GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Feromoner - Fungerar det på människor?

Feromoner är naturliga kemikalier i kroppen som omedvetet kan plockas upp av andra människor. Feromoner kan med andra ord sägas vara som en dragningskraft till det andra könet som är svårt att sätta ord på, man kan förklara det som en parfym, som innehåller ämnen som gör att man blir attraherad av en person, eller att en person blir attraherad av dig.

Vad är feromoner?

Feromoner ökar attraktion

Termen feromon kommer från de grekiska orden “pherein” och “hormon” och är också känt som "larm ämnen”. Ett feromon kan beskrivas som en kroppslukt som utlöser social respons på mottagaren från samma art. Det är så att säga doftämnen, som kan ha en påverka och ge effekt på beteende och bemötande från manliga och kvinnliga parter av samma art. Feromon används i stor utsträckning i hela djurriket. Exempel kan ses i bland annat bi världen. Bi - honan använder dessa dofter som lockbete för att attrahera män i en fälla, så att de kan paras ihop. På samma sätt kan man se i övriga djurvärlden hur de kvinnliga parterna signalerar sin reproduktiva beredskap i form av feromoner.

Feromoner har sitt ursprung hos däggdjuren, med syfte att locka till sig en partner för att kunna föröka sig. De utsöndrar feromoner för att attrahera motsatt kön vid parningsperioder. Även människor har naturliga dofter dock är vi ofta inte medvetna om det. Vi märker speciellt inte av vår egen doft eller den hemma hos oss själva, då vi är omgivna av den konstant. Dock är det desto mer vanligt att känna av och njuta av doften hos någon man tycker om, och detta blir något man sexuellt attraheras av. Man har nu tagit fram en feromonparfym som har visat sig kunna öka den naturliga halten av feromoner och därmed också kunna öka ens attraktionskraft.

Feromoner är huvudsakligen ett verktyg som hjälper män och kvinnor att attrahera varandra, oavsett om dem är av samma kön eller motsatt och produkten finns både med och utan tillsatt doft. Det är fantastiskt att ett ämne som feromoner kan öka din attraktionskraft och låta det slå gnistor omkring dig med hjälp av bara några sprut.

Fungerar feromoner även för människor?

bli attraktvare med fermoner

Forskare har varit intresserad av hur feromoner fungerar i praktiken i årtionden och många väldokumenterade studier tyder på att de spelar en viktig roll i sexuell attraktion. Tusentals av människor (och många studier) vittnar till det faktum att feromoner kan fungera. Produkter som feromonspray kan hjälpa till framhäva dina naturliga feromoner i kroppen för att öka din attraktivitet.

Det är bevisat att en viss doft eller lukt kan framkalla en behaglig känslomässig reaktion som kan vara tilltalande för mottagaren. Det finns fyra huvudsakliga typer av välkända feromoner: Urtrampningslager - de bidrar till ett omedelbart svar från mottagaren. De är vanligtvis förknippade med sexuell attraktion. Primer feromoner – det tar lite längre tid innan det ger respons. De kan ha en påverkande effekt på kroppen fysiologi - inklusive menstruationscykeln hos kvinnor, pubertet och graviditet. Likaledes kan de ha inflytande på hormonnivåer. Signaler - dessa signaler är från en genetisk lukt. Denna doft visar sig dels i mamman som kan känna igen sitt nyfödda barn och vise versa. Modulator - sägs ha en föränderlig eller en synkroniserings effekt på kroppen. Dessa utsöndrade feromoner kan ha en påverkande effekt på mottagarens sinne, känsla och beteende.

Liksom andra djur utsöndrar människor också olika dofter efter kroppens cykel och behov. Män och kvinnor har luktproducerande körtlar i armhålorna, bröstvårtor och könsorgan, som sägs kunna påverka kraft och attraktivitet hos mottagaren.

Vikten av doft & Feromoner

Hur och vad man doftar är väldigt viktigt. Det finns en anledning till att vi tvättar oss dagligen, använder parfym och allt från tvättmedel till hudvård är parfymerat. Vi vill dofta gott för både oss själva men kanske framförallt (då vi slutar märka av vår egna lukt snabbt) för omgivningen. Detta visar att doft har en stor betydelse på hur vi ser på oss själva och andra.

Tänk bara på hur du själv reagerar när du känner doften av något du verkligen tycker om. Doften av nybakade bullar får dig att vilja gå in på bageriet du går förbi medan lukten av sopor kommer få dig att gå snabbare på gatan. Det vi luktar får oss att reagera, positivt som negativt, då vi dras till vissa dofter medan andra får oss att känna negativa känslor. Om du står tätt intill någon på en bar och han eller hon doftar extremt gott finns det en större chans att du kommer känna dig sexuellt attraherad av den personen.

Feromoner fungerar på ett liknande sätt, men på ett mer omedvetet plan. En feromonparfym hjälper till att diskret och omedvetet öka din attraktionskraft. Feromoner är byggda på den mänskliga instinkten att attraheras. Vi attraheras till varandra av biologiska skäl och det är där feromoner kommer in i bilden. Det finns dofter vi anser vara mer “sexiga” eller mer “attraktiva” och att utlösa dessa dofter kan få andra att känna sig mer attraherade till dig.

Feromonparfym

feromonparfym

Vi på ShytoBuy kan erbjuda produkter med feromoner för både män och kvinnor. Den du ska välja beror först och främst på ditt kön då de är framtagna individuellt för det kvinnliga och det manliga könet.

Produkterna med feromoner kommer i spray eller roll-on format. Det gör ingen skillnad i kvalité vilken av dessa du väljer, utan är en fråga om vad man själv föredrar.

Sprayen med feromoner kan användas i många olika syften, allt ifrån till att piffa till dig inför en kväll på klubben till att sätta lite glöd på förhållandet. Det mest spännande är att det fungerar för alla tillfällen och anpassar sig liksom till varje individ.

Feromoner för män

Det finns flera olika produkter med feromoner för män på ShytoBuy. Nexus Man-2-Woman Pheromones är en av de ledande valen hos män. Denna kommer som en spray med doften av feromoner för att kunna öka hur attraktiv du är i andras ögon.

Pheromen är ett annat populärt märke som erbjuder feromoner både i form av en spray, Pheromones For Men, samt en roll-on, Night Pheromones for Men. De är båda vetenskapligt utformad efter forskning kring feromoner och den sexuella attraktion det skapar.

Feromoner för kvinnor

Pherofem Female Pheromones är en spray till för kvinnor. Den är gjord på naturliga ingredienser för att förbättra din naturliga aroma och skapa sexuell attraktion. Det kan användas i samband med din vanliga parfym då den endast framhäver dina egna feromoner vilket män attraheras av. Den passar även utmärkt att ha med i väskan vilket gör att den är enkel att ha med när man är på språng.

Vad är sexuell attraktion och vad påverkar det?

feromoner påverkar sexuell attraktionskraft

Den biologiska anledningen till att män och kvinnor attraheras till varandra är för att de ska producera barn. Precis som med alla andra däggdjur. Sexuell attraktion handlar väldigt mycket om vetenskap och biologi. Det är baserat på hur vår kropp reagerar på särskilda faktorer och varför den gör det.

Det sägs att det tar två sekunder för en person att bestämma sig vad de tycker om personen framför sig och det är därför viktigt att man gör allt man kan för att skapa ett gott första intryck. Detta inkluderar att ta hand om sitt yttre, men feromonparfym kan även ha en inverkan, då doft ofta är något av det viktigaste man märker av hos en annan människa.

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med