måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Trichoceutical Balsam 222ml Balsam | Balsam för tunt hår

Av: HAIRGENESIS®

309Kr

Se mer

Hairgenesis® Trichoceutical® Revitalising Conditioner innehåller en snabbverkande formula som motverkar tunt hår och naturligt håravfall hos både män och kvinnor. De förutseende medarbetarna hos HairGenesis har tillverkat ett helt nytt balsam vilket tillför den aktiva formulan direkt till hårsäckarna, allt för att ge dig chansen att återfå ett hälsosamt och tjockt hår.

 • Kan minska och helt hejda håravfall
 • Naturlig och läkemedelsfritt balsam
 • Innehåller ämnen som blockerar DHT
 • Går håret tjockare, lenare och blankare
 • För maximalt resultat, använd tillsammans med andra produkter från HairGenesis
 • Spara 25% vid köp av 6 st, och få gratisfrakt.

Hairgenesis® Trichoceutical® Revitalising Conditioner är ett helt naturligt balsam som använder enbart naturliga ämnen som använts traditionellt som botemedel mot håravfall. Balsamet försöker även förbättra återväxten av hår och gör hårstråna tjockare! Hår som fortfarande finns kvar på huvudet efter håravfall är ofta skadat och svagt, så balsamet behöver inte enbart motverka ytterligare håravfall utan behöver även stärka det kvarvarande håret. Stora delar av befolkningen lider av håravfall, Hairgenesis® Trichoceutical® Revitalising Conditioner, och andra av HairGenesis produkter har utvecklats för att ge dig en chans att kämpa emot!

Läs mer

Vad är Hairgenesis® Trichoceutical® Revitalising Conditioner?

Hairgenesis® Trichoceutical® Revitalising Conditioner är en ny, fantastisk produkt som är mycket effektiv om den används på egen hand, men som är designad för att fungera som allra bäst tillsammans med Hairgenesis® Trichoceutical® Oral Tablets, Activator Serum och Revitalising Shampoo, för att motverka håravfall och främja återväxten av ett starkare och friskare hår.

Hur kan det hjälpa mig?

Oavsett om du är en man eller kvinna som lider av tunt hår eller håravfall så kan Hairgenesis® Trichoceutical® Revitalising Conditioner hjälpa dig! HairGenesis använder sig av en ny, revolutionerande, teknologi för att motverka håravfall och göra ditt hår tjockare. Mer än hälften av befolkningen kommer att drabbas någon gång under sin livstid, och det var för dem som detta balsam utvecklades. Balsamet försöker motverka håravfall genom att påverka hårsäckarna, men hjälper också till med att ge näring till håret och göra det starkare, får det att kännas tjockare, friskare och mer livfullt.

Hur fungerar det?

Hairgenesis® Trichoceutical® Revitalising Conditioner peneterar genast hårbotten utan att skapa irritation och börjar sedan arbeta i hårsäckarna. Inflammationer i hårsäckarna är ett av de största problemen när det gäller håravfall och balsamets naturliga ingredienser motverkar denna inflammation och den skada som inflammationen orsakat.

Hur använder jag det?

Till skillnad från vanliga balsam är Hairgenesis® Trichoceutical® Revitalising Conditioner som mest effektivt när det masseras in i hårbotten och i hårtopparna, och detta utan att göra ditt hår fett. Balsamet bör användas en till två gånger i veckan tillsammans med Hairgenesis® Trichoceutical® Maximum Strength Oral Tablets, Hairgenesis® Trichoceutical® Activating Serum och Hairgenesis® Trichoceutical® Revitalising Shampoo. Här nedan kan du läsa om det mest effektiva sättet att använda ditt balsam för optimalt resultat:

 • Blöt håret helt med varmt vatten, se till att hårrötterna är ordentligt våta.
 • Ta en liten klick balsam i ena handen
 • Massera in balsamet i hårbotten och hårtopparna med fingertopparna. Det är viktigt att du ser till att hela hårbotten är täckt av balsam för att säkerställa bästa resultat.
 • Låt balsamet verka under en till två minuter innan du sköljer ur det helt med varmt vatten

Ingredienser

Hairgenesis® Trichoceutical® Revitalising Conditioner innehåller en unik och särskilt framtagen blandning av naturliga ingredienser som, tillsammans, kan motverka tunnhårighet och håravfall, samtidigt som det stärker och skyddar håret.

 • Dimetyl Isosorbat 60 är en ingrediens som hjälper den aktiva formulan att ta sig igenom hudlagren utan att orsaka irritation i hårbotten
 • Polysorbat 60 är en naturlig ingrediens som länge används i naturläkemedel mot håravfall och är en viktig del av vårt balsam.

 • Vitamin D3 Cholecalciferol har ofta förknippats med håravfall då ett av symptomen på D-vitaminbrist är just håravfall. Balsamet ger D-vitamin direkt till hårbotten för att vända håravfallet.

Stycket nedan innehåller en fullständig lista över de ingredienser som ingår i Hairgenesis® Trichoceutical® Revitalising Conditioner:

Vatten, Cetrimonium Chloride, Cocamidoporpoyl Betaine, Serenoa Serrulata (Sågpalmetto LSESr - Liposterolic Serenoa repens) Olja, Lecithin (Glycine Soja Liposome Phosphatidylcholine), Oenothera Biennis (Jättenattljus) Olja, Panthenol, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gummi, Hydroxypropyltrimonium Honung, Carnitine, Lysine, Thiocticsyra (Alpha Lipoic Acid), Hydroliserad Triticum Vulgare (Vetebiotin) Protein, Camellia Sinensis (Grönt te) Bladextract, Sodium Hyaluronate (Glucosaminoglycans), PEG-16 Macadamia Glycerides (Macadamia Nöt Oljeester), Borago Officinalis (Borago) fröolja, Pygeum Africanum (Bark) Extrakt, Hypoxis Rooperi (Afrikanskt stjärngräs) Extrakt, Polyquaternium-7, FDC Blå #1, Parfym, Phenoxyethanol, Beta-Cyclodextrin, Polysorbat 60, Vitamin D3 Cholecalciferol, Caprylyl Glycol, Sorbicsyra

Forskningsläget

Det har genomförts en lång rad av medicinska studier gällande håravfall och hur man bäst motverkar det. HairGenesis har utvecklat sin Trichoceutical® Revitalising Conditioner genom just en sådan studie, vilket gett dem en större förståelse för håravfall. För att läsa den kliniska studien kan du klicka här.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden