GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Spermans betydelse för ditt sexliv

Att spermans mängd och smak har betydelse för sexlivet är ingen nyhet. Om partnern blir avtänd på lukten eller smaken av sperman kan lätt en pinsam situation uppstå och det kan sluta med att ingen blir tillfredsställd. Både lukten och smaken kan dessutom vara avgörande för om din partner väljer att svälja sperma eller inte. Så för ditt sexlivs skull, så är det väldigt viktigt att undvika illaluktande sperma! Läs mer om vad du kan göra och din penis kommer att tacka dig.

Spermans smak & lukt kan påverka ditt sexliv

svälja sperma

Det finns flera sätt som du kan förbättra ditt sexliv. Förutom sexställningar och tekniker, så kan något så enkelt som att förbättra din sperma leda till ett bättre sexliv. För hur attraktivt är det egentligen med sperma som luktar eller smakar lite konstig?

Oralsex är för många män mer njutningsfullt än vanligt sex eftersom det stimulerar på ett djupare plan. Att svälja sperma anses vara en kärleksakt som kan vara mycket njutningsfullt. Men illaluktande spermier kan hindra dig från att få njuta fullt ut!

Bättre sperma kan ge ett bättre sexliv

Få tjejer är helt ärliga med varför de inte vill svälja sperma. Kanske säger de att de inte gillar att svälja i huvudtaget. Men om vi är ärliga- Hur många vill egentligen svälja något som både smakar och luktar unket? Det är nog inte många som skulle vilja göra det. Därför måste du som man se till att din sperma är på topp för att få njuta så mycket som möjligt! Här kan du bland annat läsa om hur du kan få en ökad spermieproduktion för att kunna få ett större sprut.

På samma sätt som mängden sperma påverkar sexlivet så har illasmakande sperma också en effekt på sexet. Illaluktande sperma kan i många fall vara lika med sämre oralsex. Men genom att använda smakförbättrare för din sperma så kan ni båda få det betydligt mycket roligare och skönare i sovrummet.

Få din partner att svälja sperma

Vi vet hur skönt det kan vara när någon sväljer efter oralsex. Även om inte alla vill svälja, så går det definitivt att förbättra dina chanser genom att göra att din sperma både smakar och doftar så gott som möjligt!

Hur smakar sperma?

Har du någonsin undrat “hur smakar sperma”? Sanningen är att smaken kan variera väldigt mycket, men generellt så smakar sperma ganska salt och smakar ofta varken gott eller äckligt. Sperma innehåller dessutom en massa mineraler, däribland citronsyra, aminosyror, fruktos, enzymer, fosforylkolin, prostaglandin, kalium och zink. Det är de här mineralerna som påverkar smaken och gör smaken lätt kan bli lite bitter.

Få din sperma att både smaka och lukta gott

ändra sperma smak och undvik illaluktande sperma

Du har säkert hört ryktet att ananas kan göra att din sperma smakar godare och det är helt sant! På samma sätt så kan din kost och levnadssätt göra att din sperma smakar att Det finns med andra ord väldigt mycket som du kan göra för att undvika illaluktande sperma och öka dina chanser för att din partner ska svälja sperma.

Nu finns det många spermaprodukter som du kan använda dig av för att förändra smaken och undvika att sperman ska lukta illa, så att den blir mer attraktiv för din partner och kan hjälpa till att göra ditt sexliv ännu hetare. Eftersom att komplementet är helt naturligt så finns det inget att vara orolig för varken för dig eller för din partner.

Naturlig lösning som är förvånansvärt enkelt

Mängder av olika frukter och kryddor har blivit sammankopplade med att förbättra och påverka smaken på sperman. Exempel på frukter och kryddor är ananas, kanel, mango, äpple och päron. Men även om du känner till fördelarna med att äta rätt mat, så är det inte alla som vill dagligen dricka stora mängder av till exempel ananasjuice.

Det är därför som det finns tillskott som kan ge dig alla viktiga naturliga ingredienser för att din sperma ska vara så välsmakande som möjligt för att din partner ska svälja din sperma. På så sätt kan du enkelt och bekvämt påverka både smaken och lukten, utan besväret av att tänka på vad du äter.

Du kan till exempel använda dig av ett avancerat och naturligt tillskott som hjälper dig att förbättra spermasmaken med extrakt från tropiska frukter. Produkten är framtagen för ge dig en söt smak av tropiska frukter, vilket kommer att öka chansen att din partner mer än gärna vill svälja sperma.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med