• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

 YES

YES

Filtrera

Pris
148 kr150 kr
Betyg
 
Sortera efter

Fördelar med Yes Glidmedel och Intimtvätt

100% Ekologiskt

Alla Yes produkter består av enbart ekologiska ingredienser vilket gör att de är skonsamma och passar även de med känslig hud.

Valmöjligheter

Det finns flera olika varianter av Yes produkter, alla med fördelen av att vara helt ekologiska. Det finns både olje och-vattenbaserade glidmedel till och med ett glidmedel med smak, allt så att du kan vara säker på att du hittar den naturliga produkt som passar dig.

Återfuktande

Till skillnad från andra intimprodukter på marknaden riskerar inte Yes Glidmedel och Intimtvål att torka ut. Eftersom alla produkterna är naturligt återfuktande kan du med glädje använda dem dagligen.

Pålitligt

Alla Yes produkter är återfuktande för huden och kan även passa dig som har känslig hy eller allergier. I Storbritannien skrivs till och med Yes Vattenbaserat Glidmedel ut på recept som ett kliniskt bevisat hjälpmedel för att motverka vaginal torrhet. Yes sortimentet är betrott och populärt hos både sjukvårdspersonal och lojala kunder världen över och är ett utav de få helt ekologiska märkena på marknaden.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.