GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
DS Laboratories

DS Laboratories

Filtrera

Typ

Pris

1Kr 999Kr

Betyg

Kända för dess revolutionerande produkter hjälper DS Laboratories att lätta på och behandla många vardagliga hud- och hårproblem hos såväl män som kvinnor. DS Laboratories fokuserar på att tillhandahålla innovativa ingredienser som alla har en förmåga att göra skillnad för din hud.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Inget resultat
Filtret som du har valt matchade inga av våra produkter. Var vänligen återställ det valda filter och ändra din sökning.

DS Laboratories grundades 1996 med målet att producera högkvalitativa hud-och hårvårdslösningar för män och kvinnor. De försöker ständigt erbjuda sina kunder nya innovativa produkter som inte sedan tidigare finns på marknaden.

Alla DS Laboratories produkter består av unika kombinationer av ingredienser som transporterar bort slagg och gifter i huden. Varje ny produkt använder sig av den innovativa Nanosome tekniken som är ett resultat efter flera års forskning och har med stor framgång använts i alla deras hudvårdsprodukter.

Nanosomer används istället för de traditionellt använda Liposomer, som ofta finns i andra kosmetika. Nanosomer används eftersom de har mycket hög stabilitet och koncentration vid rumstemperatur med en hög densitet per volymenhet jämfört med liposomer. Detta möjliggör en högre koncentration av de aktiva ingredienserna vilket resulterar i bättre effektivitet jämfört med andra hudvårdsserier. Denna unika kombination av ett mycket avancerade ingredienser av finaste kvalitet skapar anmärkningsvärda resultat inom dermatologi.

DS Laboratories följer inte alltid utvecklingen på marknaden vilket gör att deras produkter ofta använder sig av banbrytande teknik och skapar lösningar som kombinerar den senaste kliniska forskningen för hud-och hårvård. DS Laboratories produkter drivs av sin obevekliga passion för främjande av bioteknik.

Vid sidan av produkter som du kan använda på din hud och för ditt hår så är det A och O för hud- och hårvård att äta en balanserad kost och se till att du får massor av motion. En hälsosam och varierad kosthållning och regelbunden motion återspeglas i ditt utseende och allmänna välmående. En god natt sömn ger även det ditt yttre ett lyft då kroppen återhämtar sig under nattens vila. Undvik rökning och alkohol då det varken är bra för hår, hud eller fysiskt välmående. För att få fint hår och hud så är det viktigt att man kombinerar inre hälsa och bra produkter.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.