GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Jes Extender

Jes Extender

Filtrera

Typ

Pris

1Kr 999Kr

Betyg

Jes Extender är den första penisförlängaren som använder dragkraftsteknik för att förstora och förlänga penis. Sedan lanseringen 1995 har Jes Extender hjälpt över en halv miljon män över hela världen få längre och tjockare manlighet. Jes Extender produkter kommer i många olika varianter och med ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar.
Läs mer

Alla produkter i denna kategori

Inget resultat
Filtret som du har valt matchade inga av våra produkter. Var vänligen återställ det valda filter och ändra din sökning.

Vad är Jes Extender?

Jes Extender utvecklades ursprungligen för att hjälpa män med medicinska svårigheter, så som Peyronies sjukdom, att få erektion eller män som lider av krökt penis.

Jes Extenders funktion kan jämföras med att gå till gymmet desto mer man tränar sina muskler och stretchar dem desto större och längre blir dem. En halv miljon enheter av Jes Extender Range har sålts över hela världen för att hjälpa män att förstora sin manlighet.

Hjälpmedel mot Peyronies sjukdom

Men Jes- Extender hjälper inte bara män öka storleken på sin penis utan även att övervinna Peyronies sjukdom eller krökt penis. Även om detta inte är livshotande, kan det vara smärtsamt och pinsamt. Jes extender kan hjälpa till att räta ut en sned penis och förlänga penisskaftet. Jes Extender har ett brett produktsortiment alltifrån ultralätta extender till lyxiga i guld allt för att du ska finna en modell som passar dig.

Design och kvalitet från Skandinavien

Jes Extender har studerats, utvecklats och designats tillsammans med ett team av skandinaviska kirurger. Än idag tillverkas dessa produkter i Danmark, där de måste gå igenom många kvalitetstester för att vara lämpliga för försäljning på världsmarknaden. Jes Extender är både säkra, FDA godkända, och syftar till att möta behoven hos sina kunder. Dessutom har alla produkter en garanti på minst ett år för att göra ditt köp ännu säkrare.

Även om Jes Extender kan se obekväma ut att bära, så är den mycket lätta och kan bäras diskret under lång tid utan att väcka misstankar från andra personer. Vi på ShytoBuy är stolta över att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av Jes -enheter för att hjälpa till att göra det bästa av din penis.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.