• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Eco Masters Exclusive Body Lotion

500ml Lotion | Kräm mot pigmentfläckar
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Hud med lyster har blivit ett alltmer eftertraktat skönhetsdrag – och ändå kommer många av oss, på grund av olika orsaker, att samla på oss områden med oönskad pigmentering. Samtidigt är det många av oss som har en förståelig motvillighet mot att applicera hårda, avskrapande kemikalier, med blekningsliknande egenskaper. För att hjälpa dig att hitta ett naturligt tillvägagångssätt, har Ecomasters sammansatt en variation av vitala faktorer i sin Exclusive Body Lotion.

 • Mot besvärande missfärgning & pigmentering
 • Naturligt lugnande formel
 • Med botaniska klargörande faktorer
 • Med sheasmör & extrakt av lakritsrot
 • Förstärkt med vitamin E
 • En enkel applicering dagligen
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • Cruelty-Free

Oroande missfärgning

En jämn, mjuk och strålande hud anses ha en grundläggande roll inom både traditionella och moderna uppfattningar om skönhet. Därför oroar vi oss lätt över oönskade pigmentfläckar och missfärgningar som kan ge självförtroendet en törn. Fräknar, ärr, födelsemärken och andra mörka fläckar på huden kan upplevas som ett jobbigt besvär, som många försöker behandla med starka kemikalier som kan orsaka fler skador och inte är lämpliga för känslig eller eventuellt skadad hud.

Exclusive Body Lotion

För att möta sina kunders efterfrågan på en mildare produkt skapade Eco Masters en kräm mot pigmentfläckar som är baserad på naturligt kraftfulla ingredienser. Exclusive Body Lotion har sammanställts av en unik formel som syftar till att lugna och återfukta huden, samtidigt som krämen behandlar missfärgade hudområden. Nu behöver du inte längre oroa dig för ojämna mörka fläckar - Exclusive Body Lotion är lösningen som du har letat efter.

Sheasmör
Sheasmör
Detta fett som utvinns ur sheaträdets bruna nötter är en efterfrågad ingrediens med fantastiska egenskaper för huden. Den innehåller rikligt med vitaminer och fettsyror som har en lugnande och återfuktande effekt, som gör huden mjuk och smidig.
Jojoba fröolja
Jojoba fröolja
Jojoba är en buske som växer i öknen och är känd för att ha fuktighetsbevarande egenskaper. Jojobans fröolja används för att upprätthålla hudens elasticitet. Jojobaoljans konsistens är lik hudens talg, vilket anses vara orsaken till att den absorberas effektivt. Oljan har använts i århundraden, men har på senare tid blivit populär inom modern hudvård.
Aloe Barbadensis bladsaft
Aloe Barbadensis bladsaft
Denna fuktgivande växt har använts i åratal för sina lugnande egenskaper och är ett hyllat naturmedel världen över. Nuförtiden används aloe vera även för att återfukta, ljusa upp och ge huden en vacker lyster.
Kokosolja
Kokosolja
Denna olja har länge använts i matlagning för sin söta och rika smak, men är lika känd för att ha fördelaktiga egenskaper för huden. Kokosolja kan hjälpa mot oönskade pigmentförändringar och mörka fläckar på huden.
Salviaextrakt
Salviaextrakt
Denna aromatiska gröna ört är fullpackade med vitaminer och mineraler som gör underverk för huden. Den används inom hudvård för sina lugnande, stärkande och rengörande egenskaper. Salviaextrakt friskar upp huden och ger den näring
Lakritsrotextrakt
Lakritsrotextrakt
Extrakt av lakritsrot har använts i många generationer för att bleka huden naturligt. Denna milda ingrediens anses reducera missfärgningar och lugna huden. Den har inkluderats i vår skonsamma formel för att ljusa upp huden och ge lyster.
E-vitamin
E-vitamin
Den biotillgängliga formen av E-vitamin, tokoferol, fås endast från externa källor. Det är en viktig ingrediens inom hudvård, eftersom den hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress.

Fullständiga ingredienser

Aqua, glycerin, betain, glycerylstearat, PEG-100 stearat, etylhexylpalmitat, aloe barbadensis växtsaft, kojinsyra, vitamin E, kokosolja, jojoba fröolja, nikotinamid, sheasmör, salviaextrakt, lakritsrotextrakt, organisk kamomill blomextrakt, karbomer, lanolin, etylhexylglycerin.

Användningsanvisningar

Exclusive Body Lotion kommer med säkerhet att bli ett högst tillfredsställande och njutbart tillskott till din vardagsrutin. Du bara applicerar enkelt på det drabbade hudområdet, med en riklig mängd och masserar in. När den väl absorberats kan du använda en fuktgivande kräm på resten av din kropp, om så önskar. Upprepa detta en gång dagligen, kanske vid dagens slut, innan läggdags. Du kanske föredrar att investera i långsiktig användning, för att få kontinuitet i appliceringen.

Vägledning

Samtliga produkter från Eco Masters är optimalt framtagna för att vara ett njutbart, snällt tillvägagångssätt för att möta dina behov. Innan du applicerar någon form av hudprodukt, läs vänligen igenom de fullständiga ingredienserna noggrant, då det alltid finns en liten risk för att de innehåller något du personligen är allergisk mot. Om du har någon diagnostiserad hudåkomma, vänligen konsultera läkare innan användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • sjunker in super snabbt och huden klagar inte. Verkar bra än så länge, men har inte använt den så länge.

  M Malvina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Blir så len och mjuk.

  M Mikail small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Känns jämnare nu med mindre mörka fläckar.

  A Aldin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mycket kräm som räcker länge.

  M Muhammed small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jag brukar sno lite från min fru som älskar den. Jag undrade länge varför hon tyckte att den var så bra.

  E Emre small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.