ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Penisförstoring Genom Tiderna

Många människor tror att konceptet penisförstoring är nytt. Men sanningen är motsatsen. Penisförstoringskonceptet kan spåras tillbaka till antika Egypten och Faraos tidigare civilisation. Idag är penisförstoring en enorm bransch och det finns många företag som erbjuder tjänster och produkter som kan hjälpa till att förstora det manliga könsorganet. Produkterna blir även mer och mer effektiva och säkra. Därför väljer många män att förstora deras penis.

Arabiska män började med penisförstoring

Historiskt kom penisförstoringen först igång av unga arabiska män. Dessa unga arabiska män lärde sig jelqing tekniken av deras förfäder, vilket är så kallade förstora snoppen övningar . Det sägs att dessa unga män lyckades uppnå synliga resultat i både omkrets och längd framgångsrikt inom en månad att jelqing tekniken börjat användas.

Fram till dessa dagar är Jelqing fortfarande en mycket populär penisövning. Faktum är att erfarna män som är allvarligt inblandade i penisförstoringen kom upp med olika andra former av Jelqing som torr och våt Jelqing.

Egyptiska män använde penisförsoring

Forntida egyptier använde vikter för att förstora deras penis. Faraonerna sträckte ut sin penis i ett försök att sträcka penismuskelvävnaderna att få längd. De satte vikter vikter på penis som ett sätt att sträcka penisen. Metoderna hade inte igenom kliniska studier, och därför kunde skador skapas på penisen vävnaden. Detta resulterar i delvis eller total förlust av sexuell känsla eller nöje, och till och med oförmåga att uppnå eller behålla erektion som är lämplig för sexuell penetration. Tekniken med att hänga vikter används inte idag, eftersom det är så pass osäkert. Istället används penisförlängare som utvecklats av experter. Exempel för dessa moderna och effektiva penisförstorings tekniker är Jes-Extender och Andro-Penis. Du kan köpa penisförstoring online, vilket är enkelt, bekvämt och diskret.

Afrikanska och kinesiska män använde pernisförtoring

Även med riskerna för att använda vikter för att sträcka penis, använde afrikaner vid den tidpunkten vikter av lera. Leran gav varierade resultat vilket gjorde att afrikanska män började experimentera med afrodisiaka örter.

Detta gjorde även kinesiska män som penisförstoring. De använde sig av kinesiska örter för att förbättra manlig potens vilket resulterade i starkare och mer långvariga erektioner. Bland de första örterna som upptäcktes som effektivt sätt att förstora penis var yohimbe, kåt getkräv och ginseng.

Alla dessa var fördelaktiga för att förstora penis. Faktum är att alla dessa örter som används i antiken är fortfarande i bruk idag som en komponent i vanliga naturliga manliga förbättringspiller, som t.ex VigrX och Viaman.

Codpiece under europeiska renässansen

Européer under renässansperioden använde codpiece för att täcka penisområdet. Även om det inte fanns några bevis som det var ett sätt att visa manlig virilitet, blev det en oerhört populärt. Idag är codpiece anpassat för rockstjärnor som de bär det under konsertföreställningar.

Uppfinning av den tidiga penispumpen

Under början av 1900-talet uppfanns den allra första penispumpen av Otto Ledever, en österrikisk läkare och uppfinnare. Tyvärr var det inget detaljerat historiskt rekord som skrevs för den här uppfinnaren. Det skulle vara väldigt intressant att veta mer om honom. Det var emellertid på 1970-talet när människor började penispumpen blev så populär. Den första penispumpen var en luftvakuumpump där konceptet och den aktuella enheten fortfarande används idag. Senare blev luftpumppumpen den primära enheten som användes för att stödja erektion på män som lider av erektil dysfunktion. Det mest populära märket idag är Bathmate.

Födelsen av moderna tekniker för penisförstoring

Det var ett decennium senare när man började tillverka manliga förbättringspiller på 1980-talet. Idag bedriver många företag kontinuerligt forskning för att formulera säkrare och effektiva manligt förbättringspiller som ger önskade resultat. Men tänk på att enbart piller ofta inte ger stora förändringar. Istället är piller bra för att förbättra erektionskvaliteten och förbättra blodcirkulationen. Särskilt kväveoxid, som är en komponent av viss manlig förbättring, vilket kan skapas av Viaman.

Senare följer utvecklingen av penisförstoringsanordningar som penisförlängare. Penisförlängare är baserade på dragteknik som använts av kirurger i många år. Penisförlängare kan ge långvariga resultat speciellt för längdvinster, även om många av dess användare har rapporterat att de också har ökat penisen i omkrets.

I själva verket har dragkraftbaserade penisförlängare visat sig vara effektiva i många kliniska tester inklusive peyronies sjukdom och ökad storlek för mikropenis, en bra produkt för detta är Jes-Extender . En annan smart innovation för penisförstoring är penispumpen med vattenteknik. Denna fungerar på samma sätt som luftvakuumpumpen, men istället för att använda luft för att skapa vakuum används vatten. Trots att det inte har gjorts några detaljerade kliniska tester för pumpen har dess effektivitet och säkerhet bevisats har många män som använt den som sin primära enhet för att förstora sin penis.

Modern penisförstoring

Det finns andra avancerade tekniker för penisförstoring som utformas och tillverkas i ett försök att göra penisförstoring mycket enklare och effektivare än tidigare. Bland sådana anordningar är Jelqing enhet och uthållighet tränare. Jelqing-enheten hjälper till att utföra Jelqing-rutinerna mycket effektivare än att utföra penisförstoring manuellt.

Den långa historien om penisförstoring har skapat en avancerad industri och tekniken kommer fortsätta att utvecklas. Nuvarande företag som är involverade bakom alla dessa tekniker utför forskning för att förbättra produkterna. Det finns oerhört många idéer som har utvecklats till verklighet och det är många idéer som kommer att utvecklas i framtiden och göra penisförstoring ännu bättre.

Andra intressanta artiklar