GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
Ny

Eco Masters Carrot & Argan Body Lotion

Hudkräm mot pigmentfläckar

Översikt

En jämn hud med lyster är något vi alla drömmer om, men pigmentering och missfärgade hudområden kan sätta käppar i hjulet för dem som strävar efter en felfri hud. Oavsett om ojämnheterna beror på ärr, bristningar, solexponering, ålder eller föroreningar, så försöker många åtgärda dem med starka kemikalier. För att reducera missfärgningarna på ett tryggt men effektivt sätt utformades Eco Masters Carrot & Argan Body Lotion, en skonsam kräm med växtbaserade ingredienser som kan ljusa upp huden.

  • Mot besvärande hudpigmentering
  • Naturligt tillvägagångssätt mot besvären
  • Strävar efter att exfoliera & återuppliva
  • Berikad med organiskt tea tree-extrakt
  • Berikad med kamomill & kryddsalvia
  • VEGANSK
  • VEGETARIANSK
  • INTE TESTAD PÅ DJUR

Besväret med missfärgad hud

Vem vill inte ha en jämn och felfri hud med lyster? Det finns tyvärr många faktorer som kan hindra oss från att uppnå detta. Ärr, fräknar, åldersfläckar och yttre faktorer som gör huden ojämn kan vara jobbiga att leva med. Många produkter som hjälper dig att bli av med dem kan verka lovande, men innehåller ofta skadliga och giftiga ämnen, som blekmedel och kvicksilver. Eftersom efterfrågan på trygga och naturliga hjälpmedel är stor, har äntligen nya skonsamma produkter dykt upp på marknaden.

Eco Masters Carrot & Argan Lotion

För att kunna erbjuda sina kunder en uppljusande, återupplivande och återfuktande kräm, har Eco Masters har skapat en unik formel av handplockade örtextrakt, som är kända för att ha många fördelar för huden. Nu kan du behandla de områden som besvärar dig med ett skonsamt tillvägagångssätt. Eco Masters Carrot & Argan Lotion är en lugnande, mjukgörande kräm som ger din hud den omvårdnad du behöver.

Klargör
Klargör

För att motverka pigmentering är det oerhört viktigt att inkludera ingredienser som har en uppljusande effekt. Morotsextrakt har blivit en populär ingrediens under de senaste åren, medan kojinsyra och papayaextrakt har använt för detta ändamål i århundraden.

Hydratiserar
Hydratiserar

Att återfukta huden regelbundet är nyckeln till en välmående hud. Arganolja har blivit en populär ingrediens, som har fantastiska egenskaper både för huden och håret. Sheasmör har en rik, mjukgörande konsistens och jojobafröolja har använts i åratal för att ge huden näring.

Återupplivar
Återupplivar

Att återfukta huden regelbundet är nyckeln till en välmående hud. Arganolja har blivit en populär ingrediens, som har fantastiska egenskaper både för huden och håret. Sheasmör har en rik, mjukgörande konsistens och jojobafröolja har använts i åratal för att ge huden näring.

Fullständig ingredienslista

Aqua, glycerin, glycerylstearat, PEG-100 stearat, etylhexylpalmitat, aloe barbadensis växtsaft, kojinsyra, vitamin E, arganolja, jojoba fröolja, nikotinamid, sheasmör, morotsextrakt, papayaextrakt, organisk kamomill blomextrakt, organiskt tea tree-extrakt, karbomer, lanolin, etylhexylglycerin.

Användning

Carrot & Argan Body Lotion är en utmärkt kräm för daglig användning. Applicera bara en generös mängd på det specifika området med missfärgad hud, och massera in tills den absorberats helt. För bäst effekt rekommenderas regelbunden, daglig och långsiktig användning.

Vägledning

Samtliga produkter från Eco Masters strävar efter excellens, med ett fokus på omsorgsfull, snäll hudvård. Innan du applicerar något på din hud, ska du dock alltid ta dig tid att noggrant läsa igenom den fullständiga ingredienslistan, i de fall produkten skulle innehålla något du personligen är allergisk mot. Om du har någon specifik hudåkomma, vänligen konsultera läkare innan användning.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(30)
4 Stjärnor
(21)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.89% baserat på 53 Kundomdömen

Verifierat Köp

Incroyable.... c\'est plus que parfait

A Aline
Verifierat Köp

Nöööööööjd

M Mireille K
Verifierat Köp

Flaskan var mycket större än vad jag trodde.

P Petronella
Verifierat Köp

Värda pengarna. Milt, så det tar ett tag för att det ska bli så ljust som jag ville. Men irritearr inte huden heller, så det är nog bra ändå.

M Marlon
Verifierat Köp

Snygg flaska, eller sink appeal som blondinbella skulle säga. hahaha. Men jag gillar lotionen!

S Siri
Verifierat Köp

Grymt!

L Lisa
Verifierat Köp

Mild krämig formula.

J Joline
Verifierat Köp

Billigare än makari, men nästan lika bra.

N Natasha
Verifierat Köp

Super produit

D Diddy
Verifierat Köp

Excellent produit et livraison rapide et efficace

A Aby

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar