GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Pure Marine Collagen

1170 mg 120 Kapslar | Högpotent kosttillskott för hud, skelett, leder & tänder

Översikt

All kollagen har inte samma styrka och nytta, vilket är anledningen till att Pure Marine Collagen använder en av de mest kvalitativa källorna som finns. Detta gör produkten till det optimala kosttillskottet för att vårda hälsan hos din hud, ditt skelett och dina leder. När det kom till valet av kollagen att använda i produkten så ville teamet bakom MaxMedix försäkra sig om att de fick det allra bästa. Genom att endast använda marint kollagen från NatiCol®, som tas från pangasius- och tilapia-fisk från områden i Amerika och Asien, erhåller man ett högkvalitativt och naturligt kosttillskott med en styrka på 1170mg i varje dos – en av de högsta som finns på marknaden.

  • Garanterad kundnöjdhet - eller pengarna tillbaka
  • Hälsosamt underhåll av hud, skelett och leder
  • Hjälper till att reducera ålderstecken
  • Kraftfull styrka på 1170mg per dos
  • Neutral smak och doft utan artificiella färgämnen, smaker eller konserveringsmedel.
  • GLUTENFRI
  • LAKTOSFRI
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering
  • GMOFRI

Vad är kollagen bra för?

Som det huvudsakliga strukturella proteinet i huden, skelettet och lederna, är kollagen en nyckelfaktor för deras hälsa och underhåll. När kroppen är ung förekommer där kollagen i höga nivåer, vilket ger en fast och smidig hud, ett starkt skelett och flexibla leder. Dock så finns det flera olika faktorer som kan påverka de naturliga nivåerna av kollagen, så som ålder, fysisk stress, miljöfaktorer (solljus och föroreningar) och överbelastning (vad gäller skelett och leder).

För hudens del kan detta leda till oxidativ stress och ålderstecken, så som rynkor, hängig hud och fina linjer, För skelett och leder kan det innebära minskad rörlighet, benskörhet och stela leder. Som ett resultat av detta har kollagen blivit en populär komponent i naturliga hälso- och skönhetsprodukter, både för de som vill ha hjälp med ålderstecken och de som utövar sporter och lever ett aktivt liv.

Eftersom det är en av de viktigaste protein-byggstenarna i din kropp, spelar hälsosamma nivåer av kollagen en nyckelroll när det gäller hälsan i hud, skelett och leder. Detta gör Pure Marine Collagen till ett av de bästa kosttillskottet för dig som vill ge dina naturliga nivåer en extra skjuts. För att hjälpa till att handskas med ålderstecken på din hud så som rynkor under ögonen, och vårda skelett och leder för att kunna fortsätta vara i god kondition och vara aktiv.

Marint kollagen jämfört med kreaturskollagen

Vanligen kallat ”fiskkollagen” är marint kollagen ett naturligt protein som utvinns ur fjällen från saltvattensfiskar. Den här sortens kollagen innehåller molekyler som kallas peptider, som är kända för att ha liten molekylär storlek och vikt. Tack vare dessa peptider, sägs marint kollagen absorberas 1,5 gånger mer effektivt än andra typer av kollagen, inklusive de från nöt- och svin. Detta är anledningen till att den här typen av kollagen har blivit betydligt mer populär än andra kollagen-källor, och rena varianter av marint kollagen har visat sig vara mycket potenta och fördelaktiga för kroppen.

På grund av dess popularitet och peptidernas särskilda egenskaper har marint kollagen nu också blivit ett välstuderat område. Mer specifikt har man studerat sambanden mellan de fantastiska peptiderna, kollagensyntes och kvalitet, och det har föreslagits att marint kollagen kan ha egenskaper som är fördelaktiga för huden och samtidigt väldigt användbara för de som följer en diet eller en hudvårdsplan som fokuserar på höga nivåer av antioxidanter.

NatiCol® marint kollagen

NatiCol® marint kollagen är en sorts kollagen som tas fram med hjälp av hydrolys och en premiumkälla som framställs för att hålla högsta kvalitet. Den här speciella typen av kollagen är noggrant utvald och kommer från pangasius- and tilapia-fisk från Asien och Nord- och Sydamerika, och består till 95% av rent marint kollagen. Dess kvalitet är bland den bästa som finns och för att bevisa det ytterligare så är den en kollagenkälla som är fri från kolhydrater, fett, kreatursderivat, kolesterol, OGM och konserveringsmedel. Det som också gör marint NatiCol®-kollagen så unikt jämfört med många andra källor, är dess extremt låga molekylärstorlek och vikt, samt att det innehåller hela 8 olika aminosyror med sina egna fördelar och egenskaper.

Instruktioner

Tag bara 2 kapslar varje kväll efter middagen med ett glas vatten. För att vara konsekvent, så försök att ta kapslarna ungefär vid samma tid varje dag. Varje flaska innehåller 60 doser (120 kapslar) och räcker till ungefär 2 månader. För att du ska kunna utvärdera resultaten av produkten så rekommenderar vi att du tar den i minst 3 månader.

Full innehållsdeklaration

Aktiva ingredienser: marint kollagen.

Andra ingredienser: gelatin (kapseln), magnesiumstearat.

Rent och naturligt kosttillskott

Detta kosttillskott för hår, hud, ben och ledert är gjort med endast rent marint kollagen och innehåller inte några artificiella färgämnen, smaktillsatser, sötningsämnen eller konserveringsmedel. Detta gör att det säkert att ta och utan kända bieffekter. Produkten är halal-certifierad. Eftersom kapselhöljet är gjort av gelatin så är den dock inte lämplig för vegetarianer och veganer. Som alltid när du tar ett nytt kosttillskott föreslår vi att du kontrollerar innehållsförteckningen av allergi skäl. Detta kosttillskott är inte avsett för personer under 18 år.

Oftast köpt tillsammans

Pure Marine Collagen
Pure Marine Collagen

1170 mg 120 Kapslar | Högpotent kosttillskott för hud, skelett, leder & tänder

225Kr

+
Eco Masters Jade ansiktsroller med Gua Sha & serum
Eco Masters Jade ansiktsroller med Gua Sha & serum

Kit för ansiktsvård & massage

329Kr

+
Biotin Vitaminbjörnar
Biotin Vitaminbjörnar

5000 mcg 120 GUMMIES | Vitaminer för hår, hud & naglar

250Kr 309Kr

1 Produkt(er)

225Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(32)
4 Stjärnor
(12)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.80% baserat på 48 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fungerade som utlovat, mycket nöjd

M Marie S
Verifierat Köp

good quality

S Suraini W
Verifierat Köp

Jätte nöjda med puré Marine Collagen

S Shirin H
Verifierat Köp

Må ta det litt lenger for å si hvor nøyd jeg er.

A Astrid
Verifierat Köp

Jag har tagit det i kort tid. Det är för tidigt att ge en omdöme om det.

H Hengameh
Verifierat Köp

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

k kund
Verifierat Köp

Jag tycker att den är bra både för hud och muskler.

H Hengameh
Verifierat Köp

Har fått bättre hud

H Hengameh
Verifierat Köp

Riktigt bra Collagen! Jag fortsätter med den!!!

H Hans
Verifierat Köp

Den är jätte bra tycker jag Tackar så mycket

E Else G

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar