Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Viaman Delay Fördröjningsservetter

6 Servetter | Fördröjningsservetter för män som vill fördröja utlösningen

Översikt

Många män drömmer om att självsäkert utforska din sexualitet utan rädslan för att komma för tidigt. Med anledning av detta har Viaman™ med avancerad forskning tagit fram fördröjningsservetter som är snabba och lätta att använda.. Servetterna använder sig av ingredienser som är kända för att hjälpa dig att uppnå den oavbrutna sängprestation du söker!

 • Styckvis förpackade fördröjningsservetter
 • Diskreta och enkla att använda
 • Unik produkt på marknaden
 • Ingen parfym eller irriterande ingredienser
 • Inga läkarundersökningar eller recept behövs
 • Behändigt 6-pack
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk
 • Köp 1 149Kr
 • Köp 2 268Kr 298Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 357Kr 447Kr Du sparar 20%

Vad är Viaman Wipes?

Prematur ejakulation är ett problem som drabbar många män i dagens läge. Fördröj utlösningen med farliga kemikalier och mediciner är visst ett alternativ i dagens läge, men till vilket pris? Som ett resultat av omfattande forskning om de ingredienserna man känner till som hjälper med manlig fördröjning, så är Viaman™ Wipes ett naturligt alternativ till de hårda kemikalier som finns på marknaden idag. För att höja din prestation, du kan uppmuntra upptoning och långvarig prestation med dessa diskreta servetter, som du applicerar på mindre än en minut. Lösningen är dessutom knappt synlig, vilket är optimalt då det är diskret om du inte vill att din partner känner till det!

Hur kan Viaman Wipes hjälpa till?

De rika och aktiva ingredienserna i Viaman™ Wipes är kända för att hjälpa till med att bibehålla fastheten samt fördröja intima stunder, vilket hjälper dig att uppnå bättre prestationer. Johannesört är inkluderat i formulan på grund av dess välkända antiinflammatoriska egenskaper som kan bidra med att förebygga irritation och torrhet. Dess intelligens blandat med mintextrakt som är känt för dess milda bedövning och åtstramande effekt samt dess desensibiliserande effekten som ofta används i manliga prestationsprodukter för att hjälpa till med att förlänga intima stunder.

Hur ska du använda dina Viaman Wipes?

Att använda dina Viaman™ wipes kunde inte vara enklare. Följ dessa enkla instruktioner för optimalt resultat:

 • Använd servetten för att applicera lösningen på det önskade området och massera försiktigt in tills lösningen är helt absorberad.
 • Använd 20 minuter innan intimt umgänge.
 • Lösningen är naturlig och säker, men det rekommenderas alltid att applicera en liten mängd på underarmen först, för att se om någon biverkning eller ogynnsam reaktion uppstår.
 • Passar personer

Varför ska man välja Viaman?

Kontroll

Den exklusiva kombinationen av ingredienser som valts ut är den verkliga hemligheten bakom Viaman™ Delay Wipes. Mintextrakt och johannesört är båda välkända för sina naturligt främjande egenskaper som hjälper dig att hålla kontrollen längre.

Säkert

Havreextrakt och glycerin hjälper dig att hålla det intima området fuktigt och insmort för att undvika irritationer och obehagliga bieffekter för både dig och din partner. Denna doftfria servett kommer hjälpa dig med att uppnå en diskret lösning för att njuta av samt förlänga dina intima stunder utan rädsla för bieffekter.

Diskret

Dessa lättanvända servetter kommer i separata påsar, vilket gör dem enkla att lägga i fickan så att du diskret kan använda dem var som helst, när som helst. Servetten är enkel att slänga efter användning och du kan slänga den i soptunnan.

Huvudingredienser

Viaman™ wipes har blivit så framgångsrik enbart på grund av att de använder sig av en lyckad och potent kombination av ingredienser. Några av de mest essentiella ingredienserna är följande:

Mentylelaktat

Denna ingrediens, från mintextraktet, är känd för att hjälpa till med att strama åt och tona, men har även inkluderats på grund av dess fördelaktiga bedövande och kylande effekt. Den milda bedövningseffekten kan hjälpa dig att behålla kontrollen längre. Sprayen kommer inte att desensibilisera dig för mycket så du kan fortfarande känna av upplevelsen från början till slut. Viaman™ har aktsamt adderat en särskild mängd av ingredienser efter år av forskning för att säkerställa att upplevelsen inte hindras på grund av desensibilisering av våra servetter.

Johannesört

Med dess kända främjande hälsofördelar kan den milda effekten hjälpa till med att förhindra irritation av huden, särskilt känsliga områden. Denna ingrediens verkar lugnande på dina känsliga områden, vilket är perfekt för de mer intima områdena, och försäkrar dig om att du är säker då du använder det, så att du kan njuta av dina intima möten med mer nöje. Den är även känd för att hjälpa till mot inflammationer som kan orsakas genom samlag.

Glycerin

Denna naturliga ingrediens hjälper till att hydratisera och har sedan länge använts i hudvårdsprodukter för dess fuktgivande och lugnande effekt. Denna ingrediens är katalysatorn som hjälper till med att öka gelens absorbering för snabbare och djupare penetrering in i hudens yttre epidermis, vilket gör de andra ingredienserna effektivare.

Den fullständiga ingredienslistan av innehållet i Viaman™ Wipes finns nedan:

Aqua, Glycerin, Laureth-9, Avena Sativa (Havre) Extrakt, Hypericum Perforatum (Johannesört) Extrakt, Mentylelaktat, Kaprylylglykol, Polysorbate 20, Alkohol Denat

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(8)
4 Stjärnor
(2)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

87.27% baserat på 10 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag är jättenöjd med servetterna.

K Karl
Verifierat Köp

Jag har mina liggandes i plånbok tills tillfället dyker upp. Det är ingen som har märkt att jag anväder dem.

C Caspar
Verifierat Köp

Funkar på en gång och är doftfri så ingen anna än mig vet att jag använder servetterna

Y Yousef
Verifierat Köp

Ett köp som jag kan verkligen rekommendera

V Viktor
Verifierat Köp

Jag har brukar inte har några problem, men det är skönt att ha viaman som ett backup. Ifall att.

J John
Verifierat Köp

Jag känner allt precis som vanligt, men gör det lättare att inte komma så fort.

M Markus
Verifierat Köp

Skönare. Påverkar inte känseln det minsta och är lättare att hålla mig utan att komma. Jag behöver inte koncentrera mig lika mycket för att inte komma längre.

J Jimmy
Verifierat Köp

Mer njutning när jag inte behöver oroa mig över att inte komma för tidigt

A Amir
Verifierat Köp

Har alltid ett par wipes i fickan när jag går ut på helgerna. Utifall att man får med sig nån trevlig tös

O Olle
Verifierat Köp

Jag tycker nästan att man blir lite för bedövad. Man håller ju längre, och det är ju trevligt för damen, men det blir inte riktigt lika skönt för mig ju.

H Hans

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar