• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Betalningsalternativ

Betalningsalternativ

När du handlar över nätet är det viktigt att kontrollera att webbplatsen har ett SSL-certifikat. ShytoBuy använder en högkvalitativ tätning se längst ner på sidan för att kontrollera. Du kan välja mellan en rad olika betalningsmetoder för att finna en som passar dig och du kan även placera en order över telefon. Vi har funnits sedan 2005 och har byggt ett förtroende för kunder under många år.

Kort

Vi använder oss av Klarna Check Out för en smidig och säker betalning för dig oavsett ditt betalsätt. Vi accepterar flera betalkort bland andra Visa Debit, Maestro, Mastercard eller någon annan form av kredit-eller betalkort. Notera att ordern kommer att visas som Klarna Checkout på ditt kontoutdrag.

Banköverföring

Om du av någon anledning inte vill använda dig av Klarna utan istället av traditionell banköverföring kan du höra av dig till vår kundtjänst. De kan smidigt och enkelt hjälpa dig att genomföra en vanlig banköverföring. Vår kundtjänst är öppen mellan 09.00-18.00 på vardagar, du når oss på telefonnummer 08 44 68 51 35 eller via e-post info@shytobuy.se.

Internetbank

Du kan även välja att betala direkt via din internetbank. När du väljer att betala med din internetbank omdirigeras du automatiskt till sidan. Du kan betala via SEB, Swedbank, Nordea och Handelsbanken.

Faktura

Vi erbjuder även klarna Faktura som betalningsalternativ. Det innebär att du får en faktura tillsammans med din beställning som du har 14 dagar på dig att betala räknat från ditt beställningsdatum. Du behöver inte ha handlat med Klarna tidigare för att välja detta betalningsalternativ. Du måste vara svensk medborgare och ha ett svenskt personnummer för att handla med Klarna.

Delbetalning

Via Klarna faktura kan du även välja att dela upp din betalning på upp till 24 månader. Minimun avgift är 50 kr i månaden och en avi avgift på 29kr. Du behöver inte ha handlat med Klarna tidigare för att välja detta Klarna Delbetalning. Du måste vara svensk medborgare och ha ett svenskt personnummer för att handla med Klarna. Läs mer om Klarnas villkor här.