GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Gold Max Daily Blue

Kosttillskott för potens och libido

Översikt

Gold Max Daily Blue är ingen nyhet och har under sin tid på marknaden uppnått ett gott rykte bland män som letar efter det lilla extra. Med sin optimala sammansättning av noggrant utvalda aminosyror, vitaminer och mineraler strävar den efter att hjälpa dig få ut det mesta möjliga av din kapacitet. Med en styrka på 450 mg boostar den din energi och prestanda i såväl sovrummet som i vardagen genom en ökad libido och vitalitet . Kort sagt är den det optimala prestandahöjande kosttillskottet för män.

 • Ta bara 2 kapslar per dag
 • En kraftfull kombination av med 450 mg styrka
 • För libido och prestanda
 • Med L-cystein, vitaminer och mineraler
 • Naturliga och säkra ingredienser
 • GLUTENFRI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • FRAMTAGEN FÖR MÄN
 • EXPERT FORMULA

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

 • GLUTENFRI
 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • FRAMTAGEN FÖR MÄN
 • EXPERT FORMULA

Vad orsakar låg libido hos män?

Vissa säger att allt sitter i huvudet, andra tror att det är ett fysiskt problem. För vissa kan det vara båda orsakerna. Låga nivåer av manliga hormoner och konsumtion av alkohol är vanliga orsaker. Utöver detta kan för mycket eller för lite träning bidra till en rad fysiska utmaningar. När det gäller psykologiska faktorer kan depression, stress och problem i relationer få en direkt effekt på lust och prestanda. Verkligheten är att de flesta män går igenom några eller alla dessa problem någon gång i livet. Kom ihåg att du inte är ensam om detta.

Vad är GoldMax?

Gold Max innehåller en blandning av aminosyror, mineraler och vitaminer. Mineralerna är utvalda eftersom de lätt absorberas i kroppen och gör GoldMax till ett balanserat och enkelt kosttillskott som är perfekt för daglig användning. Detta är en produkt för män som vill öka sin prestanda, men som samtidigt inte vill oroa sig för om han glömde att ta en kapsel eller två. Gör det däremot till en vana att ta två kapslar per dag.

Ingredienser

Komplett lista över ingredienser - L-Arginine, Magnesium (som Magnesiumoxid), Vitamin C (som L-askorbinsyra), Maca roteextrakt, Ginsengrotextrakt, Saw Palmetto Extrakt, Bokhornsklöver Extrakt, Selen (som L-Selenomethionine), Vitamin B5 (från kalciumpantotenat), Zink (som Zinkoxide), Vitamin B12, Klumpförebyggande medel: Magnesiumstearat, Stabiliserings medel: Kiseldioxid, Bulkmedel: Rismjöl, Gelatin (Bovin) Kapselskal.

Användning

Ta en kapsel på morgonen och en på kvällen varje dag. En burk Gold Max Daily innehåller 60 kapslar som är tillräckligt för en månads konsumtion. Eftersom produkten endast innehåller naturliga ingredienser har den inga kända biverkningar. Du bör dock alltid kolla upp om du är allergisk mot ingredienserna.

Oftast köpt tillsammans

Viaman Male Formula Kapslar
Viaman Male Formula Kapslar

90 Kapslar | Naturliga potenskapslar

279Kr

+
GMAX™ Power
GMAX™ Power

450 mg 10 Kapslar | För hårdare och längre erektioner

375Kr

1 Produkt(er)

279Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(69)
4 Stjärnor
(30)
3 Stjärnor
(12)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.46% baserat på 111 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har bara andvänte den en månad

P Paul M
Verifierat Köp

Vet ej så mycket bara haft denna burk som då kombinerat med vigrex då den verkar funka bra.

M Mikael W
Verifierat Köp

Vet inte om det hjälpt mig men kanske

C Chriister ?
Verifierat Köp

En bra produkt som fungerar som den ska. rekommenderar dock att du köper minst 2 månader för att få optimal effekt. den första veckans tid hände ingenting, men sedan började det ta grepp.

J Johan
Verifierat Köp

Har provat både Blue, GMAX och nu Gold Max Daily, och måste erkänna att alla 3 är fantastiska produkter. Jag älskar den här eftersom effekten faktiskt varar... Jag skulle inte säga att den är "permanent" eftersom den sjunker något efter några månader - även om den är mycket mer varaktig än de andra guld max-produkterna som fungerar direkt. Därför tar jag nu bara max max guld eftersom effekten fungerar under längre tid.

L Lars
Verifierat Köp

kan rekommendera detta till alla som vill ha ett billigt och hållbart alternativ. det fungerar som det ska, men först efter 1-2 veckor.

J John
Verifierat Köp

Fungerade direkt för mig. Ser fram emot att se effekten över tid.

H Hampus
Verifierat Köp

Jag är 50 och har fått mer energi och mer sexlust. Rekommenderas verkligen.

D David
Verifierat Köp

Väldigt bra! Bra för sexlusten och generellt välmående undr dagen. Kom snabbt och diskret.

W Wille
Verifierat Köp

Vädigt bra.

D Dennis

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar