GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Ingen sexlust? Så kan du få en ökad sexlust för kvinnor.

Visste du att över 40% av alla kvinnor någon gång upplever problem med sin sexlust? Lyckligtvis är detta bara ett tillfälligt problem för de flesta. En kvinnas libido är mycket mer komplex än manlig sexlust, men detta kan behandlas. Bli en av alla de kvinnor som åter hittar gnistan med hjälp av naturliga lösningar!

Kvinnlig sexlust och libido

Både psykologiska och fysiska faktorer samt val av livsstil kan påverka din kvinnliga sexlust. En kvinnas libido kan minskas av stress, drog- och alkoholkonsumtion eller medicinska tillstånd som till exempel diabetes, anemi, förlossningsdepression och avvikande hormoner.

Dessa tillstånd i kombination med en lägre sexlust kan göra att både kvinnan och hennes partner upplever osäkerhet i förhållandet. Kom då ihåg att du inte är ensam, hundratusentals kvinnor där ute upplever samma problem med sin sexlust. Detta har i sin tur lett till den goda nyheten att det idag finns många fantastiska hjälpmedel för att ökad sexlust speciellt för kvinnor.

Öka sexlust kvinna - våra bästa tips

Det finns små saker i vardagen du kan göra för att få fart på din sexlust igen:

  • Är ni föräldrar? Se till att skaffa barnvakt någon kväll. Att vara ensamma med varandra kan och inte behöva tänka på kvällsrutinerna med barnen kan göra mycket. Tänk också tillbaka på vad som fick er att känna lust innan barnen kom.
  • Ägna tid åt förspel. Ibland är det så att det kan ta tid att tänd och bli riktigt sugen, stressa inte, bara njut av varandra i ett kravlöst förspel.
  • …Eller annars kan ni prova motsatsen: en snabbis. För en del funkar det bättre att gå rakt på istället. Om lusten glimtar till helt plötsligt, ta tillfället i akt och smit undan med din partner om ni har möjlighet.
  • Se till att vara nära varandra, kramas ofta, bekräfta varandra med komplimanger och kärleks-sms.
  • Kvinnor upplever ofta ökad sexlust vid ägglossningen vilket kan vara bra att ha i tankarna.
  • Var nyfiken! Ni gör era egna lagar och regler vad det gäller sexlivet. Ibland kan bristen på lust bero på att du har fastnat i ett mönster, även i ditt sexliv. Våga utforska din partners/sexpartners kropp och låt hen göra det samma på dig.

Hjälpmedel kan ge lusten tillbaka

En bristande kvinnlig sexlust är absolut inget ovanligt, tvärtom! De flesta kvinnor går igenom perioder i livet då lusten stannar av.

För att lättare kunna ta till sig ovanstående tips och få en extra skjuts på vägen finns idag även naturliga hjälpmedel och kosttillskott för ökad sexlust, tillgängliga bland annat här på ShytoBuy.

Här kan du hitta allt från plåster till intimgel och även naturliga tillskott för ökad sexlust. Dessa hjälpmedel gör att du kan hitta tillbaka till lusten både på egen hand eller med en partner - njut!

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med