GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Spectral.DNC-S

Banbrytande Hårföryngrande Formula

Översikt

Bekymrar du dig över utseendet av ditt tunna, fina hår? Då kanske det känns som att du provat alla alternativ som finns genom att tömma affärshyllorna i din strävan efter en ny väg framåt. Men tills du provat Spectral.DNC-S spray vet du inte vad du missat! Med en otrolig blandning av aktiva ingredienser, kan du applicera två briljanta formler, som kombineras på skalpen, precis på de områden som bekymrar dig som mest.

  • Optimal på fint & tunt hår
  • Framtagen för män & kvinnor
  • Med koppar för pigmentering
  • Stamcellskomplex med fytokälla
  • Samtidigt dubbelt tillvägagångssätt
  • En kraftfull applicering dagligen
  • KLINISKT BEVISAT
  • EXPERT FORMULA
  • FRI FRÅN PARABENER
  • SLS FRI

Bekymret med tunt hår

För både män och kvinnor, kan hår vara mer än en simpel aspekt av våra utseenden – det kan symbolisera det man värdesätter som mest av de personliga attraherande särdragen. Så när såväl kvinnor som män upplever en uttunning av håret, kan det ha en tydlig påverkan på självkänslan. Det finns en del ganska drastiska åtgärder tillgängliga, men många av oss tar en titt på prislappen på sådana alternativ och eventuellt onaturliga utseende av produkterna, och säger Nej tack! Det verkar logiskt att den bästa vägen framåt skulle vara att rikta in sig på källan till problemet, med en strävan mot stimulans av själva källan till våra bekymmer.

Nanosome Teknik

För att optimera samtliga produkter som appliceras på huden, behöver de ingredienser som avser att absorberas, nyttjas i bästa möjliga mängder samt tas in av huden på ett djupgående kontinuerligt sätt i tillägg till att förbli där den applicerats under den nödvändiga tidsperioden. Med en strävan om att uppnå dessa mål, skapades produkten med nanosome inkapsling, som använder minimal liposomal mikrosfär för att binda de rena aktiva ingredienserna. Deras speciellt sammansatta fosfolipidlager avser imitera själva skalpen. Sammanfattningsvis strävar nanosome tech till djupgående penetrering av huden och att därefter stegvis frigöra ingredienserna.

Spectral.DNC-S

DS Laboratories visste att vissa ingredienser enbart kunde kombineras i precis samma stund som applicering men för att tillhandahålla en ultimat, kraftfull metod, vägrade de därför att kompromissa på ingredienserna. För att uppnå detta, separerades de aktiva ingredienserna upp i två grupper, som endast förenas i samband med sprayningen. Deras fullständiga reaktion sparas således till din skalp, så att du kan vara säker på att du får ut det bästa av varje komponent. Sammanfattningsvis strävar Spectral.DNC-S spray till att boosta motståndskraft, styrka och vitalitet.

Motståndskraft
Motståndskraft

För att upprätthålla ett fullt hälsosamt och livligt utseende, är det viktigt att se till att håret ges möjlighet att stå emot miljömässiga stressfaktorer. Med detta i åtanke, har Aminexil™ uppmärksammats globalt för dess användning på fint, tunt hår. I tillägg är vitamin E känt för att medverka till skydd mot oxidativ stress.

Styrka
Styrka

För att få ett fylligt, hälsosamt utseende av håret, är det viktigt att stärka vartenda hårstrå. Koppar är känt för att medverka till skyddandet mot oxidativ stress, i tillägg till normal pigmentering. Botanisk lavendel har associerats med ett boostat utseende, medan reishi studeras avseende interaktioner med manliga hormoner.

Vitalitet
Vitalitet

Att uppnå en livfull look kan vara avgörande för ett hälsosamt utseende. Ur detta avseende, har stamceller med fyto-källa inkluderats i formulan. Koffein, en ingrediens som ökar I popularitet inom europeisk hårvård, används för dess energigivande egenskaper. Azelainsyra är inkluderad för att rensa bort oönskade rester från håret och efterlämna det klart & glänsande.

Användning av sprayen

Denna produkt kommer med säkerhet att bli ett väldigt trevligt och tillfredsställande tillskott till din vardagliga hårvårdsrutin. Skaka flaskan väl innan användning. Applicera sedan fem sprayningar, två gånger dagligen, direkt på området där du har uttunnat hår. Se till att trycka lika mycket på båda munstyckena. Skölj inte ur. Även om det är rekommenderat att använda Spectral.DNC-S på rent hår, så är det viktigt att du använder det två gånger dagligen med kontinuitet och på regelbunden basis. Vi rekommenderar investering i långsiktig användning.

Extra Info

Även om alla produkter från DS Laboratories avser att tillhandahålla total excellens och hjälpa dig att rikta in dig på hårproblemen med en omsorgsfull hänsyn av ditt hår, så är det värt att ha ett par saker i åtanke. Vänligen ta en stund till att noggrant läsa igenom de fullständiga ingredienserna innan applicering, för att se om det förekommer personliga allergener. Om du har några särskilda hudproblem, speciellt något som berör skalpen, vänligen konsultera din läkare.

Ingredienslista

Formula 1 - Alcohol Denat., Glycereth 26, Water, Tallol, saturated dicarboxylic acid, Ganoderma Lucidum (Mushroom Reishi) Extract, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Piroctone Olamine, Sodium Hydroxide, Lavandula Angustifolia (Lavender) Herb Oil.

Formula 2 - Water, Propylene Glycol, Glycerin, Adeno­sine, Caffeine, Diaminipyrimidine Oxide, Dextrose, Lysophophatidic Acid, Lecithin, Lysolecithin, Procyanidin B2, Phenolsulfonphthalein, Sodium Chloride, Sodium Phosphate, Disodium Phosphate, Myristoyl Pentapeptide-17, Copper Tripeptide-1, Phospholipids, Retinol, Phenoxyethanol, Caprycyl Glycol, Hydrolyzed Proanthocyanidin

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(50)
4 Stjärnor
(24)
3 Stjärnor
(8)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.16% baserat på 82 Kundomdömen

Verifierat Köp

Den hjälpte för mig i alla fall!

D Dexter
Verifierat Köp

Jag blev imponerad på hur bra sprayen är. Den kladdar inte som jag trodde att den skulle göra.

M Markus
Verifierat Köp

Jag köpte sprayen och använde vid tinningarna för att hindra att hårfästet drar sig bakåt. Jag kan se små hårstån som har börjat växit ut igen.

M Mille
Verifierat Köp

Funkar lika bra på mitt hår som på min sambo.

S Sanne
Verifierat Köp

Jättesmidig grej! Enkel att använda och hjälpte en hel del.

S Sandra
Verifierat Köp

Mes cheveux sont tellement meilleurs après seulement une semaine!

T Thomas
Verifierat Köp

Excellent mais trop cher

R Ralph
Verifierat Köp

Produit correspondant à la description. Utilisation journalière donne un état plus sain des cheveux et du cuir chevelu, idéal pour les personnes ne supportant pas l'alostil 5%.

D Desnos
Verifierat Köp

Très satisfaite de ce produit mes cheveux sont plus épais et je ne les perds plus du tout.

H Hélène P
Verifierat Köp

Je connaissais déjà les produits de la gamme Spectral mais celui est vraiment le meilleur. Je l'utilise depuis 5 mois maintenant et mes cheveux ont réellement repoussé. Ils sont plus denses.

G Greg m

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar