GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Förbättra din sperma - hur du påverkar smak och volym

Många män vill påverka sin sperma genom att antingen öka volymen, förbättra spermiekvalitet eller förbättra smaken. Det kan komma som en överraskning men sperma mängden är bland de vanligaste sexuella problemen hos män. Även om en låg sperma mängd ofta är en fråga som drabbar äldre män, så kan yngre män också möta detta.

Att öka mängden på din sperma kan hjälpa dig att känna dig mer potent och säker i sovrummet, vilket kan leda till stora förbättringar i din sexuella prestation. Vissa kvinnor kan även bli mer attraherade av män som producerar en större volym sperma eftersom de oftast uppskattar en manlig kraftfullhet. Att öka sperma mängden kan också hjälpa dina orgasmer att bli mycket mer intensiva och lustfyllda. Att påverka sin sperma är relativt lätt med lite kunskap och rätt produkter som till exempel kosttillskott.

Sperma - smak

Viman Volume

Många män upplever att en större spermavolym ger både dem och deras partner en större tillfredsställelse. En större volym sperma kan även ge män ett bättre självförtroende i sängen och dem en boost.

Hur stor volymen är kan bero på både tillfälliga och långvariga orsaker, såsom förkylning, stress, medicinering eller fysiska problem. Mängden sperma vid ejakulation kan även variera mellan olika dagar, veckor och månader. I genomsnitt så är en utlösning mellan 3-5 milliliter, det vill säga ungefär en tesked. Men en låg sperma mängd behöver inte vara ett problem, eftersom det går att påverka volymen själv med relativt enkla medel.

Att dricka mycket vatten och äta mycket citrusfrukter (c-vitamin) kan hjälpa dig att öka din sperma, samt dess volym och smak. Det finns även ett antal kosttillskott som kan hjälpa dig att få en långsiktig förbättring när det kommer till mer sperma och spermieproduktion.

Viman Volume är ett tillskott som innehåller naturliga ingredienser som hjälper till att främja kroppens egna spermaproduktion och öka sperma volymen för att potentionellt få både intensivare orgasmer och en ökad tillfredsställelse. De noga utvalda ingredienserna i Viman kan hjälpa kroppen att upprätthålla normala nivåer av manliga hormoner och på så sätt kunna öka spermieproduktionen. Viaman kan även hjälpa till med både fertilitet och fortplantningen

Sperma smak

Ändra sperma smak

Hur man kan ändra sperma smaken är en vanlig fråga hos både kvinnor och män. Sperma som smakar dåligt kan ha en negativ effekt på en människas sexliv. Oralsex kan ofta vara det som vi människor njuter mest av i sovrummet.

Faktum är att många män och kvinnor föredrar oralsex före penetration och samlag. Men, om mannens partner inte kan njuta av smaken eller doften av hans sperma, så kan oralsexet bli mindre lustfyllt. Att få en bättre sperma smak och doft kan därför göra underverk när det gäller sexuell tillfredsställelse hos båda parter.

Sperma smakar framförallt salt, bitters och lite lätt metalliskt. Men vad mannen äter kan ha en förvånansvärt stor påverkan på smaken. Många har nog hört att annanas kan ändra på smaken och göra att det är godare att svälja sperma. På samma sätt kan starka smaker såsom vitlök och curry göra att sperman smakar dåligt. Även mat som innehåller mycket sulfur som broccoli och kål, kan påverka smaken negativt. Även snabbmat eller färdiglagad mat kan gör att sperman smakar bittert på grund av alla tillsatser och kemikalier som finns i maten.

Påverkar smaken negativt:

 • Kost som innehåller mycket sulfur eller starka smaker som till exempel vitlök.
 • Snabbmat eller färdiglagad mat på grund av alla tillsatser.
 • Kaffe & koffein gör att det smakar mer bittert.
 • Rött kött kan göra att din sats smakar mer salt.
 • Rökning kan ha en väldigt stor negativ påverkan.
 • Stor alkoholkonsumtion. Ett glas vin har ingen större påverkan, men så större mängder kan göra smaken oaptitlig.

Påverka spermasmak positivt:

 • Söta frukter såsom ananas kan göra sperma sötare och även förbättra lukten.
 • Mat som innehåller en hög halt av naturligt socker gör oftast att sperman smakar godare och sötare. Exempel på söta ingredienser är kiwi, plommon, banan och andra tropiska frukter. Studier har visat att det finns en koppling mellan en ökad sperma kvalitet och de som äter en kost med mycket frukt.
 • Öka mängden C-vitamin. C-vitamin kan inte bara påverka smaken, men även öka dess mängd och volym.
 • Kvickrot, citron och pepparmint kan också göra att satsen smakar godare.
 • Öka mängden C-vitamin. C-vitamin kan inte bara påverka smaken, men även öka dess mängd och volym.
 • Kvickrot, citron och pepparmint kan också göra att satsen smakar godare.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med