GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*
Betalningsalternativ

Betalningsalternativ

När du handlar över nätet är det viktigt att kontrollera att webbplatsen har ett SSL-certifikat. ShytoBuy använder en högkvalitativ tätning se längst ner på sidan för att kontrollera. Du kan välja mellan en rad olika betalningsmetoder för att finna en som passar dig och du kan även placera en order över telefon. Helt upp till dig vilken metod du föredrar!

Kort

Vi använder oss av Klarna Check Out för en smidig och säker betalning för dig oavsett ditt betalsätt. Vi accepterar flera betalkort bland andra Visa Debit, Maestro, Mastercard eller någon annan form av kredit- eller betalkort. Notera att ordern kommer att visas som Klarna Checkout på ditt kontoutdrag. Vi sparar aldrig dina kortuppgifter och vårt beställningssystem använder de senaste säkerhetsmetoderna, såsom 256-bit SSL kryptering.

Banköverföring via internetbank

Du kan även välja att betala direkt via din internetbank. Du kan välja banköverföring via din internetbank när du väljer betalningsalternativ. När du väljer att betala med din internetbank omdirigeras du automatiskt till sidan. Du kan betala via HSBC, Swedbank, Nordea och Handelsbanken.

Faktura

Vi erbjuder även klarna Faktura som betalningsalternativ. Det innebär att du får en faktura tillsammans med din beställning som du har 30 dagar på dig att betala räknat från ditt beställningsdatum. Du behöver inte ha handlat med Klarna tidigare för att välja detta betalningsalternativ. Du måste vara svensk medborgare och ha ett svenskt personnummer för att handla med Klarna.

Delbetalning

Via Klarna faktura kan du även välja att dela upp din betalning på upp till 24 månader. Minimun avgift är 50 kr i månaden och en aviavgift på 29kr. Du behöver inte ha handlat med Klarna tidigare för att välja detta Klarna Delbetalning. Du måste vara svensk medborgare och ha ett svenskt personnummer för att handla med detta alternativ. Läs mer om Klarnas villkor här.