måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Viaman Plus | Ökad Manlig Prestation

Av: MaxMedix

599Kr

Se mer

Viaman Plus är en ny och förbättrad prestationsförhöjare för män. Produkten är baserad på samma recept som orginalet Viaman. Detta kosttillskott är enbart för män och är designat för att höja potens, prestation och uthålligheten. Tack vare den unika sammansättningen räcker det med 2 kapslar om dagen.

 • Stärker mannens förmåga till samlag
 • En avancerad sammansättning baserad på Viamans originalrecept
 • 100% naturliga ingredienser fri från biverkningar
 • Innehåller kraftfulla ingrediensterna L-Arginin och Kroeansk Ginseng.
 • Lämplig för vegetarianer och är fri från gluten
 • Diskret förpackning
 • Tillverkad i England
 • Enkelt att ta – bara två kapslar dagligen
 • Spara 30% när du köper 6 månaders behandling och få dessutom gratis frakt

Viaman rekommenderar att du tar 2 kapslar dagligen under minst 3 månader, helst efter måltid tillsammans med ett glas vatten, för att öka upptagningen i kroppen. Varje flaska innehåller 60 kapslar vilket räcker till en månads förbrukning.

Läs mer

Vad är Viaman Plus?

Skaparna bakom Viaman vet att det är jobbigt att inte kunna prestera sexuellt, vilket kan tära på självförtroendet. Därför skapades Viaman Plus, vilket är en ny förbättrade produkt som består av ett flertal aktiva ingredienser som är kända att kunna hjälpa mot erektionsproblem, tidig utlösning samt liten penis. Denna nya produkt är dessutom helt naturlig och har därför inga kända biverkningar.

Formulan består av de kraftfulla aktiva ingredienserna L-Arginin och Koreansk Ginseng i högsta möjliga dos, vilket är oerhört populärt bland tillverkare av prestationsförhöjare. För optimal effekt rekommenderar vi att du använder dina prestationsförhöjande kapslar tillsammans med en klinisk penisförlängare för snabbare och mer explosiva resultat.

Hur fungerar Viaman Plus?

Viaman Plus innehåller en lång rad effektiva och naturliga prestationsförhöjande ingredienser, allt för att ge männen en extra hjälp mellan lakanen. Ingredienserna har inte bara utvalts på grund av deras effektivitet utan har också doserats korrekt för att göra varje ingrediens så potent och effektiv som möjligt.

Viaman Plus Ingredienser

Koreansk Ginseng är en uråldrig ingrediens som under lång tid hjälpt män med deras prestations- och uthållighetsproblem. Denna ingrediens har sitt ursprung i Asien och betraktas som en av de bästa ingredienserna för manliga prestation. Här nedan hittar du kliniska studier som visar hur effektiv denna ört egentligen är.
 • En klinisk studie - Klicka här
 • Klinisk effektivitet av Koreansk Ginseng för manliga prestationer - Klicka här
Ashwagandha Extrakt: är en ingrediens som hyllats i hela den asiatiska kulturen och har omnämnts i Kamasutras äldsta texter som ett potenshöjande medel. Det har rapporterats att denna ingrediens har hjälpt vid förlust av libido hos båda könen och är ett traditionellt asiatiskt afrodisiakum. Denna ingrediens är avslappnande och hjälper på så vis till att göra sexuella möten mer behagliga och avslappnade.
Ginko Biloba: är ett av de äldsta trädslagen på jorden. Det äldsta trädet som fortfarande lever påstås ha en ålder av 3500 år och ska finnas i Kina. Trädet har funnits sedan Juraperioden och har inkluderats i produkten tack vare sina välgörande egenskaper. Den lyfter humöret, förbättrar minnet och fokuseringen samt ökar blodcirkulation i hela kroppen.
Sågpalmetto: är en palmliknande växt som har sitt ursprung i Floridaregionen i USA. Den har länge använts som en traditionell läkeväxt mot sexuell dysfunktion. Dess främsta användningsområde är att motverka nedbrytningen av testosteron till DHT, vilket ökar testosteronnivåerna hos män. Denna optimering av testosteronnivåerna ökar även mannens lustkänslor.
Maca: kommer ursprungligen från Sydamerika och är en rotväxt med gröna blad. Maca kan hjälpa vid sexuell dysfunktion hos män genom att stödja en normal testosteronnivå och hjälper på så sätt lusten, något som har bevisats i kliniska studier. Genom denna funktion ger Maca testosteronnivåerna en välbehövlig boost och ger därmed männen mer energi, uthållighet och vitalitet.
 • Kliniska tester gällande effekten av Maca på sexuella prestationer och dysfunktion - Klicka här
L-Arginin: är en kraftfull aminosyra som omvandlas till kväveoxid i kroppen och har en signifikant effekt på avslappningen i blodkärlen, något som ökar blodcirkulationen. Denna ingrediens har också rapporterats vara mer effektiv i prestationsförhöjare för män när den kombineras med andra ingredienser i denna produkt.
Selen: har rapporterats kunna ge män bättre sexuell funktion och ökar även spermiernas rörlighet. Hälften av allt selen i mannens kropp är lagrat i mannens testiklar och utsöndras i samband med varje ejakulation. Det är viktigt att hålla dessa nivåer på en hög nivå för att inte lusten ska påverkas. Detta har lagts till i kapslarna på grund av dess inverkan på övriga ingrediensers effektivitet.
Zink: är en av de viktigaste ingredienserna och är en fundamental komponent av denna förbättrade produkt. Det används för att skapa testosteron och utan testosteron sjunker mannens libido och detta kan även påverka styrkan och energin. Testosteronnivåerna sjunker naturligt när männen blir äldre och det blir därför viktigt att hålla dem på topp om du vill behålla lusten och prestationerna på en hög nivå.

Lista på aktiva ingredienser: Koreansk Ginsengextrakt 10:1, Ashwagandhaextrakt, Ginko Bilobaextrakt, Rödbeta, Sågpalmettoextrakt, Maca, L-arginin, Selen, Zink.

Resultat

Viaman rekommenderar att du tar Viaman Plus under åtminstone 3 månader för att kunna uppnå resultat och 6 månader för bästa resultat. Det rekommenderas även att du inte överskrider den dagliga dosen utan följer tillverkarens rekommendationer. Användare har rapporterat att de upplevt förändringar redan inom 6 veckor efter att de börjat använda Viaman Plus. Precis som med alla andra kosttillskott kan resultaten variera på grund av skillnader i fysiologi och ämnesomsättning.

Hur ska jag gå till väga?

Viaman Plus är en förbättrad formula och skapar ett mer effektivt resultat på grund av dess långsamma utsöndring i kroppen, för att kunna ge ett effektivare och mer långvarigt resultat. Den långsammare absorptionen innebär också att kosttillskottet inte har någon inverkan på dieter eller orsakar några andra obehagliga biverkningar, vilket är fallet med många andra tillskott på marknaden.

Viaman rekommenderar att du tar Viaman Plus under åtminstone 3 månader innan du utvärderar resultaten och för optimalt resultat och dessutom potentiellt mer långvariga resultat så ska du ta tillskottet under 6 månader. Här på ShytoBuy har vi tänkt på detta och har därför skapat rabatt för flerpack så att du kan njuta av de goda effekterna till ett reducerat pris.

Säker att använda

Viaman Plus är skapad av enbart naturliga ingredienser som har använts inom branschen för manliga prestationsförhöjare under lång tid och som även använts genom historien. Eftersom Viaman Plus är helt naturlig har den inte heller några kända biverkningar.

Viaman vill påminna sina kunder om att alltid tala med sin läkare innan de tar några prestationsförhöjande produkter, framför allt om de redan äter andra typer av läkemedel. Vi rekommenderar alltid att du läser innehållsförteckningen för att säkerställa att du inte är allergisk mot någon av produktens ingredienser.

Hur beställer jag Viaman Plus?

Att beställa hem Viaman kan inte vara enklare. Välj den förpackning du vill ha och klicka sedan på ”lägg i kundvagnen”. Du kan sedan ta dig till kassan och där blir du erbjuden flera olika typer av betalnings- och leveransalternativ.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (95% baserat på 4 Recensioner)
Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Toppen! Funkar lika bra (om inte bättre) än orginalet. :)
 • * Märkte skillnad rätt så snabbt!
 • * Snabb leverans och bra tabletter
 • * Bra!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden