ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Eco Masters Exclusive Body Lotion

500 ml Lotion | Kräm mot pigmentfläckar

Hud med lyster har blivit ett alltmer eftertraktat skönhetsdrag – och ändå kommer många av oss, på grund av olika orsaker, att samla på oss områden med oönskad pigmentering. Samtidigt är det många av oss som har en förståelig motvillighet mot att applicera hårda, avskrapande kemikalier, med blekningsliknande egenskaper. För att hjälpa dig att hitta ett naturligt tillvägagångssätt, har Ecomasters sammansatt en variation av vitala faktorer i sin Exclusive Body Lotion.

  • Mot besvärande missfärgning & pigmentering
  • Naturligt lugnande formel
  • Med botaniska klargörande faktorer
  • Med sheasmör & extrakt av lakritsrot
  • Förstärkt med vitamin E
  • En enkel applicering dagligen
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Cruelty-Free
529
$90.22
Du sparar $29.73
I lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Oroande missfärgning

En jämn, mjuk och strålande hud anses ha en grundläggande roll inom både traditionella och moderna uppfattningar om skönhet. Därför oroar vi oss lätt över oönskade pigmentfläckar och missfärgningar som kan ge självförtroendet en törn. Fräknar, ärr, födelsemärken och andra mörka fläckar på huden kan upplevas som ett jobbigt besvär, som många försöker behandla med starka kemikalier som kan orsaka fler skador och inte är lämpliga för känslig eller eventuellt skadad hud.

Exclusive Body Lotion

För att möta sina kunders efterfrågan på en mildare produkt skapade Eco Masters en kräm mot pigmentfläckar som är baserad på naturligt kraftfulla ingredienser. Exclusive Body Lotion har sammanställts av en unik formel som syftar till att lugna och återfukta huden, samtidigt som krämen behandlar missfärgade hudområden. Nu behöver du inte längre oroa dig för ojämna mörka fläckar - Exclusive Body Lotion är lösningen som du har letat efter.

Sheasmör
Sheasmör

Detta fett som utvinns ur sheaträdets bruna nötter är en efterfrågad ingrediens med fantastiska egenskaper för huden. Den innehåller rikligt med vitaminer och fettsyror som har en lugnande och återfuktande effekt, som gör huden mjuk och smidig.

Jojoba fröolja
Jojoba fröolja

Jojoba är en buske som växer i öknen och är känd för att ha fuktighetsbevarande egenskaper. Jojobans fröolja används för att upprätthålla hudens elasticitet. Jojobaoljans konsistens är lik hudens talg, vilket anses vara orsaken till att den absorberas effektivt. Oljan har använts i århundraden, men har på senare tid blivit populär inom modern hudvård.

Aloe Barbadensis bladsaft
Aloe Barbadensis bladsaft

Denna fuktgivande växt har använts i åratal för sina lugnande egenskaper och är ett hyllat naturmedel världen över. Nuförtiden används aloe vera även för att återfukta, ljusa upp och ge huden en vacker lyster.

Kokosolja
Kokosolja

Denna olja har länge använts i matlagning för sin söta och rika smak, men är lika känd för att ha fördelaktiga egenskaper för huden. Kokosolja kan hjälpa mot oönskade pigmentförändringar och mörka fläckar på huden.

Salviaextrakt
Salviaextrakt

Denna aromatiska gröna ört är fullpackade med vitaminer och mineraler som gör underverk för huden. Den används inom hudvård för sina lugnande, stärkande och rengörande egenskaper. Salviaextrakt friskar upp huden och ger den näring

Lakritsrotextrakt
Lakritsrotextrakt

Extrakt av lakritsrot har använts i många generationer för att bleka huden naturligt. Denna milda ingrediens anses reducera missfärgningar och lugna huden. Den har inkluderats i vår skonsamma formel för att ljusa upp huden och ge lyster.

E-vitamin
E-vitamin

Den biotillgängliga formen av E-vitamin, tokoferol, fås endast från externa källor. Det är en viktig ingrediens inom hudvård, eftersom den hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress.

Fullständiga ingredienser

Aqua, glycerin, betain, glycerylstearat, PEG-100 stearat, etylhexylpalmitat, aloe barbadensis växtsaft, kojinsyra, vitamin E, kokosolja, jojoba fröolja, nikotinamid, sheasmör, salviaextrakt, lakritsrotextrakt, organisk kamomill blomextrakt, karbomer, lanolin, etylhexylglycerin.

Användningsanvisningar

Exclusive Body Lotion kommer med säkerhet att bli ett högst tillfredsställande och njutbart tillskott till din vardagsrutin. Du bara applicerar enkelt på det drabbade hudområdet, med en riklig mängd och masserar in. När den väl absorberats kan du använda en fuktgivande kräm på resten av din kropp, om så önskar. Upprepa detta en gång dagligen, kanske vid dagens slut, innan läggdags. Du kanske föredrar att investera i långsiktig användning, för att få kontinuitet i appliceringen.

Vägledning

Samtliga produkter från Eco Masters är optimalt framtagna för att vara ett njutbart, snällt tillvägagångssätt för att möta dina behov. Innan du applicerar någon form av hudprodukt, läs vänligen igenom de fullständiga ingredienserna noggrant, då det alltid finns en liten risk för att de innehåller något du personligen är allergisk mot. Om du har någon diagnostiserad hudåkomma, vänligen konsultera läkare innan användning.

Läs mer
Eco Masters Exclusive Body Lotion 500 ml Lotion | Kräm mot pigmentfläckar

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

83.33% baserat på 6 Kundomdömen

Verifierat Köp

sjunker in super snabbt och huden klagar inte. Verkar bra än så länge, men har inte använt den så länge.

M Malvina
Verifierat Köp

Blir så len och mjuk.

M Mikail
Verifierat Köp

Känns jämnare nu med mindre mörka fläckar.

A Aldin
Verifierat Köp

Jag brukar sno lite från min fru som älskar den. Jag undrade länge varför hon tyckte att den var så bra.

E Emre
Verifierat Köp

Mycket kräm som räcker länge.

M Muhammed
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter