Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

TestRX

120 Kapslar | Naturligt Tillskott för det manliga hormonet

Översikt

TestRX™ är ett förstklassigt tillskott utformat med mäns behov i åtanke. Detta kosttillskott är ett optimalt sätt att ge män den extra boost som de eftersträvar oavsett om det är i gymmet, sovrummet eller i vardagen.

  • Utformat för hälsosamma nivåer av det manliga hormonet
  • Botanisk blandning av vitaminer, mineraler & aminosyror
  • Zink för att upprätthålla viriliteten
  • Vitamin D3 för att upprätthålla normal muskelfunktion
  • Vitamin B6 för minskning av trötthet och utmattning
  • Blisterförpackning för färskhet och kvalitet

Hälsosamma nivåer av det manliga hormonet hos män anses betydande för många typiskt maskulina drag, vilket innebär att det är viktigt för många män att dessa nivåer hålls hälsosamma och balanserade.

  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
499Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Rollen som hälsosamma manliga hormonnivåer spelar

Det huvudsakliga hormonet hos män är känt för att spela en viktig roll i manliga reproduktiva vävnader såsom prostata och testiklar. Det sägs även spela en roll i många ”typiskt manliga” drag och kännetecken såsom styrka, muskel- och benmassa, kroppsbehåring, drift och lust samt spermaproduktion. Som ett resultat av detta känner många män att höga hormonnivåer av det manliga hormonet är gynnsamma för kroppen avseende två huvudområden; träning för att bygga muskler samt styrka och för sin intima prestanda och tillfredsställelse i sovrummet.

Rekommenderad användning

Ta upp till 2 kapslar på morgonen och 2 kapslar på eftermiddagen tillsammans med ett glas vatten, helst i samband med måltid. Överskrid inte 4 kapslar under en 24-timmarsperiod. Varje box med TestRX™ innehåller 120 kapslar så det räcker minst 1 månad.

Aktiva huvudingredienser

Vitamin D3
Vitamin D3

Vitamin D3, även känd som Kolekalciferol, anses vara en av de bästa formerna av Vitamin D. Detta då den anses vara en nyckelvitamin för energi, kraft och styrka då den bidrar till upprätthållandet av normal muskelfunktion och normalt skelett. Den bidrar även till normal absorption av kalcium samt fosfor för ett starkt skelett och starka muskler.

Vitamin K2
Vitamin K2

Detta är en av de 4 fettlösliga vitaminerna tillsammans med Vitamin A, D & E. Den förekommer vanligen i livsmedel såsom mörkgröna grönsaker, natto (fermenterade sojabönor) och matcha-te såväl som i animaliska produkter. En av Vitamin K2s fördelar för kroppen sägs vara avseende manlig förstärkning och den har studerats för dess koppling till manliga hormonnivåer. Klicka här för mer information.

Vitamin B6
Vitamin B6

Vitamin B6, även känd som Pyridoxin, sägs vara väldigt användbar för fokus, prestanda och träning då den bidrar till normalt energigivande metabolism, till minskning av trötthet och utmattning samt normal psykologisk funktion. Det har även utförts forskning där man undersökt brister av vitamin B6 och manliga hormonnivåer. För mer information om detta, klicka här.

image of Magnesium
Magnesium

Som ett av de mest kända mineralerna kan Magnesium vara väldigt användbart för styrka, prestanda och aktivitet. Detta då Magnesium inte enbart bidrar till normal muskelfunktion utan även till normalt energigivande metabolism, proteinsyntes och celldelning. Det har även studerats för sin koppling till bioaktivt manligt hormon. Klicka här för mer information.

Zink
Zink

Precis som Magnesium är även Zink en populär mineral. Zink är känt för att bidra till upprätthållandet av normala nivåer av manligt hormon i blodet. Manliga hormonnnivåer är ofta associerade till manlig styrka samt prestanda och anses vara en nyckelfaktor för virilitet. Det har även utförts forskning avseende förhållandet mellan zink och det manliga hormonet. Ta reda på mer här.

D-Asparaginsyra
D-Asparaginsyra

D-asparaginsyra (DAA) finns i livsmedel som olivolja, vitlök samt lax och är en aminosyra och en isomer av L-asparaginsyra, en av de 23 aminosyrorna som är kodade med DNA och som arbetar för att syntetisera protein. Detta har gjort den populär för atletisk prestanda såväl som för manliga hormonnivåer hos män. Det har även utförts forskning om D-asparaginsyra och manliga hormonnivåer. Ta reda på mer här.

Bockhornsklöver
Bockhornsklöver

Bockhornsklöver, känd under sitt ayurvediska namn Methi, härstammar från Sydeuropa och västra Asien och dess frön används ofta för att krydda till flera maträtter. Bockhornsklöver har använts under århundraden för dess naturliga fördelar för både män och kvinnor och det har nyligen utförts studier som betonade kopplingen mellan manliga hormonnivåer och Bockhornsklöver. För mer om detta, klicka här.

Innehållsförteckning

Aktiva ingredienser: Vitamin D3 (som Kolekalciferol), Vitamin K2, Vitamin B6 (som Pyridoxin HCI), Magnesium (som Magnesiumaspartat), Zink (som Monometionin och Aspartat), D-Asparaginsyra, Bockhornsklöver 50% - Saponiner (frö).

Andra ingredienser: Gelatin, Silikondioxid, Magnesiumstearat.

Naturligt tillskott

TestRX™ är en naturlig blandning av vitaminer, mineraler, aminosyror och örter, som inte innehåller några artificiella färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. Detta gör tillskottet säkert att använda och det har inga kända biverkningar. Som alltid när man tar ett nytt tillskott, rekommenderar vi att man läser igenom ingredienserna för att kontrollera om det finns några personliga allergier eller att konsultera din läkare om du tar någon annan medicin. TestRX™ är ett naturligt kosttillskott och är inte på något sätt en steroid eller läkemedel. Denna produkt är ej avsedd för personer under 18 år.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(10)
4 Stjärnor
(8)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

82.73% baserat på 21 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det fungerar bra på mig efter den korta tid jag har använt produkten.

R Rune F
Verifierat Köp

Har betydligt lättare att bli kåt med testRX men har legat lite låg med fysisk träning några månader pga kycklinginfektion. Känner mig ok nu och ska kombinera TestRX med styrketräning...då vet jag sen tidigare att att jag vill varje dag.

K Kennet S
Verifierat Köp

Bra produkter som gör mig piggare, och det bränner fett i samband med motion. Jag blir mer det gamla jag innan jag fick en tostesterone brist, det kan man aldrig veta.

M Mark G
Verifierat Köp

Funkade inte så bra som jag hade läst

K K:B
Verifierat Köp

super bra! håller ner vikten och har mycket mer energi. Jag blir pigg och känner mig maskulin

M Mark G
Verifierat Köp

Väldigt lång leveranstid

L Lars A
Verifierat Köp

Hade hoppas på bättre effekt av kapslarna.

D Dick L
Verifierat Köp

Fortfarande produkten är under test

M Mehrdad Y
Verifierat Köp

Jag är nöjd

S Shaban B
Verifierat Köp

Har inte använt så länge får återkomma till detta om ett tag

T Tommy
Verifierat Köp

bra produkt, jag är pigg och mig själv med mina manliga drag

M Mark G
Verifierat Köp

Nya favorit tillskottet har märkt stor förändring på energin i gymmet. Sedan har flickvännen också sagt att hon har märkt skillnad sexet vilket ju är ett stort plus!!!

J Jonny
Verifierat Köp

Tagit Testrx i flera månader nu. Rekommenderas!!

M Martin
Verifierat Köp

Tagit denna i 1 vecka nu, så länge har det gått bra men måste nog väntas längre för resultat. // M

M Mohammed
Verifierat Köp

Använder Testrx mot testosteronbrist och för att få mer sexlust. Mer sexlust har jag i alla fall fått!

A Anders Lundström
Verifierat Köp

Bra tillskott om man tränar mycket och helt ok pris!

M Markus Fors
Verifierat Köp

Fick beställningen snabbt! Tack!!

H Heikki
Verifierat Köp

Ett måste då du tränar enligt mig! Prisvärd produkt.

B Björn
Verifierat Köp

Mitt stånd håller helt klart längre sedan jag började med testrx!

K Kenneth Marklund
Verifierat Köp

Fick detta som rekommendation av min pt, och har verkligen gett resultat kroppsmässigt och i sängen. 4 istället för 5 på grund av priset, men är iofs det man får betala på andra hemsidor också.

A Anonym
Verifierat Köp

Bra!

H Hans

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar