måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Viaman Plus Kapslar

800mg 60 Kapslar | Ökad manlig prestation

Viaman

499Kr

Se mer

Viaman har varit marknadsledande inom EU sedan uppstarten år 2014. Detta beror på den unika sammansättningen när det gäller förstärkning av mäns virilitet. Efter framgången med originalkapslarna och vidare forskning på män och deras specifika behov, har nu Viaman Plus kommit till marknaden. Detta är en innovativ blandning av kvalitetsväxter och mineraler, inkluderat den välkända koreanska ginseng. Detta innovativa kosttillskott består av en naturlig sammansättning och är ett utmärkt alternativ till de tuffa medicinerna som annars finns på marknaden.

  Innovativa kapslar för manlig virilitet
 • Avancerad sammansättning baserad på Viamans originalkapslar
 • Berikade med koreansk ginseng
 • Utan biverkningar som medicin har
 • Lämplig för vegetarianer och är glutenfri
 • Diskret förpackning och leverans
 • Prisvinnande märke

Viaman rekommenderar att du tar 2 kapslar dagligen i minst 3 månader. Ta kapslarna med ett glas vatten efter en måltid, detta kommer att ge en bättre matsmältning. Varje flaska innehåller 60 kapslar, vilket räcker till en månads förbrukning. Det finns olika storleksförpackningar, så att du kan möta dina behov och krav samt uppleva det bästa.

Läs mer

Manlig virilitet och självförtroende

Vad behövs för att den moderna mannen ska känna sig viril? Press från samhället kan leda till att mannen känner att virilitet beror på styrka, makt, fortplantningsförmåga och konstant lust. Sanningen är att vardagsstress förståeligt nog kan tära på din självtillit och slå undan benen för din självsäkerhet och allt detta kan påverka dina sängaktiviteter. Det finns idag ett ökande antal män som sliter med liten lust såväl som bristfällig kraft och styrka. Som tur är har vi genom utvecklingen inom vetenskaplig och modern teknologi upptäckt att det aldrig varit så lätt att ta aktiva steg för att på naturlig väg stötta viriliteten.

Bakom Viaman kapslar: produktionen av Viaman Plus

Viaman är kända för sin jakt på det bästa och är ett märke som alltid ser efter sätt att förbättra sina egna produkter på och ge kunden det allra bästa. För att möta marknadens behov för en produkt för manlig virilitet, forskade Viaman på män och deras behov så att de kunde göra en ännu bättre produkt. De visste att de hade en vinnande formula med Viaman kapslar men de önskade använda de senaste vetenskapliga och innovativa ingredienserna så att sammansättningen av produkten kunde höjas till nästa nivå. Forskningen och nya ingredienser resulterade i Viaman Plus, en ny originalformula för manlig virilitet, gjord för att ta män ett steg vidare.

Varför koreansk ginseng?

Den är även känd som Panax eller äkta ginseng och är en produktingrediens i produkter som ska stötta manlig virilitet. Historiskt har den använts för att främja energi, fokus och vitalitet. Nyligen företogs studier angående förhållandet mellan manliga hormoner och koreansk ginseng. Det första är känt för sin inverkan på manlig prestanda. En annan studie med uppmuntrande resultat, upptäckte dess möjlighet att öka sexualdriften.

Upptäck mer.

Huvudingredienser

Det är inte bara koreansk ginseng som bidrar i denna nya och spännande produkt från Viaman. Den är också berikad med ett antal essentiella ingredienser som blivit hämtade från hela världen och försiktigt blandats in i denna exklusiva produkt.

Zink: Denna ingrediens har tagits in för att bidra till underhållet av normala nivåer av manliga hormoner i blodet. Detta gör den till en nyckelingrediens i Viaman Plus. Zink är även känt för att bidra till fertilitet och reproduktion, faktorer som också har en viktig del i manlig virilitet.
Ginkgo Biloba: Detta är ett av de äldsta kända träden på vår planet. Det äldsta nuvarande trädet hade ett karbonfotavtryck som indikerade att det var 3 500 år gammalt. Detta trädet finns i Kina. Extraktet har studerats för sin förmåga att stötta humör, minne, fokus och blodcirkulation.
Maca: Denna ingrediens har hämtats in från Anderna och upplever en ökande popularitet inom produkter som stärker manlig virilitet. Senare studier har sett över de många egenskaper från växtens extrakt, som traditionellt används som ett naturligt afrodisiakum. Nyligen gjorda studier visar även att den stöttar prestandan. Ta reda på mer
L-Arginin: Den sista men inte mindre viktiga ingrediensen är L-Arginin. Detta är en väldigt populär aminosyra, som omvandlas i kroppen till salpetersyra, som är känt för att bidra till bra blodcirkulation. Bra cirkulation har framhävts som en viktig bidragsgivare för en lång och sund prestanda.

Så använder du produkten

För att få ut det bästa av Viaman Plus behöver du bara två kapslar dagligen. Du kan ta dessa med ett glas vatten antingen före frukost, lunch eller middag. Det är värt att poängtera att för att få ut det bästa av Viaman Plus bör kapslarna tas på regelbunden basis och det rekommenderas att du använder produkten i minst tre månader. Varje flaska innehåller 60 kapslar, vilket motsvarar en månads förbrukning. Var uppmärksam på att varje flaska är förseglad.


Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden