måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Theradome LH80 PRO

Enhet | Avancerad laserbehandling mot håravfall

Theradome ™ LH80 PRO är en högtekonologisk laserhjälm som verkar för att både reducera håravfall och främja hårtillväxt hos både kvinnor och män. Theradome utnyttjar kraften i rött ljus vid en optimerad våglängd av 678 nm, vilket är idealiskt för att hjälpa dig att återfå hårväxt. Om du är redo att behandla ditt håravfall så är denna laserbehandling värd investeringen

 • Testad och godkänd av FDA
 • Endast två 20-minuters sessioner i veckan behövs
 • Theradome ™ LH80 PRO kan användas i hemmet
 • Snabb och säker behandling
 • Resultat har rapporterats efter bara några veckor
 • 1 års produktgaranti
 • CE-Märkt
 • ISO

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.


Vad är Theradome ™ LH80 PRO?

Det är en laserbehandling, med låg energiförbrukning, för människor som förlorat hår. Denna one-size hjälm innehåller 80 laserdioder, för att motverka håravfall genom att ge stimulering till hårbotten.

Håravfall minskar blodflödet till hårsäckarna och mindre blodflöde innebär att färre näringsämnen levereras till cellerna. Laserhjälmen aktiverar hårsäckarna genom att ge ett synligt rött ljus till hårbotten. Hjälmen är konstruerad för att vara en effektiv hjälp för människor som förlorar hår, genom att korrigera näringstillförseln och blodströmningen till hårsäckarna och hårbotten.

Theradome ™ LH80 PRO är en handsfree-behandling, så under sessionerna har du händerna fria att t.ex. laga mat, arbeta eller sköta andra vardagssysslor. Utöver detta har enheten en timer som avslutar behandlingen efter 20 minuter. På så sätt får du den optimala mängden laser varje gång.

*Eftersom våra kroppar alla är olika så kan resultaten variera från person till person.

*Eftersom våra kroppar alla är olika så kan resultaten variera från person till person.

Vem kan använda Theradome ™ LH80 PRO?

Produktens primära syfte är att användas för att hjälpa människor som förlorat hår. Den revolutionerande designen bakom Theradome ™ LH80 PRO ger en unik behandling för dem som lider av ”gallring av hår”. Det har också rapporterats många positiva recensioner och resultatav användning av denna laserhjälm, även av människor med kraftigt håravfall och för behandling av skallighet.

Det kan finnas många orsaker som kan leda till att du förlorar ditt hår, de mest frekventa orsakerna är; stress, obalans av hormoner, graviditet eller sjukdom. Därför är det är viktigt att avgöra vad orsaken till ditt håravfall är, och eliminera/undvika dessa faktorer ifall möjligt , för att få maximal nytta av Theradome ™ LH80 PRO laserhjälm.

Hur fungerar denna laserhjälm?

Dessa två filmer ger ytterligare information om hur denna behandling mot håravfall fungerar.

LLLT teknik som används av Theradome LH80 ™ PRO hjälper till att stimulera hårcellernas aktivitet. Detta är avgörande för att få håret att absorbera energin från ljuset, vilket kommer att förbättra hårväxten och göra håret tjockare. Hårsäckar under huden stimuleras av de upprepade ljuspartiklar, vilket gör att cellerna ökar mängden av ATP, vilket därigenom leder till en ökning av blodtillförseln till hårsäckarna. Ökat blodflöde är avgörande för att rätt mängd näringsämnen ska matas till hårsäckarna och hårbotten, vilket i slutändan kan öka din hårväxt, och samtidigt göra håret friskare och tjockare.

Resultaten med användning av Theradome LH80 ™ PRO

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Om du förlorar ditt hår och drömmer om en effektiv behandling för håravfall, så kan du vara säker på att du har hittat rätt. Många kunder har upplevt förbättringar i hårets tjocklek och utseende efter bara några månaders regelbunden användning av Theradome ™ LH80 PRO. De flesta människor kan under loppet av några få månader se en klar förbättring i håret hälsa, vitalitet och utseende.

