GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

10% Off

Jes Extender

Penisförstoring utvecklad av plastikkirurg

:


metall

2456Kr 2729Kr Du sparar 273Kr

Gratis frakt*

Point Icon Köp nu och tjäna 20 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

  • Guld standard inom penisförstorings apparater
  • Över tjugo års erfarenhet och kunskaper
  • Vetenskapligt forskad metodik
  • Tusentals nöjda kunder över hela världen
  • Upp till en livslång garanti
  • 100% medicinska komponenter
  • Bekväm, diskret & lätt att använda

  • CE-CERTIFIERAD
  • ISO
  • FRAMTAGEN FÖR MÄN

Ju större desto bättre

Det manliga organ har alltid varit symboliskt för makt, styrka och manlighet sedan tidernas begynnelse - så det är ingen överraskning att män har oroat sig över sin mest maskulina del lika länge! Att vara missnöjd med sin storlek kan påverka allt från självförtroende i vardagen till framgång i sökandet av romantiska och intima partners. Fastän de flesta män som oroar sig oftast är inom helt normala gränser finns det alltid de som letar efter nya metoder för att uppnå sin önskan.

Förlängningsmetoden

Läkare och det vetenskapliga samhället har erkänt en metod som användas för att ta itu med en för liten penis eller otillfredsställande form: förlängare som utnyttjar dragkraft. Den gradvisa appliceringen av spänning till ett valt område, utnyttjar det naturligt förekommande fenomenet cytokinesis. En stadig stretchande rörelse, använd vid den berörda kroppsdelen, syftar till att få celler att dela och multiplicera, vilket leder till utvecklingen av ny vävnad.

Det finns dessutom fantastisk forskning bakom dess specifika användning på maskulina könsorgan, med fler studier än man kan föreställa sig. Kanske mest väsentligt, enligt British Journal of Urology, är att traktions baserade “extenders representerar den enda bevisade tekniken” förutom kirurgi i att förstora det manliga könet och ge en rakare form. Dessutom visar en annan oberoende studie att, fantastiskt nog, “resultaten försämrades inte när användningen slutade”. Denna procedur är smärtfri och diskret - dessutom har den vetenskapsmän som står starkt bakom den och stödjer användandet av den.

Den Fantastiska Jes Extender

Med tjugo års erfarenhet av att tillfredsställa män, utvecklades Jes Extender med en så kallad traktionsmetod, för att hjälpa mäns fysiska behov. Den gradvisa sträckningen är perfekt utformad för att passa dig och din bekvämlighet. Jes Extender är uppbyggd av medicinska komponenter som kan anpassas enligt din storlek och prioriterar bekvämligheten och säkerhet, med dess specifikt designade accessoarer för att skydda ditt organ.

Jes Extender i media

Som en revolutionerande och spännande kraft på marknaden är det inte en överraskning att Jes Extender penisförstoring har fått mycket uppmärksamhet och beundran från media!

Den har synts överallt och har till och med kunnat ses hos legendariska Jonathan Ross’ TV show med Hollywood mega-stjärna Ewan McGregor. Den var även recenserad i en dokumentär hos Channel 4, där journalisten Tim Shaw rapporterade att han förstorat sitt organ med mer än 1 cm på bara två veckor.

Jes Extender & ShytoBuy: Ett extraordinärt samarbete

Eftersom att vi varit en exklusiv återförsäljare av Jes Extender sedan första början, har vi den kunskap och erfarenhet som behövs för att hjälpa dig med denna premium apparat.

Vi säljer endast äkta Jes Extender med tillverkarens garanti.

Rätt Extender för dig

Med sex perfekt designade uppsättningar finns det en Jes Extender för alla - från nybörjarnivån Light till den ultimata lyxiga Platinum, så du kan välja den perfekta för just dina behov. De grundläggande kraven uppfylls med varje uppsättning. Varje uppsättning kommer med en basenhet, dubbel funktionerande framstycke, komfort rem, skyddskudde, användningsmanual, tillgång till en instruktionsvideo på sex olika språk, två 2.5 cm töjningsstänger och minst två 5cm töjningsstänger. För extra tillbehör som finns i varje kit, se nedan.

Välj en lämplig längd på töjningsstängern; ditt könsorgan ska vara bekvämt men helt utsträckt när den är slapp. Fäst stavarna, se till att du hör ett klickande ljud. Sätt i silikon röret eller komfortbandet och sätt på apparaten på ditt könsorgan. Dra åt det runt kanten på ditt ollon tills att penisen är slapp men helt utsträckt. Vänd på hand skruvarna tills att utsträckningen är penisen är märkbar. Använd till en början med en timme per dag och efter första veckan, se till att du prioriterar din bekvämlighet, kan du lägga till mer traktion och använda den under längre tidsperioder. Den kan användas i den vinkel som passar dig bäst. Ta din tid att läsa igenom alla instruktioner som medkommer, eller kolla på videon, innan du påbörjar användning.

Vägledning

Jes Extender är designad för att vara säker, bekväm, passande och diskret metod för att ta itu med dina storleks bekymmer. Du ska dock, precis som vid användning av vad som helst, ta vissa säkerhetsåtgärder. Använd tålmodigt och förstå att nå dina mål kan ta tid men att den skillnad du gör kommer vara kvar för gott. Prioritera alltid din bekvämlighet och säkerhet över korttidsmål. Den är inte gjord för att användas för män under arton år.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(232)
4 Stjärnor
(89)
3 Stjärnor
(20)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

92.16% baserat på 341 Kundomdömen

Verifierat Köp

Lite krånglig att använda initialt. Bristfällig bruksanvisning.

M Michael
Verifierat Köp

1) Produkten i sig är ganska ok, däremot vill jag säga att jag har varit tvungen att sätta några patchar här och där för att utrusningen ska inte klämma i min hud framförallt i basen och i närmare på ollon där silicon strap ska sitta och klämmas för att få fäste och kunna spännas. Själv tycker jag att den öppningen som bildas mellan båda ändarna av silicon strap när man stoppar den i hållen borde undvikas. Själv har jag fixa detta genom att fylla öppningen me papper och tejp så att det ska vara rundare som möjlig när man stoppar ollon i. På det sättet har jag lyckats undvika att det klämmer när jag spänner silicon strap. 2) Diameter på ringen som sitter i basen är bara 4.1 cm och det finns inte mer storlekar att välja emellan. Det vore vara bra om man kunde hitta större ringar kanske 4.6 cm, 5 cm och 5.5 cm.

A Alexei J
Verifierat Köp

Riktigt bra produkt. Hjälp mig väldigt mycket. Kom i ett diskret paket också så ingen såg vad jag köpt.

P Patrik
Verifierat Köp

Min pojkvän använde denna och jag har märkt sååå stor skillnad. Både i och utanför sängen! Hans självförtroende har blivit jättemycket bättre!!

E Emma
Verifierat Köp

Nämndes i Aftonbladet ju! http://www.aftonbladet.se/halsa/article10562451.ab

S Stefan
Verifierat Köp

Det är precis som de säger, den fungerar verkligen. Det är verkligen original extendern och den levererar om man säger så ;)

J Jimmie
Verifierat Köp

jag var ganska så skeptisk först... men det fungerade ju :)

J Jonathan
Verifierat Köp

jag såg den först på en amerikansk sida, och köpte den härifrån direkt. Den kanske ser lite konstig ut, men effektiv

P Peter
Verifierat Köp

Jag har köpt Jes Extender från denna butik och allting var snabbt, bra, diskret (paketet), perfekt!. Rekommenderar gärna denna butik och jag är ganska nöjd med produkten. Den funkar! :-D

L Luis
Verifierat Köp

jag har haft min jes i nu tre månader. jag har fått resultaten jag önskat och tackar så mycket för det. om man hade frågor var de vänliga på telefon. rekommenderar att köpa här.

I Ingvar

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar