• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Brun utan sol för män

Under de senaste åren har ett ökande antal män bytt solstolar mot solbränna på flaska och kapselform. Detta har blivit ett säkrare, snabbare och mer modernt sätt att bli brun på, även för män.

Brun utan sol på uppgång

Det har blivit så populärt att fejka sin solbränna att en tredjedel av män i åldern 16-25 har experimenterat med en brun utan sol- produkt. Det är lätt att förstå varför:

När vädret är opålitligt är det skönt att man har sin brun utan sol-produkt att lita på, dessutom kan det ge en härlig självförtroende boost att redan ha en stadig bränna när du väl gör entré på stranden.

En färsk undersökning från TanOrganic visade att 58 procent av oss känner oss sexigare med en solbränna och att nästan 90 procent av oss tycker att det är attraktivt med solbränd hud. Men trots detta faktum är det fler kvinnor än män som använder sig av brun utan sol-produkter fortfarande, även om männen kommer in på marknaden sakta med säkert. Män har dock en rädsla att fejkbrännan ska få dem att uppfattas som omanliga och även att de ska se onaturliga ut i sin hudfärg. Ingen vill hamna i det stadiet att man börjar närma sig en orange färg.

Idag behöver man sällan oroa sig för färgen, med den teknik och de hjälpmedel som finns idag är den synliga fejkbrännan ett minne blott. Idag kan du knapra kapslar och få en helt naturlig färg, utan att någon behöver veta!

Tips för män som vill komma igång med Brun utan sol

Här kommer några säkra tips för de män som vill komma igång och använda brun utan sol produkter och få naturlig solbränna utan solning :

Överdriv inte

Så se till att du köper en kvalitetsprodukt och var noga med att börja långsamt. Det kan bli lite konstigt och chockande för omgivningen och din hud om du går från blek till superbrun direkt. Låt processen ta lite tid.

Välj rätt produkt

Numera finns det massor av högkvalitativa brun utan sol produkter som ger dig en fräsch bronsglöd utan strimmor eller det fruktade orange färgen. Leta dig fram vad som passar din budget och hudtyp.

Applicera bara en gång i veckan

Detta varierar för alla, men det bästa sättet att gå till väga är enligt experterna att tillämpa brun utan sol på hela kroppen en gång i veckan (till exempel torsdagen) och ditt ansikte två gånger i veckan (t ex måndag och torsdag). Samma saker gäller med sprayning. Tar du kapslar följer du bara anvisningarna.

Andra intressanta artiklar