måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

TestRX Kapslar 120 Kapslar | Testosteron kosttillskott

569Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

TestRX ™ är ett naturligt kosttillskott för att öka din naturliga produktion av manliga hormoner, och därigenom öka din sexlust och virilitet. Manliga hormoner är det som gör att du håller dig ungdomlig, frisk och stark. Tack vare naturliga afrodisiaka och energigenererande ingredienser såsom Tongkat Ali, kan detta kosttillskott öka din sexlust och virilitet samtidigt som det bidrar till en ökad allmän hälsa och förbättrat välbefinnande. Pröva TestRX ™ idag!

 • Ökar produktionen av testosteron i kroppen
 • Ökar sexuell uthållighet och libido
 • Ökar allmänhälsan hos män
 • Kan öka energinivåerna betydligt
 • Kosttillskott av 100% naturliga ingredienser

När män upplever en nedgång i testosteronnivå försämras även libidon, möjligheten att bygga muskler och det allmänna välbefinnandet. En hälsosam nivå av testosteron är viktigt för att kunna var fokuserad, fräsch och energisk, medan den friska produktionen av testosteron avgörande för att bygga muskler och prestera på gymmet och i sovrummet Öka din testosteronproduktion idag med TestRX ™!

Läs mer

Vad TestRX™?

Detta naturliga kosttillskott är en säker vinnare när det gäller att öka din naturliga produktion av testosteron, och därmed förbättra din förmåga att bygga muskelmassa samt din sexuella prestation och libido.

TestRX ™ kan hjälpa till med självförtroende och ökad energi, detta eftersom den direkt ökar produktionen av det viktigaste manliga hormonet - testosteron. Testosteron ser till att du kan hålla dig ung och igång: det ger dig allt du behöver för att öka muskelmassan och behålla och till och med förbättra din sexuella prestation. Dessutom ökar din totala fysiska styrka - inte bara i en sexuell bemärkelse.

De konsumenter som har använt TestRX ™ under en längre period, kunde rapportera imponerande resultat i form av förbättrad sömn, ökad energi, ökad styrka och produktion av muskelmassa samt ökad sexlust och libido. Testosteron är oerhört viktigt för manskroppens generella välbefinnande och från 20 års åldern börjar den naturliga testosteronproduktionen försämras. Därför är det viktigt att ta hand om kroppen, och genom att behålla och stimulera tetosteronproduktionen.

Fördelarna med TestRX

De naturliga och potenta ingredienserna ökar effektivt din naturliga produktion av testosteron

Ökat testosteron ökar sexlusten, libidon och det allmänna välbefinnandet

Upplev hur mycket lättare det blir att bygga muskler med ökade testosteronnivåer och mer energi

Högre testosteronnivåer öka uthålligheten, vilket förbättrar din motståndskraft mot trötthet och ger en mer energi och ökat fokus

Ingredienserna som gör TestRX ™ effektivt

Den viktigaste ingrediensen i denna revolutionerande kosttillskott är en erkänd ingrediens som kallas Tongkat Ali. Denna ingrediens har använts i århundraden i asiatiska länder som Malaysia och Kina, där de använder Tongkat Ali i naturliga afrodisiaka och energidrycker. Än idag är den fortfarande en erkänd ingrediens världen över men inte bara för sina sexuella fördelar, utan också för dess positiva effekt på mäns allmännhälsa. Det har använts för idrottare som vill göra ännu bättre ifrån sig för att få de upp på sina maximala energinivåer. Andra noterbara ingredienser inkluderar vitamin D3 , Tribulus terrestris , Brassica campetris , grekiskt hö extrakt , withania somnifiera pulver och svamp.

Dosering

Varje låda innehåller 120 kapslar, vilket motsvarar en månadskur. Ta 2 kapslar på morgonen och 2 kapslar på kvällen dagligen för bästa resultat – detta är den rekommenderade dosen för att uppnå sexuella fördelar, men också för det allmänna välbefinnandet och energinivåerna. Vi rekommenderar att du använder TestRX ™ i minst 3 månader eftersom kroppen måste vänja sig vid de naturliga ingredienserna. Efter ett par veckor bör du kunna känna skillnaden i kroppen - din energinivå bör vara högre än tidigare, och du bör redan känna av att sexlust och libido har ökat. Efter ungefär 3 månader kan din testosteronproduktion ökas till den maximala nivån med hjälp av de naturliga ingredienserna.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (88% baserat på 10 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Bra produkter som gör mig piggare, och det bränner fett i samband med motion. Jag blir mer det gamla jag innan jag fick en tostesterone brist, det kan man aldrig veta.
 • * Har betydligt lättare att bli kåt med testRX men har legat lite låg med fysisk träning några månader pga kycklinginfektion. Känner mig ok nu och ska kombinera TestRX med styrketräning...då vet jag sen tidigare att att jag vill varje dag.
 • * Det fungerar bra på mig efter den korta tid jag har använt produkten.
 • * Underbart vara! Det funkar som det ska??
 • * Bra tillskott om man tränar mycket och helt ok pris!
 • * Mitt stånd håller helt klart längre sedan jag började med testrx!
 • * Nya favorit tillskottet har märkt stor förändring på energin i gymmet. Sedan har flickvännen också sagt att hon har märkt skillnad sexet vilket ju är ett stort plus!!!
 • * Tagit denna i 1 vecka nu, så länge har det gått bra men måste nog väntas längre för resultat. // M
 • * Använder Testrx mot testosteronbrist och för att få mer sexlust. Mer sexlust har jag i alla fall fått!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden