• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Spectral.DNC-S

60ml Spray | Mot håravfall

DS Laboratories

539Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Lider du av har måttligt eller svårt håravfall?

DS.Laboratories Spectral.DNC-S är nästa steg i utvecklingen när det gäller att hjälpa ditt hår att hålla sig tjockt och friskt till utseende. Detta medel mot håravfall levererar exceptionella fördelar vad det gäller hårväxt för både män och kvinnor.

 • Perfekt för avancerade stadier av håravfall
 • Du kan se förbättringar efter så lite som 3 månaders användning
 • Lämnar inga klibbiga, feta eller irriterande rester!
 • Använder Nanosome teknik för att låta ingredienserna arbeta längre
 • Verkar för optimal hårväxt, även i svåra fall
 • Njut tjockare och fylligare hår från den mest potenta DS.Laboratories produkt hittills
 • Kan bland annat vara effektiv för behandling av anagen effluvium och andra typer av svåra håravfall

Spectral.DNC-S Spray är en unik produkt på grund av dess förmåga att leverera ett stort antal föreningar och ingredienser som verkar genom många kompletterande vägar. De angriper potentiella orsaker till håravfall vid två enkla applikationer per dag med en unik formel som effektivt införlivar växtbaserade stamceller för bästa resultat.

Läs mer

Vad är Spectral.DNC-S?

Detta är utan tvekan den mest avancerade produkt för män och kvinnor som tappar hår. Spectral.DNC-S Spray mot håravfall kombinerar effektivt ingredienser med ett egenutvecklat leveranssystem, vilket gör detta till ett utmärkt medel för svårare typer av håravfall. Denna formel har verkligen tagit vetenskapen till nästa nivå för att kunna ge resultat som vanligtvis visar sig efter bara 3 månader.

Nyckel egenskaper såsom stamceller, äpple polyfenol, aminexil och koppar-peptider, har testats noggrant innan de inkluderades i Spectral.DNC-S formel. De arbetar på ett kompletterande sätt för att hjälpa dig att uppnå en friskare hårbotten och ett tjockare hår.

Hur fungerar det?

DS.Laboratories Spectral.DNC-S har identifierat naturliga föreningar som framgångsrikt kan efterliknar aktiviteten i vissa läkemedel, men utan dess biverkningar. För att du ska uppleva största möjliga nytta av detta medel mot håravfall har ingredienserna förpackats i två separata kammare, vilket möjliggör att alla ömtåliga material som används ger högre koncentrationer.

En av kamrarna i Spectral.DNC-S innehåller botaniska föreningar och den andra innehåller en DHT-blockerande formel; Detta hjälper till att naturligt stimulera en friskare hårbotten och förbättrad hårväxt utan att några biverkningar. I den andra kammaren, hjälper en avancerad jonkanal leveranssystemet att effektivt öppna cellbarriärer. Denna åtgärd stödjer resan som lösningen sedan tar, djupt in i hårbotten där det verkar mest effektivt.

DS.Laboratories Spectral.DNC-S lämnar en behaglig konsistens och en frisk hårbotten, samtidigt som den levererar den ultimata lösningen för män och kvinnor som tappar hår.

Nyckelaktiviteter

Genom nyckelåtgärder kan Spectral.DNC-S Spray mot håravfall kan verkligen göra en positiv skillnad för dig som tappar hår:

Kraftfulla nya jon-kanalöppnare som möjliggör ett fritt flöde av proteiner och enzymer

Styrning av dihydrotestosteron (DHT) för att stoppa skada och tillåta folliklar att arbeta

Spectral.DNC-S innehåller ett dubbelkammarsystem som håller potenta föreningar stabila tills de tillämpas av användaren


Kraftfulla nya jon-kanalöppnare tillåter ett fritt flöde av kaliumjonerna över cellmembran för optimal hårväxt.

Stamceller från fytosanitära källor stöder follikelstimulerande förnyelse.

Nyckel föreningar minskar de skador som uppstår på grund av dihydrotestosteron, och gör att hårsäckarna att fungera normalt igen.

Det unika dubbelkammarsystemet håller potenta föreningar stabil tills de tillämpas i hårbotten.

Minoxidil-formula lämnar inga feta, klibbiga, irriterande rester.

Nyckelingredienser

De viktiga nyckelingredienserna i Spectral.DNC-S :

Azelainsyra hämmar DHT (känd håravfallshormon)

Palmitoyl tallbarkextrakt hämmar 5x-reduktas och blockerar DHT

Malus domestica extrakt bidrar till follikelstimulerande förnyelse genom att organisera stamceller

Peptidkomplex (skräddarsydda strängar av aminosyror), stimulera tillväxten, keratin produktion och axeldiameter. De kan också bidra med anti-aging och anti-inflammatoriska egenskaper.

När kommer jag se resultat?

Efter 3 månaders regelbunden användning av DS.Laboratories Spectral.DNC-S kan många användare förvänta sig att märka förbättringar i hårets hälsa.

Hur använder jag den och finns det några biverkningar Spectral.DNC-S ?

Skaka alltid DS.Laboratories Spectral.DNC-S före användning och applicera 6 sprayningar på området av hårbotten där du tappar hår, två gånger per dag. Gnid in vätskan jämnt och tvätta händerna med tvål och vatten efter varje användning. Du kan applicera lösningen i håret både när det är tvättat eller smutsigt. Det är viktigt att använda produkten regelbundet för att få de bästa resultaten.

Spectral.DNC-S Spray är mycket säker att använda, men på grund av den kraftigt verkande karaktären av ingredienserna är det viktigt att kontrollera ingredienserna i förväg och läsa hela innehållsförteckningen som på produkten innan användning. Använd inte Spectral.DNC-S om du är gravid eller ammar. Förvara alltid produkten vid temperaturer mellan 20 ° C till 25 ° C och se till att locket alltid är väl tillslutet.