Theradome ™ LH80 PROs unika egenskaper

Denna laserhjälm för behandling mot håravfall har 80 inbyggda lasrar med en våglängd på 678nm. Antalet lasrar och hur mycket ström som genereras per laser, motsvarar lasrarna som används på professionella kliniker.

 • 80 Farmaceutiska lasrar med en våglängd på 678nm
 • Theradome ™ LH80 PRO är lätt, bekväm och täcker samtidigt ett stort behandlingsområde.
 • Använder uppladdningsbart batteri så att du fritt kan flytta runt under sessionerna.
 • Inkluderar kuddar, för att säkerställa en bra passform för alla huvudstorlekar och former.
 • Systemet är automatiserad och håller reda på hur många gånger du har använt hjälmen, längden av sessionen och när batteriet börjar ta slut.
 • Integrerade sensorer upptäcker när din Theradome ™ LH80 PRO laserhjälm placeras på huvudet så att sessioner kan börja.
 • Laddas enkelt och bekvämt via USB.
 • Kan delas mellan flera personer i hushållet.
 • Inga driftskostnader, och du behöver inte besöka kliniker för behandling av håravfall.

Finns det några biverkningar?

Theradome ™ LH80 PRO laserhjälm är testad och godkänd av FDA för en säker och effektiv användning i hemmet. Följ alltid instruktionerna som medföljer, och använd produkten 20 minuter åt gången, två gånger i veckan, för att uppnå bästa möjliga resultat.

Läs mer
Theradome LH80 PRO Enhet | Avancerad laserbehandling mot håravfall

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(10)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

89.23% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

ok so far, resultat kommer inte på så kort tid

B Barbro H
Verifierat Köp

Jag visste inte vad jag skulle ta mig till med mitt hår, jag såg tiden att det bara blev tunnare och tunnare. Jag hade försökt allt, och håravfallet började ta över min vardag. Så jag valde att investera i denna hjälm, trots rädslan vad min flickvän skulle säga..Men nu när resultaten har börjat visa sig håller han med om att det var värt investeringen! Jag får komplimanger från vänner och familj, och jag är oerhört glad!

T Thomas
Verifierat Köp

Jag älskar att jag kan behandla mitt hår medan jag tittar på TV! Det kräver absolut ingenting från mig och jag ser redan resultat

H Henrietta
Verifierat Köp

Den enda behandlingen som faktiskt har gett mig bra resultat som jag är nöjd med och är därför värd det dyra priset

A Anton
Verifierat Köp

Lättanvänd. Allt som behövdes är att sätta den på huvudet, aktivera lasern under tiden som jag gjorde annat.

E Edin
Verifierat Köp

Nackdelen är helt klart priset, men jag har aldrig sett en sådan stor skillnad innan och då har jag ändå provat nästan allt som finns mot tunnt hår.

I Iman
Verifierat Köp

Jag kände mig som en idiot med hjälmen på huvudet. Tre månader hade jag massor av korta nya hårstrån som höll på att växa ut.

A Ante
Verifierat Köp

Nöjd

T Tage
Verifierat Köp

Började se en förändring vid 6 veckor och efter 4 månader så syntes inte min hårbotten genom håret.

F Frank
Verifierat Köp

Laserhjälmen kostar mycket, men jag tänker sälja min efter sommaren när håret har växt ut igen. Så det blir egentligen inte så dyrt.

D Dennis
Verifierat Köp

Jag har varit flintskallig på ett ställe på huvudet efter en bilolycka. Jag har alltid stört mig på det och speciellt eftersom jag aldrig har kunnat ha de frisyrer som jag vill. Men hade ändå gett upp för hårrötterna verkade helt döda. Mina kompisar samlade ihop pengar och köpte theradome till mig på skämt som 30-års present, men bestämde mig för att i alla fall prova. Jag är fortfarande lite tunnhårigare där, men lasern har väckt liv i håret igen och fläcken är inte kal.

R Rickard
Verifierat Köp

Bra men dyr

O Otto
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter