GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

HemaPro Hemorrojdkräm

100 ml | Lugnande kräm för hemorrojder

409Kr

Fri frakt när du handlar för över 599 kr.

Point Icon Köp nu och tjäna 3 Comfort Poäng ?

Funktioner & Fördelar

  • Naturlig hemorrojderkräm som kan hjälpa att lindra klåda, lugnar och återfuktar
  • Innehåller aloe vera, kamomill och vitamin E
  • Med mentol och panthenol för att främja läkning och minska inflammation
  • 100 ml kräm - applicera två gånger dagligen så länge det behövs
  • Dermatologiskt testad
  • NÖJDHETSGARANTI
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering
  • EXPERT FORMULA
  • MÄN & KVINNOR

Vad är fördelarna med HemaPro hemorrojderkräm?

Upp till 50 % av alla svenskar kommer någon gång i livet att uppleva problem med hemorrojder och det är med detta i åtanke som HemaPro Hemorrojderkräm har tagits fram. HemaPro är en naturlig kräm mot hemorrojder som effektivt lugnar och lugnar om du har problem med hemorrojder. Med daglig användning kan HemaPro Hemorrojderkräm ge dig en ökad känsla av komfort, lätthet och självförtroende samtidigt som du vet att du ger din ändtarm med hemorrojderna bästa möjliga vård.

Hemligheten bakom HemaPro-krämens stora framgång och effekt är hemorrojdkrämens naturliga ingredienser, alla noga utvalda för att skydda, lindra och vitalisera, så att du kan få nödvändig hjälp för dina hemorrojder.

Krämen innehåller bland annat aloe vera och E-vitamin som bidrar till att återfukta, skydda och stärka huden runt ändtarmen samtidigt som kamomill, ringblomma och bisabolol lindrar ömhet, irritation och klåda på grund av hemorrojder.

En hälsosam blodcirkulation är också viktig i det drabbade området för att hantera problemet, varför krämen även innehåller ruscus och trollhassel, som historiskt har använts för svullnad, medan Arnica hjälper till att lugna röd, irriterad hud.

Vad är hemorrojder?

Hemorrojder är en expansion av blodkärlen som sitter i slemhinnan och huden i ändtarmsöppningen, och är en form av åderbråck. Man kan få både inre och yttre hemorrojder och i lindriga fall leder det till klåda, sveda, flytningar eller ny blödning från ändtarmen, vilket kan göra det omöjligt att hålla ändtarmsöppningen ren.

Hemorrojder upptäcks ofta genom att man hittar färskt blod i avföringen eller i toaletten. I sällsynta fall kan du få problem med så kallade slidblödningar, vilket är kraftigare blödningar. Det kan se våldsamt ut, men som tur är är det en blygsam mängd blod.

Det finns många olika anledningar till varför man får hemorrojder. Det vanligaste är dock hård mage och avföring där man trycker extra hårt för att få ut avföringen. Det extra trycket skapar ökat tryck på blodkärlen runt ändtarmen, och det kan leda till hemorrojder.

Dessutom löper gravida och överviktiga personer en ökad risk att få hemorrojder, eftersom en annan vanlig orsak till hemorrojder är ökat tryck på bukhålan.

Applicera krämen på det drabbade området. Använd ett rent finger för att applicera krämen i mjuka, cirkulära rörelser tills den är helt absorberad. Upprepa denna process två gånger dagligen, helst på morgonen och kvällen.

Använd krämen så länge du behöver. Även om hemorrojderproblemet går över kan det vara en bra idé att ta hand om huden runt ändtarmen eller där man ofta får hemorrojder, eftersom de tyvärr tenderar att komma tillbaka när skadan redan är skedd.

Hur undviker jag hemorrojder?

Om du äter en mer fiberrik kost och drick mycket vatten. Undvik förstoppning och fetma. Och om du har en hemorrojder, använd HemaPro hemorrojderkräm för att få effektiv lindring.

Hur normalt är det att få hemorrojder?

Upp till 50 % av alla danskar kommer någon gång i livet att uppleva problem med hemorrojder och även om det är ett vanligt problem är det ofta något som vi inte pratar öppet om.

Hur använder jag HemaPro hemorrojderkräm?

Applicera krämen på det drabbade området. Använd ett rent finger för att applicera krämen i mjuka, cirkulära rörelser tills den är helt absorberad. Upprepa denna process två gånger dagligen, helst på morgonen och kvällen.

Hur länge ska jag använda HemaPro hemorrojderkräm?

Använd krämen så länge du finner det nödvändigt. Även om hemorrojderproblemet går över kan det vara en bra idé att ta hand om huden runt ändtarmen eller där man ofta får hemorrojder, eftersom de tyvärr tenderar att komma tillbaka när skadan redan är skedd.

Finns det biverkningar av att använda krämen mot hemorrojder?

Hemorrojdkrämen är gjord av naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Vi rekommenderar dock att du läser ingredienslistan för att kontrollera eventuella personliga allergier.

Kan alla använda HemaPro hemorrojderkräm?

Om du är gravid, ammar, tar medicin eller genomgår medicinsk utvärdering bör du rådfråga din läkare före användning. Ej lämplig för barn och ungdomar under 18 år.

Oftast köpt tillsammans

HemaPro Hemorrojdkräm
HemaPro Hemorrojdkräm

100 ml Kräm | Naturligt lindrande formula

409Kr

+
Hemapro Tabletter
Hemapro Tabletter

60 Kapslar | Kosttillskott mot hemorrojder

287Kr 319Kr

1 Produkt(er)

409Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(100)
4 Stjärnor
(42)
3 Stjärnor
(11)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

Reviews 4.5

91.04% baserat på 153 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det bästa kräm mot hemorrojder i marknaden, tycker jag.

M Mariam L
Verifierat Köp

Bra produkt. Det funkar.

M Mariam L
Verifierat Köp

Mycket bra

G Greger
Verifierat Köp

Hemago är bra! 👍

Z Zaczyk
Verifierat Köp

Hemago kräm är bra! 👍

Z Zaczyk
Verifierat Köp

Super crem.Det hjälper mig verkligen. Det är andra gång jag beställde den crem. Den är värd pengar

H Hasan T
Verifierat Köp

Toivottavasti tuote pysyy valikoimassanne. Kiitos!

J Jarno-markus S
Verifierat Köp

Mycket bra är nöjd

A Adel B
Verifierat Köp

Tror att det är bra vet ej så mycket än.

A Alva T
Verifierat Köp

mycket god grädde

M Mykola H

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar