GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

YES Oljebaserat Glidmedel

Oljebaserat glidmedel för ökad njutning i sovrummet

Översikt

Yes Oljebaserat Glidmedel innehåller naturliga ekologiska oljor och används med fördel för en förhöjd sexuell upplevelse, det reducerar friktionen mellan penis och de vaginala och anala områdena och ger en mer mjuk och skön sensation under samlag. Yes Oljebaserat Glidmedel finns i två olika varianter ros och naturell och båda består endast av naturliga och ekologiskt framtagna ingredienser så att även den med känslig hud kan njuta av ökat välbehag och förlängd njutning.

 • Reducerar friktionen under förspel och samlag
 • 100% naturliga och ekologiska ingredienser
 • Ökar njutningen för dig och din partner
 • Kan användas både som glidmedel och som massageolja
 • Kan effektivt öka er uthållighet och förlänga njutningen
 • Rekommenderas av gynekologer
 • Återfuktar istället för att torka ut och ger ett långvarigt glid
 • Kan med trygghet användas med silikon leksaker
 • Den oljebaserade formulan gör den utmärkt för en skön stund i duschen eller badet
 • Skonsam för känslig hy och de med allergier
 • Finns med naturell och vaniljolja

Alla Yes Glidmedel innehåller enbart naturliga och ekologiska ingredienser så du slipper onödiga och onyttiga tillsatser som kan vara irriterande för din hud. Yes Oljebaserade Glidmedels skonsamma formula gör att du inte ens behöver tvätta bort den utan kan låta den mjukgörande oljan sjunka in i huden för en långvarigt mjukgörande effekt.

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

Vad är Yes Oljebaserat Glidmedel?

Yes Oljebaserat Glidmedel är en 100% ekologisk produkt och passar därför även för användning av de med mycket känslig hud. Yes Oljebaserat Glidmedel förhöjer njutningen under sex på ett naturligt vis, utan att torka ut underlivet. Oljebaserade glidmedel behåller ett bra glid under längre tid än andra glidmedel och Yes Oljebaserade Glidmedel är så skonsamt att det med fördel kan absorberas av huden för en fortsatt mjukgörande effekt. Det går också bra att använda ofta då det inte innehåller glycerin eller andra uttorkande ingredienser som kan skapa irritation vid för tät användning.

För både män och kvinnor

Hetro – och homosexuella par kan med glädje liva upp samlivet med hjälp av Yes Oljebaserat Glidmedel. Hos Kvinnor kan det vara behjälpligt i lindringen av olika tillstånd av vaginal torrhet som ofta kan drabba kvinnor som är i eller har gått igenom klimakteriet. Hos män kan glidmedel hjälpa dig att förlänga njutningen för er båda eftersom glidmedlet kan fungera som ett dämpande lager.

Hur använder jag Yes Oljebaserat Glidmedel?

Yes oljebaserat glidmedel ger er ett återfuktande glid som håller länge. Tillskillnad från andra typer av glidmedel håller oljebaserade glidmedel samma fuktighetsnivå under längre tid. Applicera en liten klick glidmedel på könet innan samlag, lite räcker i sammanhanget ofta en lång väg men känner man att det blir torrt igen är det bara att ta på mer under samlaget. De naturliga oljorna bidrar med mjukgörande egenskaper och absorberas så småningom av huden och bidrar till en hälsosam PH-balans. Vill du tvätta bort eventuella rester kan du lätt göra det med en skonsam intimtvätt exempelvis Yes Ekologiska Intimtvål.

Kompatibel med sexleksaker

Yes Oljebaserat Glidmedel är lämpligt att använda med alla silikonbaserade leksaker. Du ska däremot inte använda oljebaserade glidmedel i kombination med latex eller gummiprodukter, då rekommenderas istället en vattenbaserad produkt såsom Yes Vattenbaserade Glidmedel även det helt ekologiskt.

Finns det bieffekter?

Yes Glidmedel innehåller bara naturliga och ekologiska ingredienser för att vara så skonsam mot huden som möjligt och har undergått tester som har visat på dess skonsamhet för huden och de intima områdena. Yes Oljebaserat Glidmedel innehåller inte bara ekologiska oljor utan även Shea smör och E-Vitmin som kan ha mjukgörande effekt på ditt underliv.

Innehåll

Solrosolja
Solrosolja är en tunnflytande olja medl väldigt ljusgul färg och en neutral lukt och smak vilket gör det en utmärkt ingrediens i Yes oljebaserat glidmedel. Solrosolja är en vanlig matlagningsolja den är alltså helt naturlig och säker att få i sig.
Sheasmör
Är ett naturligt nötfett med en kakaoaktig doft som ofta finns i skönhetsprodukter eftersom det har mycket mjukgörande och vårdande egenskaper. Sheasmörets vårdande effekter i Yes oljebaserat glidmedel ser till att du är återfuktad utan några onaturliga tillsatser. Sheasmör har naturligt god hållbarhet och verkar därför som ett naturligt konserveringsmedel.
Mandelolja
Mandelolja är en mild naturlig olja som har mjukgörande och vårdande effekt på huden. Den som lider av särskilt känslig hud kan med fördel dra nytta från mandeloljans skonsamt vårdande egenskaper. Alla nötbaserade produkter är fullproppade med vitaminer och mineraler, mandeloljan är särskilt rik på E-vitamin, B2, järn med mer.
Bivax
Bina skapar bivaxet inne i sina kupor. Vaxet kan variera i olika nyanser av gult och doftar svagt av honung. I Norden har vi varit förtjusta i bivax och honung sedan åtminstone bronsåldern. Nu för tiden är bivax populärt i vårdande hudvårdsprodukter så som läppbalsam. I Yes oljebaserat glidmedel har bivaxet en läkande och vårdande effekt som bidrar till att minska friktion.
Kakaosmör
Kakosmör utvinns ur kakaobönan och används ofta i chokladtillverkning men börjar bli en allt mer populär ingrediens inom naturlig hud och-kroppsvård. Med sin aromatiska kakodoft bidrar kakaosmöret med naturligt mjukgörande egenskaper till Yes oljebaserat glidmedel.
E-Vitamin
E-vitamin är en fettlöslig vitamin inom gruppen tokoferoler. Det är en naturlig antioxidant vilket innebär att det skyddar kroppens naturliga fett från oxidation. E-vitamin verkar stärkande, förbättrar syreförsörjning och motverkar ärrbildning och bidrar till Yes oljebaserat glidmedels milda och sköna naturliga glid.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(9)
4 Stjärnor
(13)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

82.40% baserat på 24 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fungerar bra.

N Nils H
Verifierat Köp

Gött glid.

F Fernando
Verifierat Köp

Glidmedlet med vanilj smakar tydligen väldigt gott enligt flickvännen.

F Fredrik
Verifierat Köp

Åh äntligen Yes till Sverige så himla bra med ekologiskt :)

A André
Verifierat Köp

Jag och pojkvännen älskar det här glidmedlet det enda vi inte är överens om är om vi ska ha vanilj eller naturell

M Maya
Verifierat Köp

Vi använder det för analsex. Super skönt!

H Herman
Verifierat Köp

La única pega es que no se puede utilizar con condones de latex. Por lo demás, es muy buen producto.

M Maria
Verifierat Köp

Mi pareja y yo somos bastante atrevidos, por lo que al informarme de que este lubricante se puede usar también bajo el agua, no dudé en compradlo. Os lo recomiendo por si queréis pasar un rato de lo más excitante!

L Lau
Verifierat Köp

Satisfecha 100%

P Pauly
Verifierat Köp

Lo recomiendo si quieres experimentar nuevas sensaciones en la cama.

A Ana

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar