GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Olika varianter av penispumpar på marknaden

Penispumpar börjar bli ett vanligt verktyg bland män nuförtiden. Medicinsk vetenskap har producerat flera innovativa utvecklingar för att hjälpa män att förstora sin penis. Det har utvecklats salvor för utvidgning samt kirurgiska ingrepp för förbättring. Sedan kom det stora genombrottet; penispumpen!

Vad är en penispump?

En Penis vakuumpump eller penisförstorare är en utrustning avsedd att tygla blodkärl i penismusklerna. Detta används ofta för att behandla erektil dysfunktion eller som hjälpmedel för män som har opererats för prostatacancer. Det kan också hjälpa människor som har brist självkänsla och ångest på grund av sin penisstorlek. Annat än behandlingsändamål, kan penispumpar vara en källa till tillfredsställelse eller njutning både med en partner och på egen hand.

Generellt är penispumpar cylindriska objekt utrustade med en pump. Denna utvidgningsanordning placeras på penisen med pumpen på toppen. En bindning placeras sedan på den nedre axeln för att styra vakuumet. Pumpens roll i själva utvidgningen är att skapa en vakuum rörelse och därigenom orsaka kontinuerligt och jämnt flöde av blod till musklerna, detta hjälper sedan till att behålla erektionen.

Med sitt rykte både som en sexuell enhet och ett stödjande verktyg inom det medicinska området, har olika företag producerat så många olika penispumpar att det nu är svårt att välja. Med marknaden hype, hur väljer du den effektivaste penispumpen? Hur vet du att det är säkert och rätt för dig?

I denna artikel kommer vi hjälpa dig genom att jämföra de tre bästa penispumpar för penisförstoring på marknaden.

Manuell penispump

Den manuella penispumpen följer standardpenispumps anordningen och är därmed utrustad med en premium- pumpmekanism, en avlastningsventil och smörjmedel. Rekommenderat av läkare världen över, är manuell penispump mer sedd som ett assisterande verktyg för att behandla mäns medicinska sjukdomar.

Fördelen med denna pump är att det är en enkel mekanism, lätt att förstå, lätt att använda, och den är dessutom liten och smidig! Pumpning sker manuellt så att du har hela tiden kontroll över hur mycket tryck din penis behöver. Detta är en stor fördel jämför med de elektriska pumparna eftersom dessa har ett ”standard vakuum”. En annan fördel är avlastningsventilen; Att pumpen är utrustad med en avlastningsventil innebär att den har en "flyktplan" om vakuumet är för svårt att bära. Cylindern är utformad för att vara bekväm att bära, detta är viktigt om produkten skall användas i längre perioder.

Nackdelen är det faktum att det är en manuell pump, vilket gör att man kanske inte njuta av åtgärden fullt eftersom det är jobbigt att fortsätta att pumpa för hand.

Elektrisk penispump

Den här är en av de ledande produkterna på marknaden, en populär förbättring av den manuella pumpen. I produkten ingår en vakuumcylinder med en specifik penisstorlek, en batteridriven penispump, en flexibel silikonhylsa, adapter och 3 spänn-ringar.

Den elektriska penispumpen är diskret förpackad du kan beställa det cylindriska röret i den storlek som passar perfekt för din penis. Det enda du behöver till denna pump är AA- batterier, sedan är det bara att föra in penisen i röret och lita på att pumpen gör jobbet. Inga ansträngningar med handpumpning här med andra ord.

Många kan dock tycka att det blir mycket tillbehör till denna pump, det är mycket som ska fästas och kopplas, vilket kan ta bort hela tjusningen med användningen. En viss nackdel är även att den elektiska pumpen endast innehåller en go-knapp och en tryckregulator, detta kan innebära en risk och du bör vara försiktig för att inte orsaka för mycket tryck.

Vattenbaserad penispump

Den så kallade hydropumpen är det nyaste tillskottet på marknaden. Här används vatten för att skapa ett blodflöde till penisen och ge erektion. Dessa pumpar är väldigt säkra att använda i syftet att uppnå erektion, jämfört med andra typer av penispumpar. Då pumpen använder sig av vattnet som kraft skapas det ett jämnare tryck vilket gör den säkrare för användning.

När du använder denna pump fyller du den med varmvatten, för att sedan placera den över din penis. Din penisvävnad blir då varm och kommer då bli lättare att stretcha ut. Värmen som tillkommer gör även att muskeltillväxten i penisen ökar.

En stor fördel med hydropumpen är även att den ger en jämn fördelning och ett jämt tryck över hela penisen, vilket bidrar till en strakare erektion. Här riskerar du inte heller någon vävnadsskada till följd av ett konstant pumpande. Bathmate Hercules penispump är ett tillskott i samlingen av vattenbaserade pumpar, som har lyckats göra många män nöjda.

Det finns många penispump-produkter där ute, så både är effektiva och roliga att använda. Kom ihåg att överväga dessa fördelar och nackdelar innan användning!

Andra intressanta artiklar