• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Välj rätt behandling mot tidigt utlösning

Det finns ett överraskande brett utbud av tillgängliga behandlingar mot tidig utlösning. Samtidigt som detta är hoppfullt, kan det vara lite förvirrande.

Hur vet du om du behöver en desensibiliserande kräm eller spray, beteendemetoder, rådgivning eller medicinsk hjälp? Var och en av dessa behandlingar har ganska olika tillvägagångssätt för att hantera problemet, vilket innebär att det faktiskt har en betydelse vilket alternativ du väljer. Det finns det 3 alternativ för att komma fram till vilken metod som hjälper dig bäst:

 • Sök professionell medicinsk rådgivning.
 • Experimentera genom självhjälp och receptfria alternativ.
 • Försök komma fram till vad som orsakar det för att sedan hitta passande behandling.

Antagandet av alla tre alternativen är att inte alla behandlingar av tidig utlösning kommer att fungera likadant för alla killar. Låt oss ta en titt på dessa tillvägagångssätt.

1. Medicinsk rådgivning

Det kan inte skada att prata med en läkare – om du inte tycker att det är för pinsamt. De kan se över din medicinska historik och se om det är ett fysiskt tillstånd som orsakar tidig utlösning för dig. De kanske hänvisar dig vidare för terapi eller rådgivning om de känner att det kan bero på en emotionell orsak. Och de kan skriva ut mediciner som är kända för att hjälpa till mot tidig utlösning, såsom antidepressiva. Men om du är mer för självhjälp eller föredrar att inte ta medicin regelbundet så kan kanske nästa tillvägagångssätt passa dig bättre.

2. Självhjälp och receptfria alternativ

Det finns några väldigt effektiva metoder för självhjälp och receptfria alternativ för tidig utlösning. Det kanske krävs en försöksperiod och ett par misslyckanden men förr eller senare bör du hitta något som fungerar bra för dig.

Du har även möjlighet att kombinera olika behandlingar av prematur ejakulation, i de fall det är säkert att göra det. En del killar kan lida av prematur ejakulation av en enskild orsak, såsom fysisk känslighet. Medan tidig utlösning för andra kan vara en kombination av olika faktorer. Så genom att över väga olika alternativ får du en bättre chans att övervinna problemet.

 • Utöva kontrollövningarna för utlösning
 • Använd praktiska tekniker såsom djupandning, bättre förspel och undvikandet av vissa positioner.
 • Användande av fördröjningsspray då och då under väntan på att den naturliga kontrollen ska förbättras.
 • Jobba med oro- och ångestproblem

3. Identifiera orsaken

Vid första anblick kan detta alternativ låta som det mest logiska och antagligen mest kostnadseffektiva för att kunna bota tidig utlösning. Problemet är att det, enligt medicinska samfund, inte är känt vad som verkligen orsakar tidig utlösning eller hur många olika orsaker det kan finnas.

Några av de orsakande faktorer som anges av läkare är:

Genetik.

 • Hypersensitiv penis.
 • Emotionellt eller psykologiskt trauma.
 • Forcerad masturbering i yngre ålder.
 • Oro eller stress.
 • Hormonella faktorer och/eller hjärnkemi.
 • Specifikt beteende under sex.
 • Andra faktorer såsom dina förväntningar och erfarenheter.

Även under antagandet av någon av att dessa faktorer ger verkliga möjligheter, hur ska du komma fram till vilken som passar för dig? Det är ganska svårt även om du givetvis kan prova dig på lite gissningar. Till exempel, du vet säkert om du har en känslig penis. Om du har det så kan desensibiliserande spray eventuellt hjälpa. Du kanske vet att du är en väldigt orolig person, har tvivel angående din sexuella förmåga och dåligt självförtroende i sängen. Då kan terapi eller rådgivning vara bra. Du kanske vet att du alltid varit en person som masturberar så snabbt som möjligt. Och att du tenderar att bli ivrig i stundens hetta. Eller har du kanske aldrig haft sexställningar i åtanke eller olika sätt att sakta ned det hela. Beteendetekniker kan eventuellt hjälpa dig i båda fallen.

Sanningen är dock att det troligen beror på en kombination av mer än en faktor. Om du har en tanke kring vad som orsakar det så är det en bra utgångspunkt för att välja behandling. Men därefter kanske du fortfarande upptäcker att du behöver experimentera tills du hittar den bästa lösningen.

Slutsats

Du måste vara öppen för nya idéer och villig att prova olika tekniker för att lära dig hantera prematur ejakulation. Det vill säga, om du inte har den turen att den första behandlingsmetoden du provar fungerar perfekt för dig.

Men det kan vara så att det bästa alternativet är att helt enkelt läsa igenom beskrivningen av var produkt och dess funktion. Förhoppningsvis hittar du något som passar både din karaktär och din tro på vad du behöver mest.