GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Penisförstoring utan operation

Det är helt normalt att en man önskar sig en större penis. Vissa män är till och med villiga att utsätta sig för operationer för att få en större penis; andra provar penisförstorande produkter som piller, pumpar och penis förlängare.

Penisförstoring genom tiderna

De flesta män överväger någon gång att förstora sin penis. Vissa vill bara ha en större penis eftersom de känner sig missnöjda med den nuvarande storleken, medan andra är ute efter att tillfredsställa sin partner. Penisförstoringar är inte heller något nytt påfund, män har i århundraden letat efter olika sätt för att förstora sin penis. Förlängande operationer har funnits under flera år, men hittills har de inte gett något riktigt effektivt resultat. Den största nackdelen att operera större penis är att det finns bieffekter, från milda bieffekter som viss ärrbildning till allvarliga fall där förstoringen orsakat impotens. På grund av detta ser sig många män om efter alternativa metoder för att förstora sin penis.

Kroppen påverkar penisens utseende

Det finns metoder för penisförstoring som du kan använda dig av utan att ta till operation. Om du vill ha en rent estetisk lösning, kan trimning av pubishåren och en platt, vältränad, mage få din penis att se större ut. Detta kommer dock bara ge dig illusionen av en större penis, det gör den inte fysiskt större. De som verkligen vill ha en fysiskt större penis, bör se sig om efter naturliga penisförstorande produkter som tabletter, krämer, penispumpar och extenders.

Produkter som förstorar penisen

Här på ShytoBuy har vi ett lager av olika produkter för penisförstoring som boostar din penisstorlek på ett naturligt sätt och som samtidigt kan förbättra den sexuella prestationen. De flesta produkter fungerar genom att öka blodtillförseln till penisens svällkroppar. När mer blod pumpas in i penis, resulterar detta i längre och starkare erektioner. Detta leder också stegvis till celldelning vilket kan resultera i en större penis på lång sikt. Det allra bästa är dessutom att alla produkter är helt naturliga och inte orsakar några obehagliga biverkningar.

En av de mest populära naturliga produkterna för att få större penis är tabletter. Dessa tabletter innehåller en blandning av örter som är kända för att förbättra erektionsstorleken och funktionen. Dessa tabletter är ett diskret, praktiskt och smärtfritt alternativ för att få en större penis. En annan eftertraktad produkt är våra penispumpar. Vi ebjuder pumpar från välkända företag som Bathmate. Dessa pumpar fungerar genom att skapa ett vakuum som får mer blod att strömma ner i penis.

Penispumpar är utan tvekan ett praktiskt sätt för att förstora penis men vi har även ett lager av penisextenders som använder dragkraft för att stimulera penistillväxt. Vi har till exempel extenders från Jes Extender, Male Edge och andra välrenommerade varumärken. Om du är en är en av de män som tvekar inför penisförlängningskirurgi, då kan dessa naturliga produkter för penisförstoring vara någonting för dig.

Andra intressanta artiklar