GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Vilken är den bästa tandblekningen?

I dag kan du knappt gå ner till affären utan att se rad efter rad av tandblekande produkter. Företagen har verkligen lagt krut på marknadsföringen och alla typer av media svämmar över av reklam för speciella typer av tandkrämer, geléer och remsor som ska avlägsna fläckar från dina tänder. Det är så enkelt att dras in av reklamen och det produkterna lovar. Men hur kan du veta om en så kallad blekande produkt verkligen ger dig ett vitare leende? Och vilka tandblekningsprodukter är bäst ?

Först och främst måste du veta hur tänderna blir gula. Varje tand i din mun har ett yttre lager som helt enkelt mörknar med tiden. Detta beror bland annat på den mat du äter och de drycker du dricker. Kaffe, te och cigaretter är ökända för att orsaka missfärgningar, men även hälsosamma livsmedel som bär och rödbeta kan lämna avtryck på dina tänder efter ett tag. Dessutom är själva tiden den största boven i dramat, eftersom dina tänder gulnar helt naturligt när du åldras. Så, vad är den bästa lösningen för att återfå vita tänder? Det kan du läsa i listan här nedan.

Tandblekning med tandkräm

Du har antagligen sett massor av reklam som utlovar tre nyanser vitare tänder, men kan tandkrämer verkligen fungera som tandblekning? En studie som gjorts av Englands Daily Mail visade inte på några stora förändringar även när testpersonerna använde tandkrämen precis som instruerat. Detta betyder dock inte att tandborstning inte har några fördelar – regelbunden borstning och användande av tandtråd får alltid tänderna att se bättre ut. Utöver detta så kan tandkräm eller Aktivt kolpulver för tänderna i många fall hjälpa mot ytliga fläckar. Det bästa är att kombinera denna typ av naturliga produkter som kan användas dagligen med ett tandblekning kit.

Kosmetiska tandingrepp och tandblekning

Dagens kosmetiska tandingrepp – oavsett om det handlar om implantat, löständer, rotfyllningar, eller enkel tandblekning, ger patienten ett nytt, mer estetiskt tilltalande leende och en bättre funktionalitet. Det är så du vet att du gjort en god investering. För att komma till saken: Tandläkare har många års erfarenhet av varje ingrepp de gör, och de vet vad som är säkert att göra med tanke på din framtida tandhälsa – och framför allt vad som inte är det. De vet också vad som behöver beaktas när du funderar på att bleka dina tänder.

Det är ingen hemlighet att tandblekning är den populäraste åtgärden inom den kosmetiska tandvården. Människor vill ha det där ”Hollywoodleendet” till nästan vilket pris som helst, och när det gäller professionella ingrepp så handlar det om flera tusen kronor. Detta är stora summor, och långt ifrån alla har faktiskt råd med detta. Därför väljer många att inte gå till tandläkaren när de vill göra en tandblekning.

Tandblekning hemma

Oavsett om det handlar om tandblekning strips eller tandblekning kit med skenor som du har i munnen, så ger dessa blekande produkter ofta bättre effekt än tandkräm. Remsorna kan avlägsna fläckar från tänderna, och du kan i många fall se långvarig effekt. Det finns många produkter, allt från tandblekning med kokosolja till starkare produkter. Många märken lovar mycket, men det är inte alla som håller vad de lovar. Ett tips är att använda kända märken som har funnits med ett tag. Ett exempel på ett sådant märke är Eco Masters mysmile som säljs här på ShytoBuy.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med