• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Spermans betydelse

Att spermans mängd och smak har betydelse i sexlivet verkar inte vara något som män idag har insett. Om partnern blir avtänd på lukten eller smaken av sperman kan lätt en pinsam situation uppstå och man kan lämnas otillfredsställd.

Att spermans mängd och smak har betydelse i sexlivet verkar inte vara något som män idag har insett. Om partnern blir avtänd på lukten eller smaken av sperman kan lätt en pinsam situation uppstå och man kan lämnas otillfredsställd. Oralsex är för många män mer njutningsfullt än vanligt sex eftersom det stimulerar på ett djupare plan. Nu finns det många metoder att använda sig av för att förändra smaken så att den blir mer attraktiv för din partner och kan hjälpa till att göra ditt sexliv ännu hetare. Eftersom att komplementet är helt naturligt så finns det inget att vara orolig för varken för dig eller för din partner.

Att svälja sperma anses vara en kärleksakt som många män finner njutningsfullt. Sperma innehåller en massa mineraler, där ibland citronsyra, aminosyror, fruktos, enzymer, fosforylkolin, prostaglandin, kalium och zink. Det är de här mineralerna som påverkar smaken och gör smaken lätt kan bli lite bitter. På samma sätt som mängden sperma påverkar sexlivet så har illasmakande sperma också en effekt på sexet, illaluktande sperma är lika med sämre oralsex. Men genom att använda smakförbättrare så kommer sovrummet garanterat få ett uppsving och med all säkerhet även att förstärka självförtroendet hos mannen i förhållandet.

Mängder av olika frukter och kryddor har blivit sammankopplade med att förbättra och påverka smaken på sperman. Exempel på frukter och kryddor är ananas, kanel, mango, äpple och päron. Att dricka minst en liter vatten om dagen sägs också vara bra om man vill förbättra sperma smaken. Den naturliga smakförhöjaren innehåller samma ämnen som frukterna och kryddorna ovan och ger resultat efter bara några veckor. Ingredienserna i smakförhöjaren absorberas snabbt av kroppen och omdirigeras till dina reproduktiva körtlar för att sedan förändra smaken.

På ShytoBuy har vi sålt smakförhöjare för sperma i många år, och under de här åren så har den söta varianten varit den mest populära bland våra kunder. Det är till och med så att de som har börjat beställa den här produkten har fortsatt att beställa i flera år. Produkten är framtagen för att förändra smaken till en söt smak av grönt äpple vilket kommer göra att din partner mer än gärna tar satsen i munnen. Inte nog med det, den här smakförhöjaren har även en anti-baktriel funktion, vilket betyder att den förbättrar immunförsvaret, håller ditt kolesterolvärde på en jämn nivå samt att behåller en hälsosam balans av kroppens omega 3 och omega 6 oljor.