Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

VigRX Plus

60 Tabletter | Örttillskott för manlig virilitet

Översikt

VigRX Plus är världens mest populära förstärkningstillskott för män. Tack vare dess blandning av naturliga ingredienser av högsta kvalitet, som det utförts omfattande studier kring, har VigRX blivit anförtrodd i över ett årtionde för att hjälpa män med deras prestanda, virilitet och självförtroende i sovrummet.

  • Världens ledande förstärkningsprodukt till män
  • Fulländad örtformula med över ett årtionde av erfarenhet
  • Berikad med aktiv Bioperine™
  • 100% äkta med kontrollerbar äkthetskod
  • Förslutningsbar blisterförpackning för färskhet och potens
  • Diskret förpackning och leverans
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Kosher
  • Vegetarisk
479Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Manlig virilitet

Vad är manlig virilitet egentligen? När det gäller intima stunderna så associeras manlig virilitet vanligtvis med uthållighet, storlek, kraft, driv, manliga hormonnivåer och fortplantningsförmåga. Även om alla män är olika, så är mannens behov att vara viril ofta viktigt både för självförtroendet och samlivet.

För många män är känslan av att storleken, styrkan eller kraften i sovrummet kanske inte är tillräcklig ett vanligt bekymmer och självförtroendet kan få sig en stor törn. Detta har resulterat i att många vänt sig till manliga förstärkningsprodukter och eftersom viljan att undvika det genanta och krångliga med att köpa syntetiska produkter, har virilitetsprodukter med örter blivit några av de mest populära produkterna på dagens marknad.

VigRX Plus

VigRX är ett väletablerat märke världen över, som är kända för att stå sig genom tiderna. Sedan de första VigRX kapslarna utvecklades år 2001, har många konkurrenter kommit och gått men VigRX har fortsatt höra till de populäraste, med ett regelbundet flöde av återkommande kunder. De tiotusentals nöjda och återkommande kunderna litar på att VigRX märke ska hjälpa dem med deras prestanda, energi samt virilitet i sovrummet och det är det som resulterat i den massiva framgång som märket har idag.

Från den ursprungliga lanseringen av VigRX Plus tabletter år 2004, visste teamet bakom VigRX att de ville ge mer. De ville anpassa produkten efter deras kunder då mäns behov hela tiden förändras och efter ett årtionde av hängivna studier avseende dessa behov såväl som de bästa naturliga ingredienserna världen över, skapades den nya spännande formulan. Genom att använda en ny och unik blandning av enbart de fräschaste och mest högkvalitativa ingredienserna, har den nya VigRX Plus utformats som ett sätt att hjälpa män att återfå sina styrkor för att stödja deras virilitet och prestation i sovrummet.

VigRX Plus innehåller ett antal välkända manliga förstärkningsingredienser såsom Korean Panax Ginseng och Maca och är något utöver det vanliga med nytillkomna, spännande ingredienser som inkluderar det innovativa Bioperine™. Bioperine™ är gjort på svartpepparextrakt och är känt för att förbättra biotillgänglighet eller absorptionstiden av de andra ingredienserna. Detta gör det till ett viktigt tillskott i formulan då det hjälper varje enskild ingrediens att ta ett steg till så att deras effekt maximeras.

VigRX Plus är ett klart val när det gäller manliga virilitetstillskott, detta tack vare den nya formulan samt att det är så enkelt att ta tabletterna. Det finns en unik identifiering av äkthet i varje enskild förpackning som försäkrar dig om att du tar en autentisk produkt genom VigRX Plus, detta är fördelaktigt med all den oklarhet som rådet gällande manliga förstärkningstabletter ute på marknaden. Tack vara alla dessa faktorer, från dess unika formula till dess autenticitetsbevis, går VigRX genom eld och vatten för att hjälpa till med att uppfylla mäns specifika behov samt hjälpa dem att återfå självsäkerheten i sovrummet.

Bioperine™

Piperin är ett aktivt extrakt som utvinns från svartpeppar och dess interaktion mellan denna och andra beståndsdelar som ger den dess hetta och krydda. Bioperine™ är ett extrakt som använder ett standardiserat minimum av 95% piperin, som använts i flertalet år för att hjälpa till att förbättra biotillgängligheten och absorptionen av olika näringsämnen. Detta innebär att när det kombineras i en formula med andra ingredienser så hjälper Bioperine™ till att få ut det bästa av ingredienserna och gör dem lättare för kroppen att absorbera. Detta gör det till en extremt fördelaktig ingrediens som tar naturliga kosttillskott till en ny nivå.
För att ta reda på mer om Bioperine™ och svartpepparextrakt, klicka här.

Huvudingredienser i VigRX Plus

Det är den utvalda blandningen av ingredienser, som avges i den exakta mängd som behövs i varje enskild kapsel, som gör VigRX Plus så unik och populär. VigRX tror inte på användning av billiga fyllmedel eller bindningsmedel för att fylla ut sina tabletter, som många andra piller innehåller och därför vet du att du får de fräschaste och bästa ingredienserna som finns. För att säkerställa att du får ut det mesta av dina tabletter så har VigRX varit uppmärksamma på detaljer och sett till att varje tablett förslutits i blisterförpackning för att skydda potensen och kvaliteten av varje utvald ingrediens. Efterfrågan av hög kvalitet kan innebära att tabletterna tar längre tid att producera, dock tror vi på att om vi gör en högkvalitativ produkt som män kan lita på så kommer vi att få både lojala och långsiktiga kunder.

Här är några av de fräscha huvudingredienserna som utgör den innovativa örtformulan VigRX Plus:

image of Koreansk Panax Ginsengrot
Koreansk Panax Ginsengrot

Denna ingrediens, som vanligtvis kallas asiatisk ginseng, har använts under århundraden på grund av sina många fördelar som inkluderar hjälp med energinivåer. Nyligen har flera studier gjorts om Ginseng, särskilt avseende mental energi, manliga hormonnivåer och manlig prestanda. För mer information om detta, klicka här.

image of Standardiserat Saffranextrakt
Standardiserat Saffranextrakt

Då de är tillverkade från de torkade röda pistillerna av blomman Crocus Sativus så är saffran en av de finaste kryddorna i världen på grund av dess komplexa metod av extraktion. Denna krydda har använts i stor utsträckning på grund av dess många fördelar, vilket har satt den i fokus i flertalet studier inklusive en avseende dess naturliga effekt på sinnesstämning och lust. För mer information, klicka här.

image of Damianalöv
Damianalöv

Damiana som även är känd genom dess latinska namn Turnera diffusa, härstammar från Central- och Sydamerika såväl som från Karibien. Traditionellt sett har det använts som livsmedel för att främja lust men nyligen har det utförts studier avseende dess avslappnande egenskaper. Avslappning och sinnesstämning spelar en stor roll i prestationen och kan därmed vara viktigt för manlig virilitet. klicka här.

image of Maca
Maca

Maca är en gammal ingrediens som härstammar från Anderna och som funnits under århundraden. Då dess popularitet har ökat i västvärlden, har det utförts flera studier på Maca avseende dess effekt på manlig prestanda såväl som för mäns virilitet. För att se en av dessa studier, klicka här.

image of Zinco
Zink

Zink är ett av de mest fördelaktiga mineralerna för kroppen och har många fördelar avseende mäns virilitet. Zink bidrar till normal kognitiv förmåga, vilket gör det optimalt för att hjälpa till med fokus, koncentration och mental kraft. Det bidrar även till upprätthållandet av normala manliga hormonnivåer såväl som fertilitet och fortplantningsförmåga, som samtliga är viktiga delar av vad som kan få en man att känna sig viril.

Fullständig ingredienslista - Koreansk Panax Ginsengrot, Standardiserat saffranextrakt, Hagtornsbär, Ginkgo Biloba Blad, Damianablad, Maca, Granatäpple Standardiserat extrakt, Luteolin, Cuscuta Fröextrakt 4:1 PE, Gurkmeja, Svartpepparextrakt 95% - Bioperine™, Zink. Övriga ingredienser: dicalcium, fosfat, cellulosa, croscannellose sodium, stearinsyra, kiseldioxid, magnesiumstearat, FD&C Red #40.

Användning

Du behöver bara ta 2 tabletter om dagen för att ta del av alla fördelar från VigRX plus, inklusive den exakta mängden av varje elitingrediens. Vi föreslår att man tar varje kapsel tillsammans med en måltid och rikligt med vatten. För att få ut bästa resultat av produkten så rekommenderar vi att du tar dem i minst 3 månader.

Fungerar det?

Då alla människor är olika så kommer alla självklart uppleva produkten på olika sätt. Men om du skulle bedöma dess effekt och tänka på hur många människor som har beställt produkten gång på gång så kan det vara en bra riktlinje att utgå från. Om du även väger in att väldigt många människor använt produkten och ytterst få klagar, så kan det kanske ge dig ytterligare klarhet.

Säker formula

Då VigRX Plus utgörs av en speciell blandning av naturliga ingredienser som samtliga har undersökts och granskats noggrant under det senaste årtiondet, så finns det inga kända biverkningar av att ta dessa tabletter. Innan användning rekommenderar vi alltid att man granskar ingredienslistan för att se så att det inte finns några personliga allergier. Vidare bör du även konsultera din läkare om du tar någon medicin och är osäker på om du kan ta detta kosttillskott.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(21)
4 Stjärnor
(8)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.48% baserat på 32 Kundomdömen

Verifierat Köp

Får bra tryck! Enda minus är att priset är ganska högt.. övrigt rekommenderar jag produkten!

N Nicklas A
Verifierat Köp

Denna produkt funkar ok men inte helt bra,

p paul
Verifierat Köp

Jättebra produkt och det fungerar bra Tack så mycket

F Firas A
Verifierat Köp

Den blir inte större men man presterar bättre i sängen.

m maradona M
Verifierat Köp

verkar fungera

R Roger F
Verifierat Köp

Funkar hur bra som helst

j joacim L
Verifierat Köp

Ger bra effekt

A Andreas
Verifierat Köp

Bra produkt!

K Kalle S
Verifierat Köp

Funkade bra för mig

E Esman F
Verifierat Köp

Behöver använda produkten ett tag för att bedöma effekterna.

F Ferencz B
Verifierat Köp

Det tar lång tid för produkten att ge effekt.

F Ferencz B
Verifierat Köp

Verkar funka ok

H Hans H
Verifierat Köp

Jag har tagit dessa piller i smyg ifrån min sambo... Efter ca 3 veckor kommenterade hon att hon kände att jag fått större penis. ;) Tummen upp!

F Fredde
Verifierat Köp

Ska man använda den dagligen ?

T Thores
Verifierat Köp

Har hållt på tre månander det har blivit en liten förbättring

K Krister
Verifierat Köp

Efter 1 månad med produkten kan jag känna en förändring i penis storlek lite tjockare och lite mer i längd, men inte mer.Hoppas att resterande 2 mån, blir mer synligt. Tycker dock att priset kan kännas lite högt skulle nog köpa mer om det var billigare!

T Thomas Grönwall
Verifierat Köp

Rekommenderas blev riktigt stor som min pojkvän njuter av varje kväll testosteronet flödar över i en fullkomligt vild natt som resulterar i en avsats som inte liknar nått som vi sett förrut tack för allt

T Tobias fäldin
Verifierat Köp

Väldigt nöjd, bra produkt sluta ej sälja den!

D Derek
Verifierat Köp

Har använt i över 2 år nu. Funkar garanterat!

A Anders
Verifierat Köp

Alltså vigrx plus är guld fungerar precis som det ska och lite därtill. Har höjt både min libido och mitt självförtroende

K Kim
Verifierat Köp

köpte endast ett Vigrx plus paket, och fick först lite större. Behövde köra 3 månaders kuren, 3 packet för att verkligen växa!!

a angusen
Verifierat Köp

Plus fungerade faktiskt lite bättre för just mig så skall fortsätta med dessa. Köpte en burk för att prova och märkte skillnad, skall köra på en rekommenderade 3 månaders kuren nu så skall köpa 2 till.

A Adam Nilsson
Verifierat Köp

Tack för bra produkt och bra service. Snabb leverans och hjälpsamma på telefonen. Beställde med faktura vilket känns säkert. Dom känns seriösa.

K Kjell
Verifierat Köp

Funkar. Välj Vigrx Plus om du inte kan välja mellan Vigrx oxh Vigrx Plus.

A Alex
Verifierat Köp

Jag trodde först inte att det skulle fungera för jag märkte inte så mycket första veckan. Men det visade sig bara ta lite tålamod är uppe i nästan en månad nu och resultaten kommer!!!!

M Magnus
Verifierat Köp

Finnemang. Super nöjd!

L Leif
Verifierat Köp

Tveksam på sånt här men Vigrx Plus visade faktiskt skillnad. Kör på denna om du önskar bredd och längd!

F Fredrik
Verifierat Köp

Vigrx plus verkar fungera bättre för mig, märker bättre resultat och känner mig större!

J Jonathan
Verifierat Köp

Jättenöjd med plus, funkar mycket bättre på mig!

D David
Verifierat Köp

Bästa tabletterna jag testat. Har provat både Vigrx och Vigrx Plus, båda har funkat men jag tycker de här var bättre!

P Phille
Verifierat Köp

jättebra!

P Patrik
Verifierat Köp

Förbannat bra får et stånd som är grymt bra

S Stefan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar