ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Viaman Plus

800 mg 60 Kapslar | Manlig Virilitetsförstärkning

Viaman har blivit en marknadsledare för receptfria potensmedel inom EU sedan lanseringen år 2014 och har blivit en av det mest populära märket på marknaden. Efter framgången med de första kapslarna samt ytterligare fördjupande forskning om män och deras specifika behov, skapade det bästsäljande märket Viaman Plus, en innovativ blandning av förstklassiga växter och mineraler, inklusive välkänd Koreansk Ginseng.

  • Innovativa manliga virilitetskapslar
  • Prisvinnande märket Viaman
  • Avancerad naturlig formula
  • Berikad med Koreansk Ginseng
  • Zink för normala nivåer av den manliga hormonet
  • Vegetarianvänliga och glutenfria
  • Vegansk
  • GMP
  • Vegetarisk
399
$72.73
Du sparar $27.67
I lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Manlig virilitet och självsäkerhet

Vad får den moderna mannen att känna sig viril? Samhällstryck kan få män att känna att de är beroende av styrka, kraft, möjligheten att fortplanta sig såväl som att ha turboladdad sexdrift. Men sanningen är att stress tär på din självkänsla och skadar din självsäkerhet, och allt detta kan påverka och resultera i minskad sexlust. Idag dras många män med minskad lust såväl som kraft och styrka. Men som tur är, så görs upptäckter genom utvecklingar i vetenskapen och modern teknologi som tar proaktiva steg för att naturligt främja virilitet som aldrig förr har funnits så tillgängligt.

Bakom Viaman Capsules: skapandet av Viaman Plus

Viaman är känt för dess väldiga driv efter förträfflighet, och som märke söker det alltid efter sätt att förbättra sina produkter och tillhandahålla kunderna med det bästa. För att möta efterfrågan på manliga virilitetsprodukter på marknaden, utförde Viaman otalig forskning om män och deras behov för att skapa något ännu bättre. De visste att de hade en vinnande formula med Viaman Capsules, men nu ville de utnyttja de senaste vetenskapliga framstegen och banbrytande ingredienser för att ta denna formula till nästa nivå. Denna kulmination av forskning och ytterligare ingredienser resulterade i Viaman Plus, en ny originalformula för manlig virilitet, utformad för att ta män ett steg närmare att få ut mer av sig själva.

Varför Koreansk Ginseng?

Denna populära ingrediens, även känd som Panax eller riktigt Ginseng, används ofta i den naturliga manliga virilitetsbranschen på grund av dess många potentiella fördelar inom området. Historiskt sett har den använts för att hjälpa till att boosta energi, fokus och vitalitet. På senare tid har studier utförts gällande förhållandet till det manliga hormonet, som är allmänt kända för sin inblandning i manlig prestanda. Dessutom har en studie med hoppfulla resultat undersökt dess potentiella användning för att hjälpa till att boosta fysisk drift.

Huvudsakliga aktiva ingredienser

Det är inte bara Koreansk Ginseng som innehåller kraft i denna spännande nya formula från Viaman. Den är berikad med ett antal andra essentiella ingredienser som har hämtats från länder världen över och noggrant blandats samman till denna exklusiva produkt.

Zink

Denna essentiella mineral är känd för att bidra till upprätthållandet av normala nivåer av det manliga hormonet i blodet, vilket gör det till en nyckelingrediens i manliga förstärkningsprodukter. Zink är även känt för dess bidragande del i fertilitet och reproduktion, faktorer som tros spela en betydande roll för manlig virilitet.

Ginkgo Biloba

Detta är ett av de äldsta träden som planeten känner till och det äldsta, som fortfarande finns kvar i Kina, har dokumenterats till 3500 år via ett koldioxidavtryck. Trädet har uppmärksammats sedan juraperioden och extraktet har studerats för dess historiska användning som stöd till sinnesstämning, minne, fokus och blodcirkulation.

Maca

Maca förekommer högt uppe i Anderna och har nyligen ökat i popularitet i naturliga manliga förstärkningsprodukter. Nyligen utförda studier har undersökt de många egenskaper som Macaextrakt besitter, i synnerhet dess traditionella användning som ett naturligt sätt att hjälpa till att boosta lust samt den mer aktuella användningen för att hjälpa till att främja prestanda.

L-Arginin

Den sista, men absolut inte minst viktiga, av de essentiella ingredienserna är L-Arginin. Denna enormt populära aminosyra omvandlas till kväveoxid i kroppen, vilket är känt för att hjälpa blodflödet. Bra cirkulation har belysts som en stor potenshöjande bidragsgivare till en hållbar stark och hälsosam prestanda, så den är viktig för många män.

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser: Korean Ginseng Extrakt 10:1 (20% Ginsenosides), Fenugreek, Ginkgo Biloba Extrakt (24% Ginkgo Flavone Glycosides), Beetroot, Saw Palmetto Extrakt (40% Fettsyror), Maca, L-Arginine, Selenium (som Selenomethionine), Zinc (som Zinc Gluconate).

Andra ingredienser: HydroxyPropyl MethylCellulose (Kapselskal), Silicon Dioxide and Magnesium Stearate (Klumpförebyggande medel).

Användning

Eftersom Viaman Plus Capsules har utformats för att vara det perfekta tillskottet till alla mäns arsenal, kan de enkelt passa in även i de mest hektiska rutiner. Bara ta 2 kapslar om dagen med vatten och företrädesvis antingen före frukost, lunch eller middag. Det är upp till dig att välja vilken tid på dygnet du tar kapslarna, men vänligen försök ta dem vid ungefär samma tidpunkt varje dag. För att du och din Kropp ska få ut så mycket som möjligt av dessa kapslar, rekommenderar vi att du använder dem under åtminstone 3 månader och sedan investerar i en mer långsiktig användning.

Råd

Eftersom dessa förstklassiga manliga förstärkningskapslar har utarbetats noggrant med användning av enbart de bästa naturliga ingredienserna, finns det ingen känd risk eller biverkningar av att ta dem. Precis som med alla nya kosttillskott, rekommenderar vi att du läser igenom den fullständiga ingredienslistan innan första användning, för att kontrollera om det finns några personliga allergier. Detta tillskott är inte avsett för personer under 18 års ålder.

Läs mer
Viaman Plus 800 mg 60 Kapslar | Manlig Virilitetsförstärkning

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

83.64% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Toppen! Funkar lika bra (om inte bättre) än orginalet. :)

M Martin
Verifierat Köp

Märkte skillnad rätt så snabbt!

N Nicklas
Verifierat Köp

Snabb leverans och bra tabletter

P Pasha
Verifierat Köp

Bra!

M Mohammed
Verifierat Köp

Wow. Känner mig som duracell kaninen haha.

C Carlos
Verifierat Köp

Väldig bra och gör så att jag kan fortsätta längre och är hårdare så jag och frun är nöjda.

R Rasmus
Verifierat Köp

Priset är lite högt, men gör skillnad.

T Tony
Verifierat Köp

Kan hålla igång i över 40 mins nu. Älskar det

M Martin
Verifierat Köp

Här har det jäklar i mig blivit åka av!

J Jan
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter