GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
10% Rabatt

Bathmate Hydro7 - Hercules

Enhet | Manlig Förstärkande Hydropump

Översikt

Det viskas om hydropumpar av män över hela världen – men om det finns en som diskuteras öppet och stolt, så är det Bathmate Hydro7! Med en revolutionär hydropumpteknik som designats för förstärkning såväl som njutning, erbjuder denna förstklassiga pump allt du kan önska. Den naturliga och njutbara kraften av kombinerad luft och vatten arbetar tillsammans, och ett stort antal män över hela världen rapporterar om extraordinär tillfredsställelse.

  • Designad för manlig förstärkning
  • För att ge känslan av styvhet & styrka
  • Metoden backas upp av intensiv forskning
  • Förstklassiga material & patenterad teknologi
  • Säker, smidig & behaglig att använda
  • Två års Produktgaranti
  • Tidigare känd som Hercules
  • CE-CERTIFIERAD
  • ISO
:


Färg

1007Kr 1119Kr Du sparar 112Kr

Gratis frakt*

Point Icon Köp nu och tjäna 8 Comfort Poäng ?

Maskulin kraft

Det manliga organet och dess funktioner har associerats med kraft, styrka och manlighet genom tiderna. Med så mycket fokus på just det här organet i vår kultur, kan det knappast komma som en överraskning att en del män är besvikna över den egna modellen. Det som däremot kan förvåna är hur få män som verkligen förstår mekanismen bakom situationen. Det manliga ollonet är konstruerat av tre delar: två corpora cavernosa på den övre delen, och corpus spongiosum, varav den tidigare är kammare som fylls med blod för att dra corpus spongiosum uppåt. Det är därför tydligt att blodflöde och cirkulation är otroligt viktigt för att kroppsdelen ska fungera korrekt, och att det optimala tillvägagångssättet bör vara ett som nyttjar dess naturliga mekanism.

Hydropump Tech

Vakuumpumpning är en teknik som länge använts inom manlig förstärkning, för att stimulera blodflöde och därmed förstärka manlig längd och omkrets. Forskning har utvärderat dess effektivitet på en` molekylär nivå, när det gäller att boosta syremättnadsnivåer, och i mekanisk utsträckning av det manliga organet. Med en modern pump som används med vatten, har Bathmate skapat en ännu behagligare och tillfredsställande modell.

Hydropumpteknologi har flera logistiska fördelar. Användningen av vatten skapar ett fritt flödande, jämnt tryck kring hela området, så att samtliga blodkärl stimuleras. Användningen av varmt vatten, som förenklas av bad eller även duschanvändning, öppnar upp porerna för att främja hälsosammare samt mer elastisk hud, och strävar därmed efter att boosta förstärkningsprocessen. Med vatten kan du dessutom säkerställa din komfort , njutning och framför allt din säkerhet.

Bathmate Hydro7

Bathmate Hydro 7 är ett bästsäljande manligt förstärkningsredskap används för närvarande av tusentals män i över 70 olika länder. Sedan lanseringen har den blivit, och är fortfarande, populär på marknaden och har ett rykte för att vara otroligt enkel och behändig att använda. Många nöjda kunder har rapporterat att de upplever förbättrat självförtroende och förbättrad prestanda.

Inköp av din Hydro7

Som nybörjarprodukt i Bathmate-sortimentet, kan Hydro7 användas av flera olika storlekar, från 5 till 18 cm i erigerad längd. Hydro7 har en storleksmätare, så att du kan hålla koll på dina framsteg. För ytterligare bekvämlighet kan du även köpa en duschrem, för handfri användning, och ett vattenbaserat glidmedel.

Användning av Hydro7

Efter att ha badat i varmt vatten från midjan neråt i fem minuter, stoppa in ditt slaka organ i det vattenfyllda Bathmateredskapet. Med den räfflade gummibasen på redskapet tätt pressad mot ditt bäcken, trycker du ner några gånger tills vakuum skapats. När en förslutning bildats, bör du känna ett tryck som utvecklas. Pumpa den fyra eller fem gånger under tre till fem minuter, slappna sedan av under några minuter och njut av känslan. Tryck ner tryckventilen helt för att släppa, upprepa sedan processen. Om du inte kan pumpa redskapet ytterligare, har du nått den optimala trycknivån vid den tidpunkten. Om du känner att trycket är för hårt, så trycker du försiktigt på tryckventilen. Efter maximalt 15 minuters användande, trycker du ner ventilen helt och avlägsnar Bathmate.

För att använda i duschen, gäller samma princip som beskrivs ovan, men med några justeringar. Efter att du duschat i fem minuter, håll Bathmate upp och ner och fyll genom att hålla ditt finger över frigörningsventilen utan att trycka. Flytta redskapet uppåt för att behålla vattennivån, sänk ner ditt organ i den. Skapa försiktigt en förslutning på samma sätt som beskrivits ovan. Du kan sedan fortsätta med samma process och försäkra dig om att du avlägsnar den efter den maximala användningstiden på femton minuter.

Råd

Alla redskap från Bathmate är designade för att möta de manliga fysiska behoven med ultimat komfort och säkerhet. Det är dock viktigt att vidta en del kloka åtgärder. Se till att noggrant överväga det fullständiga produktutbudet från Bathmate, och se till att du köper en produkt som är lämplig för din manliga storlek. Innan användning, är det väldigt viktigt att du läser igenom de fullständiga instruktionerna noggrant. Använd aldrig under mer än femton minuter åt gången, och se till att ha tålamod. Kom ihåg, att ta en olämplig risk för kortsiktig vinning, kan orsaka långsiktig smärta.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(141)
4 Stjärnor
(48)
3 Stjärnor
(11)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.54% baserat på 200 Kundomdömen

Verifierat Köp

Efter en veckas användning så får jag lättare erektion att storleken har ökat :) supernöjd!!!

A Anders
Verifierat Köp

Grymt! Riktigt nöjd med denna pump, ser skillnad!

O Olle
Verifierat Köp

Har märkt att jag får lättare stånd efter en vecka...skall se om den växer nåt framöver

S Stefan
Verifierat Köp

Super!

G Göran
Verifierat Köp

Som en helt ny karl säger frugan!

T Tor
Verifierat Köp

C’est bon mais il manque un anneau pour un résultat plus satisfaisant

L Latoya J
Verifierat Köp

Seul bémol c'est le temps après une demie heure la pression décent et risque de se décrocher et que l'eau se refroidit sinon faire des répétitions tous les 20 minutes, sinon sa fait effet,reste à trouver un vrai stimulus érectile pour la durée aux moins 4h ou 7h merci

F Francky T
Verifierat Köp

how many Times a week

E Enock
Verifierat Köp

Bon article. Rien à signaler.

M Mayann
Verifierat Köp

Convient bien et n'a eu aucun problème

E Eugiene

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar