produktutbudet från Bathmate, och se till att du köper en produkt som är lämplig för din manliga storlek. Innan användning, är det väldigt viktigt att du läser igenom de fullständiga instruktionerna noggrant. Använd aldrig under mer än femton minuter åt gången, och se till att ha tålamod. Kom ihåg, att ta en olämplig risk för kortsiktig vinning, kan orsaka långsiktig smärta.

Läs mer

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

80.00% baserat på 6 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har märkt att jag får lättare stånd efter en vecka...skall se om den växer nåt framöver

S Stefan
Verifierat Köp

Super!

G Göran
Verifierat Köp

Som en helt ny karl säger frugan!

T Tor
Verifierat Köp

Grymt! Riktigt nöjd med denna pump, ser skillnad!

O Olle
Verifierat Köp

Efter en veckas användning så får jag lättare erektion att storleken har ökat :) supernöjd!!!

A Anders
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter