måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

ProstaSure

60 Kapslar | För en hälsosam prostata

För män och deras behov har maxmedix skapat ProstaSure, ett naturligt kosttillskott, som utformats speciellt för att hjälpa till att stötta normal prostatafunktion. Dessa säkra och naturliga kapslar för män är framställda av populära ingredienser såsom beta-sitosterol och sågpalmetto av högsta kvalitet, som kan bidra till att upprätthålla normala funktioner.

 • Designad för att stötta en hälsosam prostata
 • Hjälper till att hantera frekvent urinering
 • Med extrakt från Beta-Sitosterol och Saw Palmetto
 • Gjord med naturliga ingredienser
 • Berikad med vitamin D3 och selen
 • 2 kapslar om dagen
 • Vegansk
 • Mjölkfri
 • Glutenfri
 • GMP
329
I lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Vad är en förstorad prostata?

Prostatan är en liten körtel som finns nära öppningen av urinröret vid blåsans bas. Den är en nyckelkörtel av det manliga fortplantningssystemet och dess huvudsakliga funktion är för produktionen av en mjölkig vätska som tillsätter alkalinitet till sperman. Majoriteten män har en hälsosam prostata men i vissa fall kan man få prostatabesvär om prostatans körtel börja förstoras. Detta orsakar ett tryck på blåsan som sedan klämmer åt urinröret. Det är därför urineringsproblem är så vanliga bland de som lider av en förstorad prostata. En del män upplever också smärtsamma obehag av en öm prostata.

Tecken på en förstorad prostata

En förstorad prostata är vanligare bland äldre män, vilket troligen beror på naturliga hormonella förändringar. Statistik vittnar om att runt 4 av 10 män över 50 år visar vissa symtom som är sammankopplade med förstorad prostata och 3 av 4 upplever symtom vid 70 års ålder. Det finns några tecken att hålla utkik för avseende prostatan, som är allmänt associerade med blåsa och urinering. Dessa inkluderar.

 • Svårigheter att påbörja urinering
 • Ökning av brådskande urineringsbehov
 • Frekvent urinering
 • Svag stråle
 • Känslan av att inte få blåsan helt tömd
 • Urininkontinens
 • Ansträngande att urinera
 • En stråle som påbörjas och slutar
 • Går upp mitt i natten för att kissa

Om du uppmärksammar eller upplever några av dessa tecken så föreslår vi att du besöker en läkare för mer information och diagnos.

ProstaSURE

Efter noggrann forskning om prostatan och naturliga växtbaserade ingredienser skapade MaxMedix ProstaSURE. Med fokus på män och deras unika behov har ProstaSURE designats för att stötta en hälsosam prostata och prostatafunktion. Detta naturliga kosttillskott innehåller rikligt med vitaminer och mineraler, såsom zink, selen och vitamin D3,som kan hjälpa till att stödja den manliga hälsan och välmåendet. Formulan innehåller även en hög procent av isoflavoner, en typ av flavonoider som är kända för sina antioxidanta egenskaper och potentiella hälsofördelar.

Huvudingredienser

Formulan i ProstaSURE har gjorts genom noggrann användning av exakta mängder av växtbaserade ingredienser för att göra ett naturligt tillskott som är unikt på marknaden idag. Det finns många aktiva ingredienser i denna formula, vilket inkluderar.

Beta-Sitosterol
Beta-Sitosterol

Är en typ av ”bra” kolesterol som huvudsakligen finns i växter, fullkorn och nötter. Beta-sitosterol har även studerats för positiva egenskaper för män, vilket gör den till en populär ingrediens i naturliga produkter som stödjer prostatan. Ta reda på mer här.

Saw Palmetto
Saw Palmetto Extrakt

Även känd som Serenoa Repens och är en liten palm som är hemmahörande i sydöstra USA. Traditionell sett har dess fruktextrakt använts under århundraden av amerikanska indianer som en tonic för att hjälpa till att optimera urinflödet. I mer närliggande tid har flertalet studier utförs avseende egenskaperna av denna speciella växt. Ta reda på mer här.

Pumpafrö
Pumpafrö

Pumpafrön är rika på zink, selen och järn samt är kända för deras värdefulla näringsinnehåll, med bland annat karotenoid och vitamin E, som sägs hjälpa till att skydda cellerna från oxidativ stress och skada. Det har även utförts studier gällande pumpafrö och bibehållandet av hälsosam prostata. För mer information, klicka här.

Vitlöksextrakt
Vitlöksextrakt

Vitlök är känt för att ha många fördelar för hälsan. Det aktiva ämnet som finns i vitlök, och är ansvarig för dess karakteristiska lukt, kallas Allicin och har studerats för sin antimikrobiella aktivitet. Ta reda på mer här.

Zink
Zink

Zink är känt för att bidra till den normala funktionen av immunsystemet och är en väldigt viktig mineral för kroppen. Det har utförts flera studier avseende zink, inklusive angående förhållandet mellan hälsosamma zinknivåer och bra prostatafunktioner. Ta reda på mer här.

Bruksanvisning

ProstaSURE är ett lättanvänt kosttillskott. Ta bara enkelt en kapsel med vatten två gånger om dagen. Precis som med alla tillskott, rekommenderar vi att du läser igenom den fullständiga ingredienslistan före användning om du lider av någon allergi. Detta kosttillskott har tagits fram med högsta kvalitet och har blivit GMP-certifierat. Det har även tagits fram genom användning av naturliga ingredienser och är lämplig för veganer och vegetarianer.

Läs mer
ProstaSure 60 Kapslar | För en hälsosam prostata

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

80.00% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Rekomenderar

D Davor B
Verifierat Köp

Jätte. Nöjd rekommederar

D Davor B
Verifierat Köp

Produkten behöver användas ett tag för att bedöma effekterna.

F Ferencz B
Verifierat Köp

Det tar några månader innan produkten ger märkbar effekt, har inte märkt något ännu.

F Ferencz B
Verifierat Köp

Jag köper den för min pappa som börjar få problem. Han verkar nöjd med den och ber mig att fortsätta köpa den.

E Elisabeth
Verifierat Köp

Lättare att kissa och mindre spring på nätterna.

H Hasse
Verifierat Köp

Hjälper åtminstonde mig.

T Tage
Verifierat Köp

Jag är otroligt nöjd.

H Hilding
Verifierat Köp

Jag har mindre problem nu.

T Tom
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter