GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Viaman Plus Potensmedel

60 Kapslar | Naturligt manligt potensmedel

Översikt

Viaman har blivit en marknadsledare för receptfria potensmedel inom EU sedan lanseringen år 2014 och har blivit en av det mest populära märkena på marknaden. Efter framgången med de första kapslarna samt ytterligare fördjupande forskning om män och deras specifika behov, skapade det bästsäljande märket Viaman Plus, en innovativ blandning av förstklassiga växter och mineraler, inklusive välkänd Koreansk Ginseng.

  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka.
  • Innovativt manligt potensmedel från det prisvinnande märket Viaman
  • Avancerad naturlig formel berikad med Koreansk Ginseng
  • Zink för normala nivåer av den manliga hormonet
  • Vegetarianvänliga och glutenfria
  • NÖJDHETSGARANTI
  • MJÖLKFRI
  • GLUTENFRI
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering

Manlig potens och självsäkerhet

Vad får den moderna mannen att känna sig potent? Samhällstryck kan få män att känna att de är beroende av styrka, kraft, möjligheten att fortplanta sig såväl som att ha turboladdad sexdrift. Men sanningen är att stress tär på din självkänsla och skadar din självsäkerhet, och allt detta kan påverka och resultera i minskad lust. Idag dras många med minskad sexlust som man, såväl som minskad kraft och styrka. Men som tur är, så görs upptäckter genom utvecklingar i vetenskapen och modern teknologi som tar proaktiva steg för att naturligt främja potens som aldrig förr har funnits så tillgängligt.

Bakom Viaman Kapslarna: Skapandet av Viaman Plus

Viaman är känt för dess väldiga driv efter förträfflighet, och som märke söker det alltid efter sätt att förbättra sina produkter och tillhandahålla kunderna med det allra bästa. För att möta efterfrågan på manliga potensprodukter på marknaden, utförde Viaman otalig forskning om män och deras behov för att skapa något ännu bättre. De visste att de hade en vinnande formula med Viaman Capsules. Men nu ville de utnyttja de senaste vetenskapliga framstegen och banbrytande ingredienser, för att ta denna formel till nästa nivå. Denna kulmination av forskning och ytterligare ingredienser resulterade i Viaman Plus, ett receptfritt potensmedel utformad specifikt för manlig potens. För att hjälpa män komma ett steg närmare att få ut det mesta från sig själva.

Varför Koreansk Ginseng?

Denna populära ingrediens, även känd som Panax eller riktigt Ginseng, används ofta i den naturliga manliga potensbranschen på grund av dess många potentiella fördelar inom området. Historiskt sett har den använts för att hjälpa till att boosta energi, fokus och potens. På senare tid har studier utförts gällande förhållandet till det manliga hormonet, som är allmänt kända för sin inblandning i manlig prestanda. Dessutom har en studie med hoppfulla resultat undersökt dess potentiella användning för att hjälpa till att boosta fysisk drift.

Huvudsakliga aktiva ingredienser

Det är inte bara Koreansk Ginseng som innehåller kraft i denna spännande nya formula från Viaman. Den är berikad med ett antal andra essentiella ingredienser som har hämtats från länder världen över och noggrant blandats samman till denna exklusiva produkt.

Fullständig ingredienslista

Aktiva ingredienser: Korean Ginseng Extrakt 10:1 (20% Ginsenosides), Fenugreek, Ginkgo Biloba Extrakt (24% Ginkgo Flavone Glycosides), Rödbeta, Saw Palmetto Extrakt (40% Fettsyror), Maca, L-Arginine, Selenium (som Selenomethionine), Zink (som Zinc Gluconate).

Andra ingredienser: HydroxyPropyl MethylCellulose (Kapselskal), Silicon Dioxide och Magnesium Stearate (Klumpförebyggande medel).

Användning

Eftersom Viaman Plus Capsules har utformats för att vara det perfekta tillskottet till alla mäns arsenal, kan de enkelt passa in även i de mest hektiska rutiner. Bara ta 2 kapslar om dagen med vatten och företrädesvis antingen före frukost, lunch eller middag. Det är upp till dig att välja vilken tid på dygnet du tar kapslarna, men vänligen försök ta dem vid ungefär samma tidpunkt varje dag. För att du och din Kropp ska få ut så mycket som möjligt av dessa kapslar, rekommenderar vi att du använder dem under åtminstone 3 månader och sedan investerar i en mer långsiktig användning.

Råd

Eftersom dessa förstklassiga manliga förstärkningskapslar har utarbetats noggrant med användning av enbart de bästa naturliga ingredienserna, finns det ingen känd risk eller biverkningar av att ta dem. Precis som med alla nya kosttillskott, rekommenderar vi att du läser igenom den fullständiga ingredienslistan innan första användning, för att kontrollera om det finns några personliga allergier. Detta tillskott är inte avsett för personer under 18 års ålder.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Viaman Plus Potensmedel
Viaman Plus Potensmedel

60 Kapslar | Naturligt manligt potensmedel

379Kr 409Kr

+
Viaman Male Formula Kapslar
Viaman Male Formula Kapslar

90 Kapslar | Naturliga potenskapslar

279Kr

1 Produkt(er)

379Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(71)
4 Stjärnor
(27)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.23% baserat på 102 Kundomdömen

Verifierat Köp

Toppen! Funkar lika bra (om inte bättre) än orginalet. :)

M Martin
Verifierat Köp

Märkte skillnad rätt så snabbt!

N Nicklas
Verifierat Köp

Snabb leverans och bra tabletter

P Pasha
Verifierat Köp

Bra!

M Mohammed
Verifierat Köp

Wow. Känner mig som duracell kaninen haha.

C Carlos
Verifierat Köp

Väldig bra och gör så att jag kan fortsätta längre och är hårdare så jag och frun är nöjda.

R Rasmus
Verifierat Köp

Priset är lite högt, men gör skillnad.

T Tony
Verifierat Köp

Kan hålla igång i över 40 mins nu. Älskar det

M Martin
Verifierat Köp

Nej det är väl fortfarande lite sisådär i sängkammaren faktiskt.

L Leif
Verifierat Köp

Här har det jäklar i mig blivit åka av!

J Jan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar