• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Saknar du sexlust?

Sexuellt umgäng är något som i stort sätt alla har i sitt liv, det ligger i våran natur. Att känna en sexuell drivkraft till en annan person är oftast spännande och faktiskt väldigt hälsosamt. Tyvärr kan man ibland känna minskad sexlust vilket är väldigt normalt och oftast gå över, men för vissa förblir den i längre perioder. Orsaken spelar stor roll då det kan vara alla möjliga olika ting, men som tur har forskarna hittat lösningar.
De allra flesta föds med en förmåga att känna lust och och upphetsning. Hos vissa människor upptar sex större delen av livet, för vissa andra existerar den nästan inte alls. Det variear väldigt mycket från person till person hur mycket sexlust du har men i vilket fall, om du har mycket eller lite, är ingenting fel.

Detta kan även gå i perioder, beroende på vilket humör du är på och hur din kropp mår. När man som ung kommer in i puberteten händer det mycket nytt i kroppen och hormonerna förändras, då kan man ofta ha lätt till att känna lust. Om man är i en relation brukar man känna mer sexlust jämfört med om man är singel och inte har regelbundet sex. Konstigt kan tänkas, men när kroppen inte är van vid något, som i det är fallet sex, tänker den inte på det. Om du däremot har sex med jämna mellanrum börjar du fråga efter det om du inte får det.

Många kan skämmas över sin sexlust, detta är speciellt förekommande med kvinnlig sexlust Det är mer vanligt för killar att prata om sexuellt relaterade saker än vad det är för tjejer. Du kan till exempel ofta höra killar diskutera om hur de såg en bra porrfilm igårkväll eller om att de runkat tidigare idag, utan att känna någon pinsamhet över det. Du ser däremot sällan tjejer prata om hur de onanerat framför en romantisk sexscen på tv, det faller sig konstigt nog inte lika naturligt hos kvinnor att prata om sådant.

Men ingen skall skämmas, kom ihåg att vi är alla likadana. Vi känner alla en saknad efter någon annan att dela intimitet med.

Tyvärr kan vissa uppleva en svårighet med att känna sexlust, detta skall man inte heller skämmas för. För vissa kan det helt enkelt vara svårare eller ta längre tid, men idag behöver man inte oroa sig. Det finns flera hjälpmedel som kan boosta din lust och känna dig mer självsäker. Allt från väckande feromonsprayer till sexdrivande tabletter erbjuds på marknaden, alla kliniskt testade och bra recenserade av både män och kvinnor.