GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

VigRX Plus

60 tabletter | För hårdare erektioner

Ge mig besked när den här produkten finns i lager igen

Funktioner & Fördelar

 • Godkänd av ledande läkare runt om i världen för att säkerställa maximal säkerhet och effekt
 • Förbättrad libido och ökad känslighet under sex för förbättrad sexuell njutning och tillfredsställelse
 • Inga konstgjorda ämnen eller stimulantia – örtkombination av 100% naturliga ingredienser endast för ökad sexuell hälsa och manlig virilitet
 • Berikad med aktiv Bioperine™
 • Kan köpas receptfritt – du behöver inte besöka din läkare först!
 • Diskret förpackning och leverans

Produkten du letar efter är tyvärr inte längre tillgänglig. Välj ett alternativ nedan.

 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • KOSHER VÄNLIG
 • VEGETARIANSK

Manlig virilitet

Vad är manlig virilitet egentligen? När det gäller intima stunderna så associeras manlig virilitet vanligtvis med uthållighet, storlek, kraft, driv, manliga hormonnivåer och fortplantningsförmåga. Även om alla män är olika, så är mannens behov att vara viril ofta viktigt både för självförtroendet och samlivet.

För många män är känslan av att storleken, styrkan eller kraften i sovrummet kanske inte är tillräcklig ett vanligt bekymmer och självförtroendet kan få sig en stor törn. Detta har resulterat i att många vänt sig till manliga förstärkningsprodukter och eftersom viljan att undvika det genanta och krångliga med att köpa syntetiska produkter, har virilitetsprodukter med örter blivit några av de mest populära produkterna på dagens marknad.

VigRX Plus

VigRX är ett väletablerat märke världen över, som är kända för att stå sig genom tiderna. Sedan de första VigRX kapslarna utvecklades år 2001, har många konkurrenter kommit och gått men VigRX har fortsatt höra till de populäraste, med ett regelbundet flöde av återkommande kunder. De tiotusentals nöjda och återkommande kunderna litar på att VigRX märke ska hjälpa dem med deras prestanda, energi samt virilitet i sovrummet och det är det som resulterat i den massiva framgång som märket har idag.

Från den ursprungliga lanseringen av VigRX Plus tabletter år 2004, visste teamet bakom VigRX att de ville ge mer. De ville anpassa produkten efter deras kunder då mäns behov hela tiden förändras och efter ett årtionde av hängivna studier avseende dessa behov såväl som de bästa naturliga ingredienserna världen över, skapades den nya spännande formulan. Genom att använda en ny och unik blandning av enbart de fräschaste och mest högkvalitativa ingredienserna, har den nya VigRX Plus utformats som ett sätt att hjälpa män att återfå sina styrkor för att stödja deras virilitet och prestation i sovrummet.

VigRX Plus innehåller ett antal välkända manliga förstärkningsingredienser såsom Korean Panax Ginseng och Maca och är något utöver det vanliga med nytillkomna, spännande ingredienser som inkluderar det innovativa Bioperine™. Bioperine™ är gjort på svartpepparextrakt och är känt för att förbättra biotillgänglighet eller absorptionstiden av de andra ingredienserna. Detta gör det till ett viktigt tillskott i formulan då det hjälper varje enskild ingrediens att ta ett steg till så att deras effekt maximeras.

VigRX Plus är ett klart val när det gäller manliga virilitetstillskott, detta tack vare den nya formulan samt att det är så enkelt att ta tabletterna. Det finns en unik identifiering av äkthet i varje enskild förpackning som försäkrar dig om att du tar en autentisk produkt genom VigRX Plus, detta är fördelaktigt med all den oklarhet som rådet gällande manliga förstärkningstabletter ute på marknaden. Tack vara alla dessa faktorer, från dess unika formula till dess autenticitetsbevis, går VigRX genom eld och vatten för att hjälpa till med att uppfylla mäns specifika behov samt hjälpa dem att återfå självsäkerheten i sovrummet.

Bioperine™

Piperin är ett aktivt extrakt som utvinns från svartpeppar och dess interaktion mellan denna och andra beståndsdelar som ger den dess hetta och krydda. Bioperine™ är ett extrakt som använder ett standardiserat minimum av 95% piperin, som använts i flertalet år för att hjälpa till att förbättra biotillgängligheten och absorptionen av olika näringsämnen. Detta innebär att när det kombineras i en formula med andra ingredienser så hjälper Bioperine™ till att få ut det bästa av ingredienserna och gör dem lättare för kroppen att absorbera. Detta gör det till en extremt fördelaktig ingrediens som tar naturliga kosttillskott till en ny nivå.
För att ta reda på mer om Bioperine™ och svartpepparextrakt, klicka här.

Huvudingredienser i VigRX Plus

Det är den utvalda blandningen av ingredienser, som avges i den exakta mängd som behövs i varje enskild kapsel, som gör VigRX Plus så unik och populär. VigRX tror inte på användning av billiga fyllmedel eller bindningsmedel för att fylla ut sina tabletter, som många andra piller innehåller och därför vet du att du får de fräschaste och bästa ingredienserna som finns. För att säkerställa att du får ut det mesta av dina tabletter så har VigRX varit uppmärksamma på detaljer och sett till att varje tablett förslutits i blisterförpackning för att skydda potensen och kvaliteten av varje utvald ingrediens. Efterfrågan av hög kvalitet kan innebära att tabletterna tar längre tid att producera, dock tror vi på att om vi gör en högkvalitativ produkt som män kan lita på så kommer vi att få både lojala och långsiktiga kunder.

Här är några av de fräscha huvudingredienserna som utgör den innovativa örtformulan VigRX Plus:

Fullständig ingredienslista - Koreansk Panax Ginsengrot, Standardiserat saffranextrakt, Hagtornsbär, Ginkgo Biloba Blad, Damianablad, Maca, Granatäpple Standardiserat extrakt, Luteolin, Cuscuta Fröextrakt 4:1 PE, Gurkmeja, Svartpepparextrakt 95% - Bioperine™, Zink. Övriga ingredienser: dicalcium, fosfat, cellulosa, croscannellose sodium, stearinsyra, kiseldioxid, magnesiumstearat, FD&C Red #40.

Användning

Du behöver bara ta 2 tabletter om dagen för att ta del av alla fördelar från VigRX plus, inklusive den exakta mängden av varje elitingrediens. Vi föreslår att man tar varje kapsel tillsammans med en måltid och rikligt med vatten. För att få ut bästa resultat av produkten så rekommenderar vi att du tar dem i minst 3 månader.

Fungerar det?

Då alla människor är olika så kommer alla självklart uppleva produkten på olika sätt. Men om du skulle bedöma dess effekt och tänka på hur många människor som har beställt produkten gång på gång så kan det vara en bra riktlinje att utgå från. Om du även väger in att väldigt många människor använt produkten och ytterst få klagar, så kan det kanske ge dig ytterligare klarhet.

Säker formula

Då VigRX Plus utgörs av en speciell blandning av naturliga ingredienser som samtliga har undersökts och granskats noggrant under det senaste årtiondet, så finns det inga kända biverkningar av att ta dessa tabletter. Innan användning rekommenderar vi alltid att man granskar ingredienslistan för att se så att det inte finns några personliga allergier. Vidare bör du även konsultera din läkare om du tar någon medicin och är osäker på om du kan ta detta kosttillskott.

Oftast köpt tillsammans

Viaman Male Formula Kapslar
Viaman Male Formula Kapslar

90 Kapslar | Naturliga potenskapslar

279Kr

+
Semenax
Semenax

120 Kapslar | Manligt tillskott för klimaxintensitet

509Kr

1 Produkt(er)

279Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(235)
4 Stjärnor
(113)
3 Stjärnor
(37)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

90.05% baserat på 385 Kundomdömen

Verifierat Köp

Får bra tryck! Enda minus är att priset är ganska högt.. övrigt rekommenderar jag produkten!

N Nicklas A
Verifierat Köp

Denna produkt funkar ok men inte helt bra,

p paul
Verifierat Köp

Jättebra produkt och det fungerar bra Tack så mycket

F Firas A
Verifierat Köp

Den blir inte större men man presterar bättre i sängen.

m maradona M
Verifierat Köp

verkar fungera

R Roger F
Verifierat Köp

Funkar hur bra som helst

j joacim L
Verifierat Köp

Ger bra effekt

A Andreas
Verifierat Köp

Bra produkt!

K Kalle S
Verifierat Köp

Funkade bra för mig

E Esman F
Verifierat Köp

Behöver använda produkten ett tag för att bedöma effekterna.

F Ferencz B

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar