måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Hur fungerar testosteronsupplement?

Testosteron täcker det manliga könshormonet och ger män deras egenskaper. Kroppens naturliga produktion av detta hormon kan, liksom andra orsaker minska när du blir äldre. Därför finns det en stor efterfrågan på alternativ som kan öka testosteronnivåerna samt hjälpa dig att få snabbare muskeltillväxt.

Vad är testosteron?

Testosteron är det hormon som är anledningen till att män är män. Det är tack vare detta hormon som män utvecklar skäggväxt, en djupare röst än kvinnor och ofta en mer markerad käke. Behöver en hermafrodit eller kvinna bli mer manlig eller genomgå ett könsbyte, är det ofta testosteron som används för att hjälpa denna process, eftersom det ger personen manliga funktioner, så som starkare hårväxt, etc.

En testosteronbooster är ett testosteronhöjande kosttillskott och är det mest manliga och muskeluppbyggande hormonet vi människor har i kroppen. Det ger mannen dess könsspecifika drag samt en större volym på muskelmassan än vad kvinnor får. Testosteronbrist kan uppstå gradvis efter 30-årsåldern vilket gör det svårare att behålla muskelmassa och styrka samt att ha en låg mängd underhudsfett.

Män kan också ta tillskott, för snabbare muskeltillväxt, mer sexlust, bättre erektion och mer uthållighet. Detta är särskilt populärt bland män som har passerat 30 år, sedan de naturliga testosteronnivåer i kroppen har börjat falla. Detta sker som en naturlig del av kroppens åldrande, men många män kommer inte godta detta ändringsförslag så tidigt i livet och väljer därför att ta testosteron eller tillväxthormon för att hålla sig ung.

Unga killar och män som tränar styrka, väljer ofta att ta testosteron av det enda skälet att det ger en snabbare muskeltillväxt, mer uthållighet och styrka. Många av dessa tillskott innehåller även Ginseng eller andra energigivande ingredienser, så du har också mer energi till träningen och kan få ut mer av det.

Tillväxthormon bör inte tas som ett komplement om du är under 18, om inte detta överenskommits med en läkare. Ens muskler och kropp är fortfarande under utveckling fram till runt denna ålder och det kan vara skadligt att ta testosteron för snabbare muskeltillväxt eftersom det stör kroppens egen funktion.

Hur fungerar testosteronhöjande tillskott?

Hormonsupport kan öka och optimera kroppens egen testosteronproduktion. Testosteronhöjande tillskott stimulerar kroppens egen produktion samt minskar de olika system som finns för att bromsa och hålla tillbaka mängden fritt cirkulerande hormon. Vad kan du då förvänta dig? Ett ökat tryck, minskat underhudsfett, ökad libido & allmän energi/välmående.

Hur får jag snabbare muskeltillväxt med testosteron?

Genom att ta ett kosttillskott i form av tillväxthormon, ger du din kropp ett lyft av det manliga könshormonet och därmed en signal om att det är i stånd att bygga större muskler och en snabbare muskeltillväxt. Du kanske har hört att man kan få större muskler med piller och det är inte helt fel. Det bästa alternativet till testosteron tillskott är tillväxthormoner, även känd villigt HGH - Human Growth Hormone.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden