GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Feminil Tabletter

Tabletter för en ökad kvinnlig sexlust

Översikt

Feminil är en lusthöjare för kvinnor, tillverkad av örter. Kosttillskottet kan öka kvinnors sexuella lust. Dess ingredienser höjer nivån av hormoner så att kvinnor med låg sexlust kan få ökad lust.

 • Kan förbättra upplevelsen av sexuellt umgänge
 • Ökar fuktigheten i underlivet
 • Ökar känsligheten i underlivet
 • Ökar sexuell lust
 • Varje ask innehåller 30 kapslar

Feminil Instant har genomgått rigorösa laboratorietester för att säkerställa dess funktion som lustförhöjande för personer med låg sexuell lust.

 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • ISO
 • KLINISKT BEVISAT

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

 • Kvalitetsgodkänd Certifiering
 • ISO
 • KLINISKT BEVISAT

Vad gör Feminil?

Feminil har flera olika funktioner. Det förhöjer den sexuella upplevelsen, den kan snabba på den sexuella upphetsningen så att klimax uppnås lättare, det kan förstärka din libido och återställa den sexuella aptiten. Det kan även öka din entusiasm under förspel, det förstärker orgasmen och ökar chanserna till multipla orgasmer samtidigt som det ger ett större intresse för sexuella aktiviteter och gör dem mer njutbara. Feminil boostar även fertiliteten genom att stärka upp hela det reproduktiva systemet och öka blodflödet till klitoris.

Ingredienser

Maca: Makas rot har vissa egenskaper som gör den lämplig för behandling av låg sexualdrift. Den minskar stressnivåerna i kroppen, ökar fertiliteten och fungerar som afrodisiaka, en effekt som motverkar problem med låg lust, den minskar PMS och reglerar menstruationscykeln och kan även lätta på besvär i övergångsåldern.

Niacin: Niacin har som funktion att avlägsna gifter från kroppen och deltar även i tillverkningen av steroida hormoner som sexualhormoner och hormoner relaterade till stressymptom. Den är även en del av tillverkningen av andra hormoner och stimulerar tillväxten.

Ginko Biloba: Ökar den ytliga cirkulationen och syresättningen, och ökar samtidigt blodtillförseln till könsorganen. På så vis förbättrar den kroppens sexuella funktion. Det är också ett bra kosttillskott för mentalt välmående, för att öka vitaliteten och öka blodcirkulationen i kroppen.

Herba Epimedil Extrakt: Har gott inflytande på den sexuella funktionen.

Herba Tribulus Terrestris Extrakt: Används som lustförhöjare. Den ökar de sexuella impulserna och även fertiliteten. Kvinnor som använder detta extrakt får ofta ökad sexuell aptit och kan njuta av multipla orgasmer.

Astragalus Membranaceus: Ökar spermiers rörlighet, sänker blodtrycket och förbättrar hjärtats funktion.

Bioperine: Förbättrar upptaget av övriga ingredienser.

Rekommenderad dos

Feminil är ett kosttillskott som tas dagligen. Normal dos är en kapsel per dag. Feminil har en positiv påverkan på sexlivet, och ökar lusten – vilket är grundläggande för sexuella relationer eftersom det skapar den intimitet som krävs. Finns ingen grundläggande sexuell lust är det också svårt att komma vidare till andra delar av det sexuella gensvaret, så som upphetsning och orgasm. Feminil har inga negativa biverkningar eftersom det tillverkats av enbart naturliga ingredienser.

Vem kan använda Feminil?

Feminil kan tas av alla kvinnor som är i ålder för att delta i sexuella aktiviteter eftersom produktens enda effekt är ökat sexualdrift. Kosttillskottet har ingen effekt på bröstmjölk eftersom det tillverkats av enbart naturliga ingredienser. Många kunder har intygat att produkten verkligen har den utlovade effekten och faktiskt ger ökad sexuell lust.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(15)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(2)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.18% baserat på 21 Kundomdömen

Verifierat Köp

Vart stor skillnad för mig

H Helena
Verifierat Köp

Blir mycket lättare våt och märker att ju längre jag tagit feminil desto mer ökar också känsligheten och förmågan att få otroliga orgasmer.

S Stina E
Verifierat Köp

Jag kände verkligen en skillnad

F Fatima
Verifierat Köp

Fantastisk!

J Judith
Verifierat Köp

Den här och krämen har hjälp mig med sexlivet,

S Sigrid
Verifierat Köp

Oerhört skönare. Märker en jätte skillnad när jag har använt pillerna.

E Evelina
Verifierat Köp

Es el segundo mes que lo tomo y siento la diferencia. El efecto lo empecé a sentir después de la segunda semana de tomar. Me lo recomendo una amiga y me alegro de haberla comprado, vuelvo a disfrutar en la cama

J Jara
Verifierat Köp

He vuelto a pedir dos cajas porque a mí sí me ha funcionado. Empecé a tomarlo en agosto. Es cierto que se necesitan mínimo 20 días para empezar a notar los resultados, pero si son efectivos. Yo sí lo recomiendo. Es un producto caro, pero en mi caso, dinero bien gastado

E Emilia
Verifierat Köp

Llevo tiempo usandolas y me van muy bien

T Teresa
Verifierat Köp

Lo recomiendo, me ha hecho recuperar las ganas de tener relaciones con mi marido y estamos contentísimos

A Anonima

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar