GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

EmuaidMAX Hudkräm

59 ml | Snabb lindring från klåda & sveda

755Kr

Gratis frakt*

Point Icon Köp nu och tjäna 6 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

 • Kraftfull, helt naturlig lokal salva som kan hjälpa till att lindra klåda, sveda och obehag på grund av vanliga hudåkommor
 • Innehåller naturliga ingredienser som viktiga näringsämnen, antiinflammatoriska medel och läkande växter som Tea Tree Oil
 • Till skillnad från många andra receptfria krämer eller receptbelagda läkemedel innehåller Emuaidmax inga starka kemikalier eller steroider som kan orsaka oönskade biverkningar eller ytterligare irritation av huden
 • 15 helt naturliga kraftfulla ingredienser
 • Emuaidmax är lätt att applicera och absorberas snabbt i huden för maximal återfuktning och näring i upp till 12 timmar
 • ALLA HUDTYPER
 • FRI FRÅN PARABENER
 • MÄN & KVINNOR

Vad är skillnaden mellan Emuaid och EmuaidMAX?

Som namnet antyder är EmuaidMAX en formel för maximal styrka som har skapats för att hantera även de mest envisa hudproblemen. Oavsett om du upplever extremt obehag, rodnande fläckar eller irriterande tillstånd, är EmuaidMAX här för att hjälpa dig. Med dubbla Bacillus Ferment, 10 gånger mer Tea Tree Oil och 50 gånger mer vitamin E än den vanliga styrkan Emuaid, kan du ta dig an din dag med självförtroende och trygghet i vetskapen om att EmuaidMAX hjälper dig.

Vad är EmuaidMAX Hudkräm?

EmuaidMAX Ointment är en kraftfull och naturlig topikal kräm som har utvecklats för att hjälpa dig att lugna, reparera och återställa din hud. Med en kombination av 15 olika kraftfulla naturliga ingredienser har EmuaidMAX formulerats för att vara säker och effektiv. De 15 ingredienserna sträcker sig från det anrika till det revolutionära.

Emu Oljan fungerar som kärnan i formeln för att leverera de aktiva ingredienserna med otrolig kraft. Varje ingrediens har valts ut specifikt för att effektivt rikta in sig på en mängd hudproblem, så oavsett vad du bekymmer är EmuaidMAX här för att hjälpa dig.

Hur fungerar det?

Upplever du hudproblem som du inte tycks kunna bli av med? Vår hud är utformad för att vara en barriär som är svår att penetrera för att hålla dåliga saker utanför. Detta naturliga skydd som huden har gör dock att topisk hudkräm ofta har svårt att penetrera tillräckligt djupt i huden för att vara effektiva på riktigt. Det är dock här som Emuaid Hudkräm är annorlunda! Med sitt unika emutaneous™ tillförselsystem så ser EmuaidMAX Hudkräm till att penetrera huden djupt vid applicering så att de det kan börja verka snabbare. Det finns 3 stycken huvudsakliga sätt som Emuaid fungerar på:

 • Penetrerar snabbt huden för att åtgärda inflammationer eller bakterier som kan irritera huden eller orsaka obehag.
 • De 15 ingredienserna börjar arbeta med att lugna och lindra eventuella hudproblem.
 • Lipider, tillväxtfaktorer och syre förstärkare arbetar i synergi för att stimulera blodflödet. Detta främjar därför reparation och återställande av huden och fungerar som en sköld mot framtida problem.

Så vad gör EmuaidMAX Hudkräm?

Rengör

När vi får smuts under hudens yttersta laget så kan det orsaka obehag och inflammation av huden. Kolloidalt silver och botanisk tea tree-olja har länge använts för att rengöra, rena och förvisa alla främmande inkräktare så att huden naturligt kan reparera och återställa balansen.

Stärker

EmuaidMAX Hudkräm är inte bara till för att åtgärda hudproblem. Den arbetar också för att göra din hud starkare för att förhindra framtida uppblossningar naturligt! Med aminosyror för att främja protein regenerering, så hjälper Emuaid till att förebygga och bygga upp din huds naturliga försvar.

Återfuktar

Att vara återfuktad spelar en stor roll i kroppens normala funktion, detta gäller även din hud. Med hjälp av lipider & ceramide 3 så återfuktas din hud smidigt och enkelt och kan hjälpa till att motverka tecken på åldrande.

Råd

EmuaidMAX Hudkräm har inga kända eller associerade biverkningar, men följ instruktionerna noggrant när du använder den. Detta är endast avsett för extern användning och bör inte vara i kontakt med dina ögon. Om de hudproblem du upplever kvarstår eller återkommer efter sju dagar, kontakta din läkare omedelbart.

Ingredienser

Emuolja, vegetabilisk olja, hydrerad ricinolja, skvalan, bacillusferment, lysin, kolloidalt silver, allantoin, glyceryldibehenat, Olea Europaea (olivolja), Melaleuca Alternifolia (teträd) bladolja, silverdivätecitrat, silverdivätecitrat Ceramid 3, Tokoferolacetat.

Förvaring

Håll produkten borta från direkt solljus och förvara den på en sval och torr plats. Förvaras utom räckhåll för barn.

Denna produkt är speciellt utformad för att erbjuda en stark, målinriktad metodik med ultimat bekvämlighet och lätthet. Innan du applicerar Emuaid Hudkräm, rengör det hudområde du vill applicera den på. Applicera ett tunt lager över området och upprepa tre eller fyra gånger om dagen eller så ofta du behöver.

Oftast köpt tillsammans

EmuaidMAX Hudkräm
EmuaidMAX Hudkräm

59 ml Salva | Snabb lindring från klåda & sveda

755Kr

+
Makari Clarifying Exfolierande Tvål
Makari Clarifying Exfolierande Tvål

200 g Tvål | Exfolierande ansiktsrengöring med antiseptiska egenskaper

249Kr

+
Tranbärskapslar
Tranbärskapslar

25000 mg 180 Kapslar | Främja övergripande urinhälsa

205Kr 255Kr

1 Produkt(er)

755Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(152)
4 Stjärnor
(30)
3 Stjärnor
(12)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

93.95% baserat på 194 Kundomdömen

Verifierat Köp

Funkar väldigt bra 👍

A Anna J
Verifierat Köp

Köpte den åt frugan! Hon har alltid vart snygg men nu vart det lite extra, hon är så jättenöjd med den också!

B Bosse
Verifierat Köp

Hjälper verkligen mot min torra och flagande hud, rekommenderar den varmt till alla!

B Björn
Verifierat Köp

Jag är fullt förälskad i den!!! Love love love it bara.

H Holly
Verifierat Köp

Helt ok !!

S Sofia
Verifierat Köp

Lyser som en stjärna nu!

N Nazira
Verifierat Köp

Helt magisk! Testade den svagare varianten först och den hjälpte lite, men denna gjorde verkligen susen!

K Klara
Verifierat Köp

Dunder!!! Denna MAX styrkan är precis vad jag behöver

S Sandra
Verifierat Köp

Helt ok men löser inte helt alla problem.

J Jessica
Verifierat Köp

Älskar den, den här är en livsförändrare!!

S Sarah

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar