Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 13:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Semenax

120 Kapslar | Manligt tillskott för klimaxintensitet

Översikt

Semenax skapades för 15 år sedan efter ett genombrott i forskningen om de finaste örterna samt botaniska extrakt och är avsett för män som vill förstärka sin virilitet och klimaxintensitet. Varje ingrediens har noggrant valts ut till detta naturliga kosttillskott och formulan har blivit minutiöst fulländad för att skapa den nya och utvecklade formulan som du ser idag. Semenax är utformat för att turboladda och kan hjälpa till att ta manlig klimaxintensitet till sin spets, helt utan kemikalier och syntetiska ämnen.

  • Hjälper män att tända till på alla cylindrar!
  • Utformad för manlig klimaxintensitet
  • Nu med svenskt blomsterpollen
  • Innehåller Maca, Zink och L-Karnitin
  • Diskret förpackning och leverans
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher

Spermieceller

Spermieceller finns i testiklarna och produceras i täta ihopsnurrade rör som kallas seminiferösa tubuli. När en spermie har producerats i dessa rör, genom spermatogenes-processen, så mognar de under cirka ett dygn i en serie kanaler bakom testiklarna, även kallade epididymis. När de sedan behövs så transporterar sig spermiecellerna via sädesledarna och ut via urinröret.

Frågeställningen om volym

Precis som så många andra aspekter inom manlig virilitet, så har många reflekterat över frågeställningen om volym. Även om det inte är det enda, så känner många män att det kan korrelera med deras prestation i sovrummet och att mer volym kan innebära att de blir mer virila. Gällande manlig klimax så är du kanske medveten om att manlig orgasm fungerar när musklerna snabbt drar ihop sig och slappnar av medan njutningen enbart varar så länge utlösningen pågår. Som ett resultat av detta tros högre nivåer kunna leda till mer tillfredsställande stunder mellan lakanen. Det finns inget bättre sätt att öka produktionen än med naturlig hjälp, men det kan vara svårt att hitta de rätta organiska ingredienserna i korrekt mängd och därför kan det vara optimalt för många män att istället välja ett naturligt förstärkningstillskott.

Semenax

Semenax har blivit ett ansett och pålitligt märke genom de noggrant utvalda ingredienserna samt med över ett decennium av erfarenhet med lojala och återkommande kunder. Det som gör den unik på marknaden är kombinationen av den skräddarsydda blandningen av de finaste och naturliga ingredienserna, som anskaffats från hela världen. Denna unika blandning har noggrant fulländats för att skapa en naturlig örtformula, som är utformad för att hjälpa män att turboladda sin prestanda samt ta deras självförtroende till nästa nivå.

Ingredienser i Semenax

Det är inte enbart den exklusiva blandningen av ingredienser som gör Semenax unik, utan även att varje kapsel innehåller precis rätt mängd av varje ingrediens. Några av de otroliga ingredienserna som utgör Semenax unika formula är.

Huvudingredienserna i Semenax inkluderar - Vitamin E, Zink Aspartate 20%, Butea Superba, Maca-rot, Tallbark, L- Arginin, L- Lysin, Chrysin, Maca, Extrakt från bockhornsklöver, Hagtornsbär, Tranbärsextrakt. PE, Avena Sativa Ext. PE, Sarsaparill Rotpulver, Svenskt Bipollen Blompulver, Pumpafröpulver.

Andra ingredienser - Cellulosa, Gelatin, Vegatibiliskt stearat, Kiseldioxid.

Användning

Ta 4 tabletter om dagen, helst i samband med måltid. Vi rekommenderar att man tar 2 tabletter till frukost och 2 till middagen. Överskrid inte rekommenderad dos och vi rekommenderar, precis som med alla kosttillskott, att du granskar ingredienslistan för att se om det finns några personliga allergier. Då Semenax är ett örtbaserat kosttillskott så finns där inga kända biverkningar och den är säker att använda.

Oftast köpt tillsammans

Viaman Volume
Viaman Volume

60 Kapslar | För ökad sädesproduktion

359Kr

+
Biotin Complex
Biotin Complex

10000 mcg 365 Tabletter | Naturligt kosttillskott för hår, hud och naglar

239Kr

1 Produkt(er)

359Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(11)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.67% baserat på 14 Kundomdömen

Verifierat Köp

Could be a better offer for this:)

J Johnny
Verifierat Köp

Ganska dyr men bra

T Thomas K
Verifierat Köp

Kör en omgång till och ser om det blir resultat

Z Zoltan
Verifierat Köp

veldig godt og bra

s sgs
Verifierat Köp

Ger ett skönare sprut!

P Pontus
Verifierat Köp

Helt klart skönare orgasmer nu.

G Gustav
Verifierat Köp

Jag orkar längre och sexet med frugan har fått sig ett uppsving.

A Anders
Verifierat Köp

bättre erektion

G Gabriel
Verifierat Köp

5 av 5 möjliga

J Jonas
Verifierat Köp

Jag kommer mer efter att jag började med dessa, flickvännen blev förvånad.

N Nils

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar