Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Bathmate HydroXtreme

Enhet | Male Enhancement Hydropump Kit

Översikt

Den revolutionerande hydropumpsmetoden, som designats för att förstärka dina intima delar på ett njutbart sätt med vattnets och luftens krafter, står redo att användas för alla män. Denna lättanvända pump har blivit populär världen över, eftersom den har alla egenskaper som en vanlig pump samt allt det där extra du kan önska dig. Nu kan du prova den uppdaterade Bathmate Xtreme serien!

  • Arbetar för att hjälpa till att boosta maskulinitet
  • Ger känslan av styvhet och styrka
  • Patenterad teknologi & förstklassiga kvalitetsmaterial
  • Skräddarsydda storlekar från 5-23+ cm, eller 2-9 inches
  • Inkluderar 6 extra tillbehör & förvaringsväska
  • Fungerar på 15 minuter & har 2 års garanti
  • Tidigare känd som Hydromax Xtreme
  • CE-Märkt
  • Fri från BPA
  • ISO
:


Storlek

2969Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Maskulin anatomi

Män världen över har frågat sig hur de kan stärka och stötta det manliga organet, både dess funktioner och utseende. för att förstå vad vi själva kan göra är det viktigt att först förstå organets uppbyggnad. Det manliga organet är sammansatt av tre delar: två corpora cavernosa på den övre regionen, och corpus spongiosum. Som namnet antyder består den förstnämnda av tomrum som fylls med blod, för att dra upp corpus spongiosum. Det är därför tydligt att cirkulationsrörelserna av blod utan tvekan är viktiga för att den här kroppsdelen ska fungera korrekt, samt att det optimala tillvägagångssättet för att uppnå det, är i förening med samma karakteristiska funktion.

Längd

Om det finns något omedelbart tecken på maskulinitet, så är det säkerligen det här specifika måttet – från roten till toppen! Man kan lätt se hur viktigt det kan bli, och överallt jämför män sig med föreställningarna av vad som är en normal och extraordinär storlek. Med det i åtanke, är det oundvikligt att många kommer vilja öka sin storlek.

Omkrets

Samtidigt som längd är det vanligaste måttet man hänvisar till, så ökar samtalen mellan män och deras partners gällande diskussioner om vikten av den totala storleken ur njutningssynpunkt. Omkrets uppfattas som betydande i förhållande till mäns utstrålning och känsla av intensitet, energi, dynamik, både i sängen och generellt i livet.

Styrka

Vi vet alla att det finns tillfällen där en stor storlek helt enkelt inte är tillräcklig för att förklara vår självkänsla. Den där rena, uppfriskande känslan av kraft och styrka är av enorm vikt. Det spelar ingen roll om det är i ditt vardagsliv eller de där heta passionerade stunderna, alla vill kunna känna sig kraftfulla när det krävs.

Teknologin bakom hydropumpning

Användningen av luft i vakuumpumpar är inte direkt revolutionerande för maskulina förstärkningsredskap – bara ett klick i en sökmotor kommer samla otaliga alternativ! De strävar alla efter att stimulera blodflödet och därmed boosta manliga proportioner. De strävar alla efter att öka blodflödet och därmed boosta de manliga proportionerna. De här metoderna har utvärderats för deras effektivitet i att öka syremättnaden, deras funktion på en molekylär nivå, och deras arbete att reflexmässigt sträcka ut det manliga organet. För en extra behaglig och trygg metod använder sig Bathmate dessutom av vatten.

Naturligtvis, kan de flesta uppskatta vad detta kan tänkas betyda – en markant bättre njutningskänsla! Dessutom har hydropumpar flera logistiska fördelar. Vatten hjälper till att skapa ett flexibelt om än likartat tryck som omger hela området, så att samtliga blodkärl stimuleras. Med användning av varmt vatten, som underlättas i ett bad eller en dusch, uppmuntras hudens elasticitet genom att öppna upp porerna. Det avser hjälpa förstärkningsprocessen, då hudens uttänjning främjas.

HydroXtreme

Bathmate är känt för att ständigt sträva efter excellens och förbättring. Efter två oerhört populära hydropumpar på marknaden har de utvecklat en tredje, ännu mer avancerad modell med fler tillbehör, som dessutom passar även större storlekar. Nu kan även de män som är lyckliga nog att bära ett paket på 23 cm njuta av det bästa hydropumpsredskapet på marknaden. Alla fyra individuella storlekar är särskilt uttänkta för behoven av just den storleken, men var och en kommer med ytterligare sex delar av ett kit i en förvaringsväska. Rengöringssvampen, handpumpen, slangfästet, smörjmedlet, säkerhetslåset och duschremmen, gör HydroXtreme optimal till mannen som menar allvar med att få ut det allra bästa från sin pump.

Längd

HydroXtreme har ett otroligt stiligt yttre och det medföljer en rad oklanderligt designade tillbehör i en trendig förvaringsväska. För optimalt tillvägagångssätt, kommer den endast i transparent, för en obehindrad syn.

Längd

Innovativ hydroteknologi är utan tvekan optimal för att inkorporera som en essentiell del av din dag: i duschen eller badet. Tillsammans med remmen och handpumpen, är metoden avsedd för både ytterligare njutning och enkelhet.

Längd

Redskapet skapades med ultimat kraft – och nu kan du, med extra tillägg, få ut det bästa av de 15 minuter som krävs varje dag. Det sägs ofta att tiden går fort när man har roligt, och det kan inte stämma bättre än med HydroXtreme.

Längd

BasedHydroXtreme är baserad på hängiven vetenskaplig forskning, som uteslutande nyttjar högt ansedd struktur för att ge dig en njutningsbar och fullständigt säker metod, så att du kan ta kommando över dina egna fysiska behov.

Swipe to the right

Bathmate HydroXtreme Series 5 7 9 11
Previously Known As X20 X30 X40 X50
Price 2449 kr 2949 kr 3499 kr 3999 kr
Suction Power 35x the Hercules
Penis Size 5-13cm 13-18cm 18-23cm 23cm+
Measurement Gauge
Comfort Pads
Latch Valve System
Carry Case
Warranty 2 År

Användning av din hydropump

Vid användning i duschen är det möjligt att du föredrar att använda den specialiserade remmen – det kan du göra genom att glida in kopplingsdonet till hydropumpen och trä remmen runt din nacke, således lämnas dina händer fria att duscha som vanligt. Efter att du slappnat av i dusch- eller badvattnet i ungefär fem minuter, ska du stänga ventilhuven medurs. Tryck den svarta pipen till stängd position med ditt finger och ta bort komfortringen och fyll din hydropump med vatten, antingen under vattenstrålarna i duschen eller under badvattennivån. Efter att ha återplacerat komfortringen, placera hydropumpen på din slaka penis tätt intill ditt bäcken med den svarta pipen i stängd position och skapa en förslutning mot din kropp. Med hydropumpen vinklad något uppåt, öppnar du ventilen genom att trycka den svarta pipen till central position och håll den i den positionen medan du börjar pumpa. Gör det långsamt och jämnt tills bälgen håller sig nertryckt, vilket indikerar att optimalt vakuum uppnåtts.

För att öka vakuumet ytterligare samt för att få mer kontroll, använd handpumpen med antingen slang eller anslut den direkt till pumpen. Vänligen observera att sättet handpumpen och hydropumpsventilen passar ihop har utformats för att vara en ej permanent anslutning. Av den anledningen ska handpumpen hållas i position under användning, och avlägsnas när optimalt vakuum uppnåtts. Om en mer permanent anslutning önskas, vänligen använd slanganslutningen. För att avlägsna hydropumpen, lås upp ventilen genom att rotera valvhuvan moturs för att aktivera den snabbsläppande mekanismen och glid sedan av Hydropump från din penis. Säkerställ att du läser igenom de fullständiga instruktionerna noggrant innan första användning, särskilt då de går in mer på djupet avseende Xtreme series exklusiva tillbehör.

Information

Hela utbudet från Bathmate har skapats med kunnighet, för att tillfredsställa mäns specifika fysiska behov, såväl som komfort och säkerhet. Före användning bör du dock vidta några försiktighetsåtgärder. Vänligen ta dig tid att noggrant gå igenom Bathmates kompletta utbud, och välj en produkt som motsvarar dina anatomiska proportioner. Se till att läsa igenom de fullständiga instruktionerna noggrant innan du använder produkten för första gången, och överskrid ej användningstiden på femton minuter. Tålamod är nyckeln till säker och njutbar användning av Bathmate.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(7)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

86.00% baserat på 9 Kundomdömen

Verifierat Köp

Håller mer tätt än den vanliga Hydromax. Har bara prövat den en gång än.

R RONNIE
Verifierat Köp

Bathmate är värt pengarna om man vill få större penis men inte vill ta riskerna med operation. Jag har själv alltid mått dålig över min storlek, bathmate har gett mig dryga 2 centimeter längre penis på 8 månader och jag mår så mycket bättre med mig själv och i min relation. Bathmate fungerade över förväntan för mig.

C Claes
Verifierat Köp

Har precis börjat använda den men märker definitivt att den är större. Bäst är att tjejen märker skillnad och säger att det är trängre och att jag orkar mer men har inte sagt till henne att jag använt den ;))

M Muhammed O.
Verifierat Köp

jag köpte en sån där bathmate för tre månader sedan och den funkar, jävligt skönt tryck får man i ballen också :)...kör den och jes extendern ihop tror det blir bäst så.

M Martin
Verifierat Köp

Jag får instant gains vid användning och ökning i omkrets efter en pumpning

A Anthony
Verifierat Köp

Speciellt användandet av bathmate är väldigt smidigt då den är lätt att använda. Du kommer även att uppnå resultat mycket snabbare.

P Patrik
Verifierat Köp

Det krävdes lite fipplande med ventilen, men fått riktigt bra sug med min pump. Är väldigt nöjd

P Pontus
Verifierat Köp

Fick instant gains.

M Mustafa
Verifierat Köp

Fick instant gains.

M Mustafa

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar