GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Hur fungerar testosterontillskott?

Testosteron täcker det manliga könshormonet och ger män deras egenskaper. Kroppens naturliga produktion av detta hormon kan, liksom andra orsaker minska när du blir äldre. Därför finns det en stor efterfrågan på alternativ som kan öka testosteronnivåerna samt hjälpa dig att få snabbare muskeltillväxt.

Vad är testosteron?

Testosteron är det hormon som är anledningen till att män är män. Det är tack vare detta hormon som män utvecklar skäggväxt, en djupare röst än kvinnor och ofta en mer markerad käke. Behöver en hermafrodit eller kvinna bli mer manlig eller genomgå ett könsbyte, är det ofta testosteron som används för att hjälpa denna process, eftersom det ger personen manliga funktioner, såsom starkare hårväxt, etc.

Testosteron är viktigt i mannens byggande av muskler samt för sexuell utveckling. Testosteronet är en av de stora dragen som gör att kvinnor och mäns kroppar är annorlunda. Testosteronbrist börjar ofta efter att männen fyllt 30 år och det resulterar till svårigheter att bygga muskler.

Män kan också ta tillskott, för snabbare muskeltillväxt, mer sexlust, bättre erektion och mer uthållighet. Detta är särskilt populärt bland män som har passerat 30 år, sedan de naturliga testosteronnivåer i kroppen har börjat falla. Detta sker som en naturlig del av kroppens åldrande, men många män kommer inte godta detta ändringsförslag så tidigt i livet och väljer därför att ta testosteron eller tillväxthormon för att hålla sig ung.

Unga killar och män som tränar styrka, väljer ofta att ta testosteron av det enda skälet att det ger en snabbare muskeltillväxt, mer uthållighet och styrka. Många av dessa tillskott innehåller även Ginseng eller andra energigivande ingredienser, så du har också mer energi till träningen och kan få ut mer av det.

Tillväxthormon bör inte tas som ett komplement om du är under 18, om inte detta överenskommits med en läkare. Ens muskler och kropp är fortfarande under utveckling fram till runt denna ålder och det kan vara skadligt att ta testosteron för snabbare muskeltillväxt eftersom det stör kroppens egen funktion.

Hur fungerar testosteronhöjande tillskott?

Hjälp med ökade manliga hormoner kan reglera din kropps produktion av testosteron. Tablettter kan öka din kropps produktion av testosteron samt bromsa de olika funktioner som gör att testosteronmängden minskar. Vad kan man förvänta sig med ökad testosteron? Mindre fett på kroppen, ökad sexlust och allmänt bättre välmående samt mer energi.

Hur får jag snabbare muskeltillväxt med testosteron?

Genom att ta ett kosttillskott i form av tillväxthormon, ger du din kropp ett lyft av det manliga könshormonet och därmed en signal om att det är i stånd att bygga större muskler och en snabbare muskeltillväxt. Du kanske har hört att man kan få större muskler med piller och det är inte helt fel. Det bästa alternativet till testosteron tillskott är tillväxthormoner, även känd villigt HGH - Human Growth Hormone.

Andra intressanta artiklar