Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Viaman Volume

60 Kapslar | För ökad produktion

Översikt

Viaman Volume är en säker och naturligt baserad produkt som är speciellt utvecklad för att hjälpa till att öka spermavolym. Efter års av fördjupad forskning har Viaman tagit fram en exklusiv formula, baserad på de finaste ingredienserna kända för sina spermiefrämjande egenskaper. Den har hjälpt män runt hela världen att uppnå förbättrade intima upplevelser med en ökad klimaxintensitet och större spermamängd . Viaman Volume är framtagen med naturliga ingredienser som zink och selen som ofta används i den manliga förstärkningsindustrin för deras bevisade positiva effekter i spermieproduktion, för produktionen av manliga hormoner och upprätthållandet av en sund vitalitet.

 • Zink & Selen bidrar till normal spermatogenes, fertilitet och fortplantning
 • Säker och naturlig formula
 • Inga recept eller läkarbesök behövs
 • Prisvinnande märke
 • Glutenfri och passande för vegetarianer & Veganer
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Framtagen av experter
 • GMO Free
 • Köp 1 349Kr
 • Köp 2 628Kr 698Kr Du sparar 10%
 • Köp 3 837Kr 1047Kr Du sparar 20%
  • Gratis frakt

Vikten av ökad produktion

För vissa män är volymproduktionen ett sätt att mäta hur bra de är i sängen. Även om det inte är allt så kan man känna sig mycket bättre när det finns högre produktion och ibland kan det vara partnern som längtar efter en större utlösning med mer sperma. Större mängd har även visat sig vara ett tecken på hög vitalitet såväl som att tillgodose mer njutning och intima stunder.

Viaman Volumes ursprung

Ett ökande antal personer har vågat fråga: Vad är Viamans hemlighet? Hemligheten ligger i dess noggrant utvalda ingredienser. Du förstår, Viaman Volume har tagits fram av ett team specialister genom att studerat innehållsförteckningarna på de produkter som redan fanns på marknaden. När de identifierat vilka ingredienser och kombinationer som fungerar bäst, såg de till att införskaffa dessa råvaror av hög kvalité från alla världens hörn och skapa den optimala sammansättningen.

Två av de mest essentiella ingredienserna är zink och selen. Zink är inte enbart en bidragande faktor för att upprätthålla normala nivåer av manliga hormoner utan även för den normala fertiliteten och fortplantningen. Selen skrider till verket genom att bidra till normal spermatogenes vilket kan hjälpa till att öka spermieproduktionen. Selen skyddar även cellerna från oxidativ stress, och stress i allmänhet anses vara ett hinder för en uthållig prestation i sovrummet.

Huvudingredienser

Den intelligenta blandningen av zink och selen förstärks genom ett antal andra vitala ingredienser, som samtliga är kända för att naturligt stötta manlig prestation och vitalitet.

Maca
Maca

Härstammar från högt upp i Anderna där studier har inriktats på dess vanliga användning som ett naturligt afrodisiakum. Men den har även valts ut då studier har markerat dess boostande egenskaper av spermier, vilket i allmänhet tros vara ett tecken på vitalitet. Ta reda på mer

L-Arginine
L-Arginin

Denna aminosyra anses vara en huvudingrediens i den manliga förstärkningsindustrin. Den ökar i popularitet då den allmänt betraktas stödja cirkulationssystemet. Ett system som tros spela en essentiell roll för att stötta prestationen under täcket.

Koreansk Ginseng
Koreansk Ginseng

Detta är en väldigt populär ingrediens som har gett markant support inom vitalitetsindustrin. Ett flertal studier har genomförts för att undersöka dess roll i att öka fria manliga hormoner. Idag anses manliga hormoner kunna vara en bidragande faktor till självförtroende och prestation i sovrummet. Ta reda på mer

Hur använder man produkten?

Enbart två kapslar om dagen krävs för att få optimal mängd av huvudingredienserna i Viaman Volume. Du kan antingen inta kapslarna före frukost, lunch eller middag och med vatten. Kom ihåg att nyckeln till denna produkt är att den intas kontinuerligt. