GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Cranberry & D-Mannose

Tranbärskapslar för urinvägsbesvär

Översikt

Cranberry & D-Mannose Kapslar från maxmedix är vår omsorgsfullt sammansatt formula som hjälper till att stötta och förstärka kroppens immunförsvar, i synnerhet urinvägarnas, som löper särskild risk att drabbas av skadliga angripare.

 • Optimala som stöd åt urinvägarna
 • Hjälper till att förstärka kroppens naturliga försvar
 • Tranbärskapslar med hög styrka
 • Med kraftfull D-Mannose
 • Veganskt kosttillskott

Vår formula innehåller tranbärsextrakt och har förstärkts med hjälp av rik D-Mannose. Varje kapsel rymmer en kraftfull portion av aktiva och naturliga medel och är lämpliga för all dieter, inklusive för veganer och vegetarianer.

 • VEGANSK
 • VEGETARIANSK
 • EXPERT FORMULA
 • HÖG STYRKA

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

 • VEGANSK
 • VEGETARIANSK
 • EXPERT FORMULA
 • HÖG STYRKA

Varför tranbärskapslar & D-Mannose?

Utöver att vara ett utsökt bär, så är tranbär även känt för att ha en del grundliga sätt att boosta kroppen på. Den bär nämligen på ett speciellt aktivt medel som kallas D-Mannose, som många försöker få in i sin diet för att hjälpa till att stötta kroppens naturliga försvar. Detta då tranbär sägs tillföra en del skyddande egenskaper. Att upprätthålla kroppens försvar är den huvudsakliga aspekten att ta i beaktning när man vill säkerställa att kroppen effektivt ska kunna hålla bakterier borta, såsom de bakterier som kan orsaka obehag i den nedre magtrakten.

Vad är en urinvägsinfektion?

Bakterier kan spridas överallt och orsaka besvärande åkommor. Ett bra exempel på sådana är urinvägsinfektioner, en vanlig åkomma som kan försvinna med tiden men som många upplever som ytterst irriterande. De påverkar området kring genitalierna och är resultatet av bakterier och smuts som kommit in i området, vanligen genom en vätska eller via direktkontakt. Av denna anledning drabbar de ofta personer som campar eller spenderar mycket tid på friluftsaktiviteter, men vissa kan vara mer benägna att drabbas än andra, och även drabbas av det där hemma.

Symptom på urinvägsinfektion är vanligen frekvent urinering och känslan av att snabbt behöva gå på toa, såväl som smärta vid urinering. De här infektionerna är vanligare bland kvinnor och trots att infektionen går över med tiden kan symptomen vara väldigt försvagande och distraherande. Till följd av detta är det många som söker efter metoder för att skynda på läkeprocessen, genom de bästa naturliga tabletter mot urinvägsinfektion, urinvägstillskott eller andra former av antibiotika mot urinvägsinfektioner.

Fullständig ingredienslista

D-Mannose, Kapsel Skal (HPMC), Fyllnadsmedel (Rismjöl), Klumpförebyggande medel (Magnesiumstearat, Kiseldioxid), Tranbärsextrakt (25:1), Färgämne (Titandioxid).

Så tar man Cranberry & D Mannose Capsules

För att nyttja komplementet tar du enkelt två kapslar per dag. Kapslarna ska sköljas ner med ett litet glas vatten. Du kan förtära dessa kapslar såväl på full som tom mage.

Råd

Det här tillskottet är lämpligt för konsumtion av veganer och vegetarianer men tänk på att alltid läsa ingredienslistan för att säkerställa att den inte innehåller några särskilda ingredienser som du är allergisk mot. Cranberry & D-Mannose är utformat för att komplettera en balanserad kost och ska inte under några omständigheter konsumeras som ett måltidsersättande komplement. Detta kosttillskott rekommenderas inte att användas av personer under 18 år.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(43)
4 Stjärnor
(20)
3 Stjärnor
(5)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.86% baserat på 68 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fungerar som väntat

A Agneta K
Verifierat Köp

Jag har inte haft en urinvägsinfektion sen jag började med tabletterna . Hoppas att det håller i sig!

J Johanna
Verifierat Köp

Bra såhär i förkylningstider…

D Dennis
Verifierat Köp

Fick snabbt stopp på urininfektionen. =)

Z Zandra
Verifierat Köp

Veganska och verkar göra susen.

G Gabriella
Verifierat Köp

Snabb leverans

F Filip
Verifierat Köp

Jag fick hem paketet jättesnabbt och hoppas verkligen jag ska slippa urinvägsinfektioner nu.

E Emilia
Verifierat Köp

Jättebra! Jag har haft jätteproblem med återkommande urivägsinfektioner men det har blivit så mycket bättre sen jag började ta dom här.

E Emma
Verifierat Köp

Dom är bra och man kissar bättre.

M Monica
Verifierat Köp

Jag har inte hunnit testa dem än för jag fick hem paketet i förrgår och jag tror att man får ge det lite mer tid innan man vet om det verkligen fungerar eller inte.

J Jessica

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar