GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Mirakelkuren mot för tidigt utlösning

Har du också problem med för tidigt utlösning? Sanningen är att majoriteten av alla män kommer någon gång i livet att uppleva att de kommer för fort. Du behöver med andra ord inte känna dig ensam med ditt problem, även om det såklart kan vara extremt frustrerande när det väl händer. Eftersom det vanligt problem för män, så finns hjälp att få inkl. ett brett utbud av prövande produkter och hjälpmedel för att behandla för tidigt utlösning.

Vad är egentligen för tidigt utlösning?

I medicinska termer kallas tidigt utlösning för PE eller prematur ejakulation. Vad som sedan betraktas som en tidigt utlösning är väldigt individuellt. Det finns inget rätt svar för hur länge vaginalt eller analt samlag ska räcka, vilket gör att det ibland vara svårt att definiera det som anses vara en tidigt utlösning.

Man brukar ofta säga att det är för tidig utlösning om mannen eller kvinnan upplever att det uppstår problem i sexlivet, detta eftersom att mannen inte har kontroll över när utlösningen kommer. Så sammanfattningsvis, kan man säga att om du upplever att du kommer för fort – så har du problem med tidig utlösning.

Tidigt utlösning är vanligare än du tror

Tillståndet tidigt utlösning är ett ganska tabubelagt ämne som många män inte vill diskutera, snarare ignorera. Enligt vårt samhälles ideal skall mannen leva upp till bilden av en uthållig älskare som konstant kan tillfredsställa sin partner, dock visar statistiken på något helt annat. En svensk studie visade att 7% av de män som deltog hade stora problem med för tidigt utlösning. I en brittisk undersökning uppgav 37% av deltagarna att de någon gång under sin livstid upplevt problem med för tidig utlösning.

Tidigt utlösning är oftast en kombination av orsaker

Orsakerna till tidigt utlösning brukar variera från man till man, men det kan vara både psykiska och fysiska orsaker som ligger bakom. När man är yngre, till exempel i puberteten kan tidig utlösning uppstå ganska ofta, då man fortfarande är riktigt har lärt sig att kontrollera utlösningen. Det är fullt normalt och ingenting som du behöver oroa dig över om du fortfarande är väldigt ung.

Vanliga orsaker för att du kommer för fort

  • Genetiska orsaker
  • En överkänslig penis.
  • Emotionellt eller psykologiskt trauma.
  • Forcerad masturbering i yngre ålder.
  • Oro eller stress (både generellt och tillfällig prestationsångest)
  • Hormonella faktorer och/eller hjärnkemi.
  • Specifikt beteende/teknik under sex.
  • Andra faktorer såsom dina förväntningar och erfarenheter.

Ofta flera orsaker för att du kommer för fort

Det är svårt att säga vilken som är den vanligaste orsaken, för sanningen är att det beror oftast på en kombination av orsaker istället för bara en enda. I många fall blir problemen mindre ju äldre man blir. En överkänslig penis samt mycket upphetsning kan orsaka för tidigt utlösning. Utöver detta kan nervositet och ångest att inte prestera bra kan påverka. Levnadsvanor kan också spela en stor roll, så det kan hända att mannen måste se över sina vardagsrutiner och kanske lägga om dem aningen. Läs mer här om de olika orsakerna för att du kommer för snabbt.

Försök komma fram till vad som orsakar det för att sedan hitta passande behandling. Om du har en tanke kring vad som orsakar det så är det en bra utgångspunkt för att välja behandling. Men därefter kanske du fortfarande upptäcker att du behöver experimentera tills du hittar den bästa lösningen.

Vilka behandlingar mot tidigt utlösning finns det?

Det mycket möjligt att du kan relativt lätt förbättra ditt sexliv och sluta ha problem med att du kommer för fort med några av dessa behandlingsmetoder. Om du mår dåligt av att komma för tidigt – sluta genast att ignorera problem och gör något åt det istället!

Idag finns det en rad hjälpmedel att ta till. Allt från mediciner, tabletter, krämer, sprayer, maskiner – det finns något för alla som vill fördröja utlösning.

Bland toppsäljare på marknaden finns bland annat Viaman Delay, en fördröjningsservetter som gett goda resultat hos män världen över. Viaman Delay Vipes är en lätt bedövande spray som reducerar känsligheten utan att ta bort njutningen. Den verkar snabbt och effektivt för att kunna ge båda parter största möjliga njutning.

Vilken behandling är rätt för dig?

Men hur vet du om du behöver en lätt bedövande kräm eller spray, tillskott, rådgivning eller medicinsk hjälp? Var och en av dessa behandlingar har ganska olika tillvägagångssätt för att hantera problemet med att du kommer för fort. Det finns det flera alternativ för att du kan slippa tidigt utlösning.

Du kan antingen:

  • Söka professionell medicinsk rådgivning.
  • Experimentera genom självhjälp och receptfria alternativ.

Vilken behandlingsmetod som är rätt för dig, beror på hur allvarliga dina problem är och vad som de bakomliggande orsakerna. Vissa allvarligare problem går endast att behandlas med hjälp av en läkare. Men för de allra flesta räcker det med receptfria behandlingar för att fördröja utlösning och på så sätt förbättra både sex och relationer. Låt oss ta en titt på dessa tillvägagångssätt.

Medicinsk rådgivning mot tidigt utlösning

Det kan inte skada att prata med en läkare – om du inte tycker att det är för pinsamt. De kan se över din medicinska historia och se om det är ett fysiskt tillstånd som orsakar tidigt utlösning för dig. De kanske hänvisar dig vidare för terapi eller rådgivning om de känner att det kan bero på en emotionell orsak. Och de kan skriva ut mediciner som är kända för att hjälpa till mot tidigt utlösning, såsom antidepressiva.

Många föredrar däremot att först försöka lösa problemet själv med hjälp av receptfria behandlingar och ser läkarhjälp som en sista utväg. Om du är mer för självhjälp eller föredrar att inte ta medicin regelbundet så kan kanske nästa tillvägagångssätt passa dig bättre.

Receptfria behandlingar om du kommer för fort

Det finns några väldigt effektiva metoder för självhjälp och receptfria alternativ mot för tidigt utlösning. Det kanske krävs en försöksperiod och ett par misslyckanden men förr eller senare kan de flesta hitta en lösning som fungerar. Du har även möjlighet att kombinera olika behandlingar för att slippa problemet med att du kommer för fort. Genom att överväga olika alternativ får du en bättre chans att övervinna problemet.

Använd fördröjningsspray eller fördröjningservetter

Att använda dig av en fördröjningsspray eller fördröjningservetter är oftast en väldigt bra lösning för dig som har problem med en överkänslig penis. Både produkterna innehåller ämnen som verkar svagt bedövande på penisen och du kan därför slippa komma för snabbt. Det är en märklig känsla, men de flesta känner sin partner precis lika mycket som möjligt. Det som skiljer sig däremot är hur mycket som din penis reagerar på stimulering. Du kan med andra ord känna lika mycket, men kan både fördröja utlösningen och ert heta sex.

Det här är ett mycket populärt alternativ är oftast en av de första produkter som män provar. Eftersom en överkänslig penis är en av de främsta anledningarna för att män har problem med för tidigt utlösning, så är det mycket möjligt att produkten kan hjälpa dig.

Många män gillar att det är en väldigt snabb och diskret produkt som kan snabbt fördröja utlösning. Produkten är genomskinlig och allt som du behöver gör är att spraya eller applicera servetten på penisen ca. 20 minuter i förväg. På så sätt hinner de verksamma ingredienserna sjunka in i huden och din partner kommer inte att känna av några oönskade effekter. Direkt efter det har gjort, så kan både du och din partner njuta av varandra under en längre tid.

Slutsats

Du måste vara öppen för nya idéer och villig att prova olika tekniker för att lära dig hantera prematur ejakulation. Det vill säga, om du inte har den turen att den första behandlingsmetoden du provar fungerar perfekt för dig.

Men det kan vara så att det bästa alternativet är att helt enkelt läsa igenom beskrivningen av vår produkt och dess funktion. Förhoppningsvis hittar du något som passar både din karaktär och din tro på vad du behöver mest.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med