GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Penisförstoring Genom Tiderna

Många människor tror att konceptet penisförstoring är nytt, men sanningen är att män har försökt öka sin storlek i redan i antika Egypten. Idag är penisförstoring en enorm bransch och det finns många företag som erbjuder tjänster och produkter som kan hjälpa till att förstora det manliga könsorganet. Produkterna blir även mer och mer effektiva och säkra. Därför väljer många män att förstora deras penis.

Penisförstoringens historia

Den första tekniken till penisförstoring som vi känner till fick sin början bland arabiska män som utvecklade den så kallade jelqing tekniken. Det sägs att dessa unga män lyckades uppnå synliga resultat i både omkrets och längd framgångsrikt inom en månad efter att de börjat med dessa förstora snoppen övningar.

Jelqing är en än idag en populär penisövning, som förekommer i olika former, som torr och våt Jelqing.

Penisförstoring i Egypten

Det sägs att faraonerna i forntida Egypten använde vikter för att sträcka ut muskelvävnaderna i penis för ökad längd. Eftersom metoderna inte hade studerats kliniskt innebar de dock ofta risker som skador på penisens vävnad. Detta kunde resultera i delvis eller total förlust av sexuell känsla eller nöje och oförmåga att uppnå eller behålla en erektion lämplig för sexuell penetration. Tekniken med att hänga vikter används inte idag, eftersom det är så pass otryggt. Istället används penisförlängare som utvecklats av experter. Jes Extender är en modern penis förlängare, som utnyttjar dragkraft och har genomgått noggranna studier för optimal bekvämlighet och trygghet. Du kan köpa penisförstoring online, vilket är enkelt, bekvämt och diskret.

Penisförstoring i Afrika och Kina

Även i Afrika utnyttjades den riskfyllda metoden med vikter för penisförstoring. De använde vikter av lera, som dock gav varierande resultat, vilket ledde till att afrikanska män började experimentera med afrodisiaka örter.

Även i Kina använde sig män av kinesiska örter för att förbättra manlig potens, för starkare och mer långvariga erektioner. Bland de första örterna som upptäcktes ha effekt var yohimbe, epimedium och ginseng.

Alla dessa var fördelaktiga för att förstora penis. Faktum är att alla dessa örter som användes för hundratals år sedan fortfarande är i bruk idag, som en komponent i vanliga naturliga manliga förbättringspiller, som t.ex VigRX och Viaman.

Codpiece under europeiska renässansen

Européer under renässansperioden använde codpiece för att täcka penisområdet. Även om det inte fanns några bevis som det var ett sätt att visa manlig virilitet, blev det en oerhört populärt. Idag är codpiece anpassat för rockstjärnor som de bär det under konsertföreställningar.

Uppfinning av den tidiga penispumpen

Under början av 1900-talet uppfanns den allra första penispumpen av Otto Ledever, en österrikisk läkare och uppfinnare. Tyvärr var det inget detaljerat historiskt rekord som skrevs för den här uppfinnaren. Det skulle vara väldigt intressant att veta mer om honom. Det var emellertid på 1970-talet som penispumpen blev populär. Den första penispumpen var en luftvakuumpump där konceptet och den aktuella enheten fortfarande används idag. Senare blev luftpumppumpen den primära enheten som användes för att stödja erektion på män som lider av erektil dysfunktion. Det mest populära märket idag är Bathmate.

Födelsen av moderna tekniker för penisförstoring

Manliga förbättringspiller började tillverkas på 1980-talet. Idag bedriver många företag kontinuerligt forskning för att formulera säkrare och effektiva manliga förbättringspiller som ger önskade resultat. Men tänk på att enbart piller ofta inte ger stora förändringar. Istället är piller bra för att förbättra erektionskvaliteten och förbättra blodcirkulationen. Särskilt kväveoxid, som är en komponent av viss manlig förbättring, vilket kan skapas av Viaman.

Senare futvecklades avancerade enheter för penisförstoring, som penis förlängare. Penisförlängare är baserade på dragteknik som använts av kirurger i många år. Penis förlängare kan ge långvariga resultat speciellt för längden, även om många av dess användare har rapporterat att de också har ökat penisen i omkrets.

I själva verket har dragkraftbaserade penisförlängare visat sig vara effektiva i många kliniska tester inklusive peyronies sjukdom och ökad storlek för mikropenis, en bra produkt för detta är Jes-Extender . En annan smart innovation för penisförstoring är penispumpen med vattenteknik. Denna fungerar på samma sätt som luftvakuumpumpen, men istället för att använda luft för att skapa vakuum används vatten. Trots att det inte har gjorts några detaljerade kliniska tester för pumpen har dess effektivitet och säkerhet bevisats har många män som använt den som sin primära enhet för att förstora sin penis.

Penisförstoring idag

Den långa historien om penisförstoring har skapat en avancerad industri och tekniken kommer fortsätta att utvecklas. Nuvarande företag som är involverade bakom alla dessa tekniker utför forskning för att förbättra produkterna. Det finns oerhört många idéer som har utvecklats till verklighet och det är många idéer som kommer att utvecklas i framtiden och göra penisförstoring ännu bättre.

Andra intressanta artiklar