GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Neprinol AFD 500 mg

90 kapslar | Kosttillskott mot peyronies sjukdom

679Kr

Gratis frakt*

Point Icon Köp nu och tjäna 6 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

  • Kliniskt beprövat tillskott för hjälp mot krokig penis
  • Hjälper till att främja blodflödet till penis
  • Resultat kan upplevas efter några månaders regelbunden användning
  • Naturliga ingredienser utan kända biverkningar
  • 90 kapslar - tillräckligt för 3 månaders användning
  • VEGANSK
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering
  • MÄN & KVINNOR
  • VEGETARIANSK

Vad är Neprinol och hur kan det hjälpa mig?

Neprinol är ett naturligt kosttillskott som innehåller effektiva enzymer, som alla blivit kliniskt testade för att motverka krokig penis. Många andra liknande kosttillskott ger kroppen en dos på runt 1000-2000 av dessa fibrinolytiska enheter, medan Neprinol förser dig med hela 15 000 enheter per dos vilket gör det till ett snabbt verkande kosttillskott! Enzymerna i Neprinol kan bidra till att bryta ner ärrvävnader och den okända vävnad som orsakar Peyronies sjukdom, vilket kan hjälpa kroppen att återuppbygga muskler och vävnad i penisen på ett normalt sätt så att krökningen avtar. Neprinol kosttillskott har även naturligt antiinflammatoriska egenskaper som kan reducera risken för infektioner i ärrvävnaden och ha en stärkande effekt på immunförsvaret överlag. Neprinol syftar till att upprätthålla en god blodcirkulation i det drabbade området, vilket även kan ha fördelar för prestationsförmågan.

Vad är Peyronies sjukdom och hur kan Neprinol hjälpa mot krokig penis?

Peyronies sjukdom är karakteriserad av att ge en sned penis i erigerat tillstånd som orsakas genom fiberlösa plack som täcker områdena kring svällkropparna på penisen. Huvudingredienserna Serrapeptasen och Nattokinasen som finns i Neprinol är kliniskt testade och använda för att eliminera de fiberlösa placken för att räta ut och förlänga penisens form. Peyronies sjukdom är en förvånansvärt vanlig åkomma bland män och drabbar 3/100 män i åldern 40+. På grund av smärtan av att penis är böjd samt svårigheter med penetration under sex, lider drabbade ofta av följdproblem som t.ex. svårigheter att få erektion och bristande sexlust och självförtroende.

När kan jag se resultaten?

Som med alla naturliga kosttillskott reagerar alla kroppar olika från person till person. Tiden det kan ta för naturliga kosttillskott att verka kan variera, trots detta har många som använt sig av Neprinol påstått att de upplevt resultat redan efter en månads bruk.

Hur många kapslar kan jag ta per dag och finns det några bieffekter?

Den rekommenderade dosen är 1-4 kapslar per dag. Dessa kan tas enkelt tas morgon eller kväll tillsammans med ett glas vatten. Ta inte fler än den rekommenderade dosen på 4 kapslar per dag. Om du intar receptbelagd medicinering rekommenderar vi dig att konsultera med din läkare innan du börjar använda Neprinol.

Vad innehåller Neprinol?

Innehållet i Neprinol är endast örtextrakt. De inkluderar: en systemisk enzym formel och lipolytiska (Serrapeptase, Nattokinase, lipas), en formel av Neprinol proteas (mikrobiella proteaser härrörande från A. oryzae, B. subtilis och Serratia), enzymer och kofaktorer Neprinol (amla, papain, bromelain, Rutin, ubikinon).

Finns det några biverkningar med Neprinol?

Neprinol innehåller endast naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar alltid våra kunder att läsa ingredienserna noggrant för att se till att man inte är allergisk mot något. Om man har drabbats av hjärtattack eller lider av högt blodtryck skall man konsultera med sin doktor innan man tar dessa tabletter.

Hur beställer jag min Neprinol?

Till skillnad från många andra online-butiker levererar vi ditt paket diskret och snabbt till den adress du önskar utan synligt företagsnamn eller uppgifter om vad ditt paket innehåller. Om du beställer ditt paket idag innan kl.17.00 kommer ditt paket skickas ut samma dag!

Oftast köpt tillsammans

Neprinol AFD
Neprinol AFD

500 mg 90 Kapslar | Kosttillskott mot peyronies sjukdom

679Kr

+
Hyaluronsyra 600 mg
Hyaluronsyra 600 mg

600 mg 120 Kapslar | Naturligt kosttillskott för ben & leder

349Kr

1 Produkt(er)

679Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(126)
4 Stjärnor
(76)
3 Stjärnor
(46)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

86.10% baserat på 248 Kundomdömen

Verifierat Köp

Har en viss skön effekt! Den är rakare nu..lite som att vara 25 år igen!

T Thorulf P
Verifierat Köp

Mycket bra produkt!

I Inga-Britt H
Verifierat Köp

Tyvärr så blir det lite för dyrt när frakten läggs på.

J Joel E
Verifierat Köp

Fungerar utmärkt.

T Tommy
Verifierat Köp

Bästa som hänt.

T Tommy
Verifierat Köp

Denna produkt har gjort underverk.

T Tommy
Verifierat Köp

Verkar funka bra men dyr

H Hans H
Verifierat Köp

Har gjort underverk. Fantastiskt. Men undrar om det inte går att blanda i lite lusthöjande preparat också? Det är ju oftast den delen som tar stryk när man får detta problemet.

T Tommy
Verifierat Köp

Funkar hitintills ca 75% nöjd o belåten 👍🏻

R Robin A
Verifierat Köp

Har gjort mirakel. 💪👍

T Tommy

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar