GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Eco Masters Anti-Aging Ögonkräm

30 ml | För fina linjer och rynkor

Eco Masters Anti-Aging Ögonkräm - perfekt för rynkor och fina linjer

Det sägs ofta att ögonen är själens spegel, men det är också ofta vid huden runt ögonen som de första tecknen på tidigt åldrande visar sig. Om du vill ha ett verktyg för att stoppa tiden är Eco Masters Anti-Aging Ögonkräm ett idealiskt val för dig. Utvecklad för fina linjer och rynkor runt ögonen, som är de vanligaste tecknen på för tidigt åldrande. Hjälper till att återfukta, ge näring och stärka huden samt minskar rynkor, fina linjer och påsar under ögonen. Innehåller inga kemikalier, konstgjorda färgämnen, parfymer, parabener och fyllmedel och har inte testats på djur.

Vilka hudtyper är det bra för?

  • Vanligt
  • Oljig
  • Kombinerad
  • Torr
  • Känslig/känslig

Viktiga ingredienser och fördelar

Eco Masters Anti-Aging Ögonkräm är tillverkat av 100 % naturliga ingredienser som grönt te, hästkastanj, Q10, vitamin E och hyaluronsyra, som alla är noga utvalda med din hud runt ögonen i åtanke. Krämen absorberas snabbt och tränger lätt in i huden så att den kan börja verka direkt.

Fungerar genom att stärka, vitaliserande och återfukta huden runt ögonen, så att du kan få en fastare, ljusare och mer ungdomlig lyster som du alltid har drömt om. Hjälper till att bekämpa svullnad och påsar under ögonen och jämnar ut och jämnar ut fina linjer och rynkor.

Användning

Börja med att tvätta och torka ansiktet. Applicera försiktigt ett tunt lager (några droppar) av krämen på det rena ansiktet på huden runt ögonen. Undvik direktkontakt med ögonen. Vi rekommenderar att börja från botten av det inre hörnet, försiktigt smörja ut det och till sist massera försiktigt för att jämna ut kanterna. Låt krämen torka innan du applicerar ytterligare hudvårdsprodukter eller smink. Används som en del av din dagliga hudvårdsrutin både morgon och kväll.

Rekommendationer

Krämen är tillverkat av naturliga ingredienser, är säkert att använda och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser igenom ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier. Undvik att få krämen direkt i ögonen. Är lämplig för dagligt bruk.

Ingredienser

Vatten, murgrönaextrakt, extrakt av asiatisk hästkastanj, glycerin, butylenglykol, extrakt av grönt te, B-glukan, alfaarbutin, niacinamid, tokoferylacetat, ubikinon (koenzym 10), dimetylsulfon, palmitoyltetrapeptid hyperaleptyl, palmitoyl, - karbomer , Allantoin.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Pure Marine Collagen
Pure Marine Collagen

1170 mg 120 Kapslar | Högpotent kosttillskott för hud, skelett, leder & tänder

239Kr

+
Marint Kollagen med Hyaluronsyra
Marint Kollagen med Hyaluronsyra

120 Kapslar | För hud, skelett, senor & ledband

229Kr 245Kr

1 Produkt(er)

239Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(45)
4 Stjärnor
(28)
3 Stjärnor
(4)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

89.49% baserat på 77 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jättebra ögonkräm o lätt att lägga på.

E Eva
Verifierat Köp

Helt sagolikt serum för trötta ögon

L Lena
Verifierat Köp

Bra produkt.

V Veasna S
Verifierat Köp

Jag är nöjd med den är serumet

N Nahid
Verifierat Köp

Det var Toppen

H Hakim N
Verifierat Köp

Svalkar skönt och minskar puffighet på morgonen

L Linn
Verifierat Köp

Okeyish men det finns ju bättre

A Albin
Verifierat Köp

Är bra

K Kajsa
Verifierat Köp

Det är andra gången jag köper detta

I Ines
Verifierat Köp

Så bra!

L Louise

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar