Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Viaman Viper PRO

10 Kapslar | Manligt sexuellt kosttillskott

Översikt

Många män känner att de kan behöva lite hjälp när det kommer till sin intima prestation, oavsett om det beror på stress, en ny partner eller bara viljan att kunna ge mer och uppleva en starkare upphetsning. Viaman har spenderat år på att förstå sig på män och deras behov och genom detta har man skapat Viaman Viper Pro, som är ett naturligt & receptfritt potensmedel för att hjälpa till att ge män den rätta boosten vid rätt tillfälle, utan att något recept eller läkarbesök krävs

 • Designad för att öka manlig prestanda
 • Berikad med selen och zink
 • Gjord av 100% naturliga ingredienser
 • Inget recept behövs
 • Diskret och resvänlig
 • Ta bara en kapsel 30 minuter före intimitet
 • Vegetarisk
 • Glutenfri
 • Framtagen för män
 • Laktosfri
 • Köp 1 349Kr
 • Köp 2 628Kr 698Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 837Kr 1047Kr Du sparar 20%
  • Gratis frakt

Manlig prestanda

Manlig prestanda handlar inte enbart om hur bra du är eller dina färdigheter i sängen. När det gäller din och din partners tillfredsställelse kan det finnas en rad olika faktorer som kan leda till minskad sexlust och påverka din prestationsförmåga. Några av dessa faktorer kan vara:

 • Sömnbrist
 • Stress
 • Nedstämdhet
 • Vissa mediciner
 • Ny partner
 • Ålder
 • Onyttig kost
 • Rökning och alkohol

Vi kan försöka förändra vissa av dessa faktorer i vår dagliga livsstil men det är oundvikligt med många av dem eller också är de relaterade till vår mentalitet när det kommer till intimitet. Det är därför många män söker efter potenshöjande alternativ för att boosta sin prestanda och komma in i matchen. Dock kan många receptbelagda produkter som är framtagna för att hjälpa till tappad sexlust ha en del allvarliga och oönskade biverkningar, vilket har lett till att många män börjat vända sig till naturliga ingredienser och lusthöjande produkter & sexhjälpmedel som kan ge dem det stöd de behöver.

Viaman Viper Pro

Våra kunder har önskat mer energi och kraft och därför har vi utifrån originalkonceptet Viaman Viper, som ursprungligen lanserades 2015, skapat Viaman Viper Pro för att ge män vad de vill ha. Viaman Viper Pros formula består av 6 huvudingredienser och är skapad för att ta män till nästa nivå. Detta naturliga kosttillskott med dess nya och spännande formula har utgått från den ursprungliga vitaminblandningen och fått en energigivande boost för att hjälpa dig öka sexlusten snabbt.

Med 10 kapslar i varje resvänliga paket är Viaman Viper Pro perfekt att ha både hemma och när du är ute på språng. Kapslarna är även vegetarian- och veganvänliga och förslutna i en blisterförpackning för optimal bevaring. Viaman Viper Pro är det nya sättet att ge män stöd och självförtroende just då de behöver det och den är optimal för dem som söker efter ett naturligt alternativ för att öka sin sexuella prestanda.

Ingredienser

En av de bästa delarna med Viaman Viper Pro är att det är ett naturligt val för dem som vill öka sin sexuella prestanda. Formulan har ett antal huvudingredienser som var och en noggrant valts ut för sina specifika egenskaper och fördelar.

Koffein

Koffein bidrar inte enbart till energinivåer utan är så mycket mer utöver ditt morgonkaffe. Det har utförts flertalet studier avseende koffein och dess naturliga effekt på fysisk och mental prestanda. För mer information om denna forskning, klicka här.

Selen

Även om selen kan hittas i livsmedelskällor så är det vanligen en mineral som vår kropp inte kan få tillräckligt av. För dess användningsområden bidrar selen till en normal funktion av immunsystemet såväl som till normal spermatogenes, vilket har gjort det till en populär komponent i många naturliga manliga produkter.

Zink

Zink bidrar till en normal kognitiv funktion och är därför ett annat användbart mineral i kroppen. Det är fördelaktigt när det kommer till hjälp avseende fokus och koncentration, i synnerhet då det behövs som mest. Det bidrar även till bevarande av normala nivåer av manliga hormoner samt fertilitet och fortplantning, vilket gör det optimalt för män och specifika manliga behov.

Vitamin B5

Vitamin B5, även känd som pantotensyra är en av 8 B-vitaminer. Dessa B-vitaminer hjälper till att omvandla mat till bränsle som kroppen sedan använder för att producera energi. Det är därför B-vitamin bidrar till en normal mental prestanda såväl som reducering av trötthet och utmattning, vilket gör det optimalt för dem som vill boosta sin prestanda fullständigt.

Vitamin B12

På ett liknande sätt som vitamin B5, hjälper vitamin B12 kroppen att producera energi och motverka trötthet och utmattning. Andra fördelar med detta vitamin är att det även bidrar till en normal psykologisk funktion. Detta har gjort det till ett väldigt populärt vitamin för dem som vill öka sin fokus och mentala prestanda.

Användning

Viaman Viper Pro har designats för att vara enkel att använda. Ta bara en kapsel 30–40 minuter före intimitet. Detta tillskott är avsett för män som är 18 år eller äldre och vi rekommenderar alltid att man läser ingrediensförteckningen innan första användning för att se om det finns några personliga allergier.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(3)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

84.62% baserat på 12 Kundomdömen

Verifierat Köp

Ej prövat så länge

J Jan H
Verifierat Köp

Alt är bra mycket tacksam

T Torgny L
Verifierat Köp

Tog 2 st. Fungerade på mig.

M Markus
Verifierat Köp

Håller. Lika bra som Gold Max som tidigare var med i sortimentet.

R Roffe
Verifierat Köp

Jag föredrar viaman pro mer än den vanliga viaman. Effekten kom snabbare med pro.

F Fredrik
Verifierat Köp

Önskar att det var en större förpackning för det kan bli ganska dyrt i längden.

O Olof
Verifierat Köp

Fantastiska piller

T Tom
Verifierat Köp

Hjälper killen att hålla längre.

D Denise
Verifierat Köp

Roligare för oss båda. ;)

R Rebecka
Verifierat Köp

Riktigt bra för att vara receptfria. Visst finns det bättre lösningar men då måste man få det utskrivet.

C Claes
Verifierat Köp

Ger bättre sexuell njutning, har dom vanligtvis med mig när jag är ute på krogen eller klubben, hehe.

A Alex
Verifierat Köp

Jag är jävligt kåt nu för tiden och jag känner att sexet har blivit mycket bättre.

M Mange

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar