Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Jes Extender

Enhet | Penisförstoring

Översikt

Jes Extender utvecklades ursprungligen av en plastikkirurg för användning efter penisoperationer. Jes Extender är en penisförstorningsapparat av högsta standard som har blivit en välkänd produkt världen över sedan den lanserades år 1995. Denna produkt är seriös i dess strävan att hjälpa män som är beredda att ta itu med sin längd och tjocklek, med hjälp av revolutionerande vetenskap och en medicinskt utformad metodologi.

  • Guld standard inom penisförstorings apparater
  • Över tjugo års erfarenhet och kunskaper
  • Vetenskapligt forskad metodik
  • Tusentals nöjda kunder över hela världen
  • Upp till en livslång garanti
  • 100% medicinska komponenter
  • Bekväm, diskret & lätt att använda

  • CE-Märkt
  • ISO
:


metall

2719Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Ju större desto bättre

Det manliga organ har alltid varit symboliskt för makt, styrka och manlighet sedan tidernas begynnelse - så det är ingen överraskning att män har oroat sig över sin mest maskulina del lika länge! Att vara missnöjd med sin storlek kan påverka allt från självförtroende i vardagen till framgång i sökandet av romantiska och intima partners. Fastän de flesta män som oroar sig oftast är inom helt normala gränser finns det alltid de som letar efter nya metoder för att uppnå sin önskan.

Förlängningsmetoden

Läkare och det vetenskapliga samhället har erkänt en metod som användas för att ta itu med en för liten penis eller otillfredsställande form: förlängare som utnyttjar dragkraft. Den gradvisa appliceringen av spänning till ett valt område, utnyttjar det naturligt förekommande fenomenet cytokinesis. En stadig stretchande rörelse, använd vid den berörda kroppsdelen, syftar till att få celler att dela och multiplicera, vilket leder till utvecklingen av ny vävnad.

Det finns dessutom fantastisk forskning bakom dess specifika användning på maskulina könsorgan, med fler studier än man kan föreställa sig. Kanske mest väsentligt, enligt British Journal of Urology, är att traktions baserade “extenders representerar den enda bevisade tekniken” förutom kirurgi i att förstora det manliga könet och ge en rakare form. Dessutom visar en annan oberoende studie att, fantastiskt nog, “resultaten försämrades inte när användningen slutade”. Denna procedur är smärtfri och diskret - dessutom har den vetenskapsmän som står starkt bakom den och stödjer användandet av den.

Den Fantastiska Jes Extender

Med tjugo års erfarenhet av att tillfredsställa män, utvecklades Jes Extender med en så kallad traktionsmetod, för att hjälpa mäns fysiska behov. Den gradvisa sträckningen är perfekt utformad för att passa dig och din bekvämlighet. Jes Extender är uppbyggd av medicinska komponenter som kan anpassas enligt din storlek och prioriterar bekvämligheten och säkerhet, med dess specifikt designade accessoarer för att skydda ditt organ.

Jes Extender i media

Som en revolutionerande och spännande kraft på marknaden är det inte en överraskning att Jes Extender penisförstoring har fått mycket uppmärksamhet och beundran från media!

Den har synts överallt och har till och med kunnat ses hos legendariska Jonathan Ross’ TV show med Hollywood mega-stjärna Ewan McGregor. Den var även recenserad i en dokumentär hos Channel 4, där journalisten Tim Shaw rapporterade att han förstorat sitt organ med mer än 1 cm på bara två veckor.

Jes Extender & ShytoBuy: Ett extraordinärt samarbete

Eftersom att vi varit en exklusiv återförsäljare av Jes Extender sedan första början, har vi den kunskap och erfarenhet som behövs för att hjälpa dig med denna premium apparat.

Vi säljer endast äkta Jes Extender med tillverkarens garanti.

Rätt Extender för dig

Med sex perfekt designade uppsättningar finns det en Jes Extender för alla - från nybörjarnivån Light till den ultimata lyxiga Platinum, så du kan välja den perfekta för just dina behov. De grundläggande kraven uppfylls med varje uppsättning. Varje uppsättning kommer med en basenhet, dubbel funktionerande framstycke, komfort rem, skyddskudde, användningsmanual, tillgång till en instruktionsvideo på sex olika språk, två 2.5 cm töjningsstänger och minst två 5cm töjningsstänger. För extra tillbehör som finns i varje kit, se nedan.

Swipa till höger

Light Original Gold
Bathmate hercules blue Bathmate hydromax x20 blue Bathmate hydromax xtreme x20
Låda Cardboard Mahogany Mahogany
Finish - - 18ct guld
5cm Förlängning Rod 2 4 4
1.25cm Förlängning Rod - - 2
Justeringstangenter - 2 2
Cohesive Gauze - - 1
Kardborreband - - 1
Garanti 1 år 2 år Livstid
Maximal Storlek 17cm 24cm Obegränsat

Användning

Välj en lämplig längd på töjningsstängern; ditt könsorgan ska vara bekvämt men helt utsträckt när den är slapp. Fäst stavarna, se till att du hör ett klickande ljud. Sätt i silikon röret eller komfortbandet och sätt på apparaten på ditt könsorgan. Dra åt det runt kanten på ditt ollon tills att penisen är slapp men helt utsträckt. Vänd på hand skruvarna tills att utsträckningen är penisen är märkbar. Använd till en början med en timme per dag och efter första veckan, se till att du prioriterar din bekvämlighet, kan du lägga till mer traktion och använda den under längre tidsperioder. Den kan användas i den vinkel som passar dig bäst. Ta din tid att läsa igenom alla instruktioner som medkommer, eller kolla på videon, innan du påbörjar användning.

Vägledning

Jes Extender är designad för att vara säker, bekväm, passande och diskret metod för att ta itu med dina storleks bekymmer. Du ska dock, precis som vid användning av vad som helst, ta vissa säkerhetsåtgärder. Använd tålmodigt och förstå att nå dina mål kan ta tid men att den skillnad du gör kommer vara kvar för gott. Prioritera alltid din bekvämlighet och säkerhet över korttidsmål. Den är inte gjord för att användas för män under arton år.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(29)
4 Stjärnor
(17)
3 Stjärnor
(5)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.69% baserat på 51 Kundomdömen

Verifierat Köp

Lite krånglig att använda initialt. Bristfällig bruksanvisning.

M Michael
Verifierat Köp

1) Produkten i sig är ganska ok, däremot vill jag säga att jag har varit tvungen att sätta några patchar här och där för att utrusningen ska inte klämma i min hud framförallt i basen och i närmare på ollon där silicon strap ska sitta och klämmas för att få fäste och kunna spännas. Själv tycker jag att den öppningen som bildas mellan båda ändarna av silicon strap när man stoppar den i hållen borde undvikas. Själv har jag fixa detta genom att fylla öppningen me papper och tejp så att det ska vara rundare som möjlig när man stoppar ollon i. På det sättet har jag lyckats undvika att det klämmer när jag spänner silicon strap. 2) Diameter på ringen som sitter i basen är bara 4.1 cm och det finns inte mer storlekar att välja emellan. Det vore vara bra om man kunde hitta större ringar kanske 4.6 cm, 5 cm och 5.5 cm.

A Alexei J
Verifierat Köp

Riktigt bra produkt. Hjälp mig väldigt mycket. Kom i ett diskret paket också så ingen såg vad jag köpt.

P Patrik
Verifierat Köp

Min pojkvän använde denna och jag har märkt sååå stor skillnad. Både i och utanför sängen! Hans självförtroende har blivit jättemycket bättre!!

E Emma
Verifierat Köp

Nämndes i Aftonbladet ju! http://www.aftonbladet.se/halsa/article10562451.ab

S Stefan
Verifierat Köp

Det är precis som de säger, den fungerar verkligen. Det är verkligen original extendern och den levererar om man säger så ;)

J Jimmie
Verifierat Köp

jag var ganska så skeptisk först... men det fungerade ju :)

J Jonathan
Verifierat Köp

jag såg den först på en amerikansk sida, och köpte den härifrån direkt. Den kanske ser lite konstig ut, men effektiv

P Peter
Verifierat Köp

Jag har köpt Jes Extender från denna butik och allting var snabbt, bra, diskret (paketet), perfekt!. Rekommenderar gärna denna butik och jag är ganska nöjd med produkten. Den funkar! :-D

L Luis
Verifierat Köp

jag har haft min jes i nu tre månader. jag har fått resultaten jag önskat och tackar så mycket för det. om man hade frågor var de vänliga på telefon. rekommenderar att köpa här.

I Ingvar
Verifierat Köp

jaa! bara bra!

O Ove
Verifierat Köp

Passformen är jättebra och den är enkel att avända. Har köpt så många liknande som är himla komplicerade. Den här är enkel och jag har börjat se resultaten jag vill ha!

m martin
Verifierat Köp

Jag rekommenderar alla Jes Extender. Du får resultaten du vill ha.

Åke
Verifierat Köp

Det är trevligt när man hittar något som fungerar. Jag tycker att den här produkten är värd sina pengar. En bra investering.

M Micke
Verifierat Köp

Tveksam till början men positivt överaskad av resultaten.

J Jörgen
Verifierat Köp

Super enkel beställning, snabb leverans. Fick mitt paket dagen efter. Bara använt produkten 1 vecka men jag tycker den är enkel och bra att använda. Ser fram emot resultaten! Tack.

E Erik
Verifierat Köp

Har verkligen gjort skillnad för mitt sexliv, känner mig mycket säkrare nu. Tack!

A Arron
Verifierat Köp

Bra

H Huned
Verifierat Köp

Har precis börjat testa, men den verkar bra

C Christoffer
Verifierat Köp

Har alltid känt att jag har en liten snopp vilket inte är så kul. Till min stora glädje har den faktiskt växt efter att jag har använt jes extender i 5 månader!!! så jag rekommenderar den

E Elias
Verifierat Köp

Tack för en bra sida och en bra produkt

H Hampus
Verifierat Köp

Har blivit hela 3 cm större redan! Super!

S Sten
Verifierat Köp

Bekväm att använda, får längre erektioner och den känns större

H H
Verifierat Köp

Det känns som att den börjar ge resultat. Smidig beställning och bra kundtjänst.

W Wilhelm
Verifierat Köp

Har inte hittat något bättre än den här. Har fått mycket bra hjälp av den.

L Luca B
Verifierat Köp

Jes Extender och ShytoBuy håller vad de lovar, man får ge det lite tid men det funkar och jag har sett resultat efter användning :) / Matthias

M Matthias
Verifierat Köp

Funkar för krökt penis! Har absolut blivit bättre

A Andreas
Verifierat Köp

Måste säga att den är bra, företaget Jes Extender är seriösa och det är en vältestad produkt. Så jag hade inga tvivel att den skulle ge resultat.

L Lukas
Verifierat Köp

En bra variant som har gett mig några centimeter större

S Simon
Verifierat Köp

Har precis fått hem den men jag har hört bra saker och även läst om den i tidningen innan så jag tror mycket på det här

C Charles
Verifierat Köp

Ger den 4,5 i betyg, tog lite tid innan jag såg resultat men oj vad nöjd jag är nu när jag har använt den i ett år!

F Fredrik
Verifierat Köp

Har läst om den här tekniken, i aftonbladet och på andra ställen. Trodde inte helt på att det skulle funka men ville ge det en chans ändå. Nu är jag glad att jag gjorde det! Min penisstorlek har faktiskt ökat och det var inte så svårt och jobbigt som jag trodde.

H Hans
Verifierat Köp

Den här är både billig, och säkert minst lika bra som de andra. Den har gått bra för mig. Visst känns det lite och drar men det vore ju konstigt annars. I slutet sen så ser man ju faktiskt resultat och det är värt det

T Tommy
Verifierat Köp

Har bara provat 2 ggr än så länge med tror att den är bra.

V Viktor
Verifierat Köp

Får en fantastisk känsla av att jag är oövervinnlig när jag har kört några gånger med denna, har verkligen gett resultat!!

J Joakim
Verifierat Köp

Får 5 plus

R Roger Carlsson
Verifierat Köp

Funkar bättre än piller för mig. Har sett att den blivit större

N Nima
Verifierat Köp

Min penis har blivit 2 cm längre, helt klart värt besväret! Känns skönt att inte hålla på med läkare och operationer utan en metod som är prövad och har genomgått tester! Tack för bra hjälp!

M M. Åström
Verifierat Köp

Var lite rädd att den skulle göra ont först, visst det kändes lite men det var inte jättefarligt och det har redan blivit bra resultat efter bara 4 månader

A Andrés
Verifierat Köp

Fyra poäng blir det. Jag har inte provat så länge, bara en månad men tycker den är bra än så länge.

H Herbert
Verifierat Köp

Lever definitivt upp till förväntningarna! WOW

B Bojan
Verifierat Köp

Efter ett halv år har jag fått kommentarer av min flickvän som jag inte har fått förr. Har använt den diskret, det går att göra utan att hon märkte något faktiskt. Hon är nöjd verkar det som och jag känner mig också nöjd.

A Alen
Verifierat Köp

Känner att jag inte har nått dit jag vill än med mina sessioner, dock har jag sett en ökning på 1,5 cm efter 2 månader. har inte använt jätteofta så det är bra antar jag. fortsätter att använda den för större resultat.

C Carl
Verifierat Köp

Precis köpt faktiskt och har bara hunnit använda en gång så svårt att säga hur bra den är ännu

D D
Verifierat Köp

Det här är inte bara snack den funkar faktiskt. Tar tid gör det visst, men jag har fått både större och längre penis. Tack! /M

M Magnus
Verifierat Köp

Jag köpte Jes Extender platina, för att bli av med krökningen på min penis, som hade blivit så illa att jag led dagligen. Efter några veckor kunde jag se klara förbättringar, men inte bara det, min penis var större!!!

S Sören
Verifierat Köp

Det var en dyr affär att köpa denna produkt, men när det kommer till penisförstoring, så vågade jag inte kompromissa. Jag måste säga att efter fyra månaders användning, kan jag se en stor skillnad. Jag är mycket glad och förvånad över att det fungerar så bra. Ser det nu som en investering!

m micke
Verifierat Köp

Lite bökigt ibland, men det var värt. Har sett stor skillnad

A Anonym
Verifierat Köp

Helt klart värt det, även om det sved i plånboken. Metod som funkar ialf

J Johannes
Verifierat Köp

Dyr, men jag har hört att den ska vara den bästa så jag tänker ge det en chans.

T Tobbe
Verifierat Köp

Läste om det i aftonbladet först, tog sedan reda på mer och bestämde mig för att prova. Jes Platina ska vara den bästa för bekvämlighet och förlängning sa de och det stämmer att den är bra och funkar, har fått en förlängning som är jag nöj med och har även stånd längre perioder nu.

N NIklas

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar