Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Gold Max Daily Blue

60 Kapslar | Kosttillskott för potens och libido

Översikt

Gold Max Daily Blue är ingen nyhet och har under sin tid på marknaden uppnått ett gott rykte bland män som letar efter det lilla extra. Med sin optimala sammansättning av noggrant utvalda aminosyror, vitaminer och mineraler strävar den efter att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av din kapacitet. Med en styrka på 450 mg boostar den din energi och prestanda i såväl sovrummet som i vardagen genom en ökad libido och vitalitet . Kort sagt är den det optimala prestandahöjande kosttillskottet för män.

  • Ta bara 2 kapslar per dag
  • En kraftfull kombination av med 450 mg styrka
  • För libido och prestanda
  • Med L-cystein, vitaminer och mineraler
  • Naturliga och säkra ingredienser
  • Glutenfri
  • GMP
399Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Vad orsakar låg libido hos män?

Vissa säger att allt sitter i huvudet, andra tror att det är ett fysiskt problem. För vissa kan det vara båda orsakerna. Låga nivåer av manliga hormoner och konsumtion av alkohol är vanliga orsaker. Utöver detta kan för mycket eller för lite träning bidra till en rad fysiska utmaningar. När det gäller psykologiska faktorer kan depression, stress och problem i relationer få en direkt effekt på lust och prestanda. Verkligheten är att de flesta män går igenom några eller alla dessa problem någon gång i livet. Kom ihåg att du inte är ensam om detta.

Vad är GoldMax?

Gold Max innehåller en blandning av aminosyror, mineraler och vitaminer. Mineralerna är utvalda eftersom de lätt absorberas i kroppen och gör GoldMax till ett balanserat och enkelt kosttillskott som är perfekt för daglig användning. Detta är en produkt för män som vill öka sin prestanda, men som samtidigt inte vill oroa sig för om han glömde att ta en kapsel eller två. Gör det däremot till en vana att ta två kapslar per dag.

Ingredienser

L-cystein

L-cystein är en aminosyra som tas upp av kroppen för att öka energi och prestation. Vår kropp tillverkar l-cystein av aminosyrorna, men för att stödja denna process så behöver vi också en tillräcklig mängd vitamin B6. Nya studier har visat en länk mellan denna aminosyra och dess potentiella fördelar för män. Ta reda på mer här.

vitamin B6 symbol

Vitamin B6 är också känt som peroxiden. Detta är en vattenlösligt vitamin som bidrar till normal funktion av nervsystemet, psykologiska funktioner och minskning av trötthet. Vitamin är också involverat i produktionen av serotonin och noradrenalin. Dessa är två kraftfulla neurotransmittorer som är kända för att vara involverade i vår förmåga att fokusera.

Zinc symbol

Zinkglukonat är zinksalt i glukonsyra. Det har snabbt blivit en vanlig ingrediens i många högkvalitativa kosttillskott. Det absorberas snabbt i kroppen och kan därmed börja verka snabbt. Zink är en viktig del av många biologiska processer. Det är känt att bidra till att bibehålla normala nivåer av det manliga hormonet i blodet, tillsammans med normal fertilitet och reproduktion. Zink skyddar cellerna mot skada.

Vitamin D3 symbol

Vitamin D3 är också känd som kolekalciferol, och är en av de bästa komponenterna av vitamin D. Den har många goda egenskaper och absorberas snabbt av kroppen. Det hjälper inte bara till att upprätthålla en normal muskelfunktion och ett normalt skelett, men det anses också vara ett viktigt vitamin för energi, kraft och styrka. Det stöder också normala halter av kalcium i blodet.

Magnesium symbol

Magnesiumbisglycinat är en stabil form av magnesium som är lätt för kroppen att absorbera. Detta är en mineral som anses vara mycket viktigt för vår hälsa. Det har gjorts forskning om magnesium i samband med manliga hormoner. Du kan läsa mer om det här

Komplett lista över ingredienser - Acetyl L-Cystein, Zink Gluconat Dehydrat, Magnesiumbisglycinat, Natriumselenit, Vitamin D3, Vitamin B6.

Användning

Ta en kapsel på morgonen och en på kvällen varje dag. En burk Gold Max Daily innehåller 60 kapslar som är tillräckligt för en månads konsumtion. Eftersom produkten endast innehåller naturliga ingredienser har den inga kända biverkningar. Du bör dock alltid kolla upp om du är allergisk mot ingredienserna.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

85.00% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Vet inte om det hjälpt mig men kanske

C Chriister ?
Verifierat Köp

Tyckte om vanliga Gold Max men detta låter ju ännu bättre. Det blir till att beställa och pröva!

A Andres
Verifierat Köp

Väldigt bra! Bra för sexlusten och generellt välmående undr dagen. Kom snabbt och diskret.

W Wille
Verifierat Köp

En extra boost

J Jens
Verifierat Köp

En av de få tillskott där jag märken skillnaden på en gång.

M Markus
Verifierat Köp

Jag är 50 och har fått mer energi och mer sexlust. Rekommenderas verkligen.

D David
Verifierat Köp

Vädigt bra.

D Dennis
Verifierat Köp

En bra produkt som fungerar som den ska. rekommenderar dock att du köper minst 2 månader för att få optimal effekt. den första veckans tid hände ingenting, men sedan började det ta grepp.

J Johan
Verifierat Köp

Har provat både Blue, GMAX och nu Gold Max Daily, och måste erkänna att alla 3 är fantastiska produkter. Jag älskar den här eftersom effekten faktiskt varar... Jag skulle inte säga att den är "permanent" eftersom den sjunker något efter några månader - även om den är mycket mer varaktig än de andra guld max-produkterna som fungerar direkt. Därför tar jag nu bara max max guld eftersom effekten fungerar under längre tid.

L Lars
Verifierat Köp

kan rekommendera detta till alla som vill ha ett billigt och hållbart alternativ. det fungerar som det ska, men först efter 1-2 veckor.

J John
Verifierat Köp

Fungerade direkt för mig. Ser fram emot att se effekten över tid.

H Hampus

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar