GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Theradome LH80 PRO

Enhet | Avancerad laserbehandling mot håravfall

Översikt

Theradome ™ LH80 PRO är en högtekonologisk laserhjälm som verkar för att både reducera håravfall och främja hårtillväxt hos både kvinnor och män. Theradome utnyttjar kraften i rött ljus vid en optimerad våglängd av 678 nm, vilket är idealiskt för att hjälpa dig att återfå hårväxt. Om du är redo att behandla ditt håravfall så är denna laserbehandling värd investeringen

 • Testad och godkänd av FDA
 • Endast två 20-minuters sessioner i veckan behövs
 • Theradome ™ LH80 PRO kan användas i hemmet
 • Snabb och säker behandling
 • Resultat har rapporterats efter bara några veckor
 • 1 års produktgaranti
 • CE-CERTIFIERAD
 • ISO

Vad är Theradome ™ LH80 PRO?

Det är en laserbehandling, med låg energiförbrukning, för människor som förlorat hår. Denna one-size hjälm innehåller 80 laserdioder, för att motverka håravfall genom att ge stimulering till hårbotten.

Håravfall minskar blodflödet till hårsäckarna och mindre blodflöde innebär att färre näringsämnen levereras till cellerna. Laserhjälmen aktiverar hårsäckarna genom att ge ett synligt rött ljus till hårbotten. Hjälmen är konstruerad för att vara en effektiv hjälp för människor som förlorar hår, genom att korrigera näringstillförseln och blodströmningen till hårsäckarna och hårbotten.

Theradome ™ LH80 PRO är en handsfree-behandling, så under sessionerna har du händerna fria att t.ex. laga mat, arbeta eller sköta andra vardagssysslor. Utöver detta har enheten en timer som avslutar behandlingen efter 20 minuter. På så sätt får du den optimala mängden laser varje gång.

*Eftersom våra kroppar alla är olika så kan resultaten variera från person till person.

*Eftersom våra kroppar alla är olika så kan resultaten variera från person till person.

Vem kan använda Theradome ™ LH80 PRO?

Produktens primära syfte är att användas för att hjälpa människor som förlorat hår. Den revolutionerande designen bakom Theradome ™ LH80 PRO ger en unik behandling för dem som lider av ”gallring av hår”. Det har också rapporterats många positiva recensioner och resultatav användning av denna laserhjälm, även av människor med kraftigt håravfall och för behandling av skallighet.

Det kan finnas många orsaker som kan leda till att du förlorar ditt hår, de mest frekventa orsakerna är; stress, obalans av hormoner, graviditet eller sjukdom. Därför är det är viktigt att avgöra vad orsaken till ditt håravfall är, och eliminera/undvika dessa faktorer ifall möjligt , för att få maximal nytta av Theradome ™ LH80 PRO laserhjälm.

Hur fungerar denna laserhjälm?

Dessa två filmer ger ytterligare information om hur denna behandling mot håravfall fungerar.

LLLT teknik som används av Theradome LH80 ™ PRO hjälper till att stimulera hårcellernas aktivitet. Detta är avgörande för att få håret att absorbera energin från ljuset, vilket kommer att förbättra hårväxten och göra håret tjockare. Hårsäckar under huden stimuleras av de upprepade ljuspartiklar, vilket gör att cellerna ökar mängden av ATP, vilket därigenom leder till en ökning av blodtillförseln till hårsäckarna. Ökat blodflöde är avgörande för att rätt mängd näringsämnen ska matas till hårsäckarna och hårbotten, vilket i slutändan kan öka din hårväxt, och samtidigt göra håret friskare och tjockare.

Resultaten med användning av Theradome LH80 ™ PRO

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Om du förlorar ditt hår och drömmer om en effektiv behandling för håravfall, så kan du vara säker på att du har hittat rätt. Många kunder har upplevt förbättringar i hårets tjocklek och utseende efter bara några månaders regelbunden användning av Theradome ™ LH80 PRO. De flesta människor kan under loppet av några få månader se en klar förbättring i håret hälsa, vitalitet och utseende.

Theradome ™ LH80 PROs unika egenskaper

Denna laserhjälm för behandling mot håravfall har 80 inbyggda lasrar med en våglängd på 678nm. Antalet lasrar och hur mycket ström som genereras per laser, motsvarar lasrarna som används på professionella kliniker.

 • 80 Farmaceutiska lasrar med en våglängd på 678nm
 • Theradome ™ LH80 PRO är lätt, bekväm och täcker samtidigt ett stort behandlingsområde.
 • Använder uppladdningsbart batteri så att du fritt kan flytta runt under sessionerna.
 • Inkluderar kuddar, för att säkerställa en bra passform för alla huvudstorlekar och former.
 • Systemet är automatiserad och håller reda på hur många gånger du har använt hjälmen, längden av sessionen och när batteriet börjar ta slut.
 • Integrerade sensorer upptäcker när din Theradome ™ LH80 PRO laserhjälm placeras på huvudet så att sessioner kan börja.
 • Laddas enkelt och bekvämt via USB.
 • Kan delas mellan flera personer i hushållet.
 • Inga driftskostnader, och du behöver inte besöka kliniker för behandling av håravfall.

Finns det några biverkningar?

Theradome ™ LH80 PRO laserhjälm är testad och godkänd av FDA för en säker och effektiv användning i hemmet. Följ alltid instruktionerna som medföljer, och använd produkten 20 minuter åt gången, två gånger i veckan, för att uppnå bästa möjliga resultat.

Oftast köpt tillsammans

Theradome LH80 PRO
Theradome LH80 PRO

Enhet | Avancerad laserbehandling mot håravfall

11299Kr

+
Biotin Kapslar med B7-vitamin
Biotin Kapslar med B7-vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Vitaminer för håret

250Kr

+
Viaman Viper PRO
Viaman Viper PRO

15 Kapslar | Manligt sexuellt kosttillskott

359Kr

1 Produkt(er)

11299Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(69)
4 Stjärnor
(31)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

92.23% baserat på 102 Kundomdömen

Verifierat Köp

Bra produkt

K Kalle
Verifierat Köp

ok so far, resultat kommer inte på så kort tid

B Barbro H
Verifierat Köp

Jag har varit flintskallig på ett ställe på huvudet efter en bilolycka. Jag har alltid stört mig på det och speciellt eftersom jag aldrig har kunnat ha de frisyrer som jag vill. Men hade ändå gett upp för hårrötterna verkade helt döda. Mina kompisar samlade ihop pengar och köpte theradome till mig på skämt som 30-års present, men bestämde mig för att i alla fall prova. Jag är fortfarande lite tunnhårigare där, men lasern har väckt liv i håret igen och fläcken är inte kal.

R Rickard
Verifierat Köp

Ser resultat efter 4 månader... kul...

G Georgios V
Verifierat Köp

Laserhjälmen kostar mycket, men jag tänker sälja min efter sommaren när håret har växt ut igen. Så det blir egentligen inte så dyrt.

D Dennis
Verifierat Köp

Började se en förändring vid 6 veckor och efter 4 månader så syntes inte min hårbotten genom håret.

F Frank
Verifierat Köp

Nöjd

T Tage
Verifierat Köp

Jag kände mig som en idiot med hjälmen på huvudet. Tre månader hade jag massor av korta nya hårstrån som höll på att växa ut.

A Ante
Verifierat Köp

Bra men dyr

O Otto
Verifierat Köp

Lättanvänd. Allt som behövdes är att sätta den på huvudet, aktivera lasern under tiden som jag gjorde annat.

E Edin

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar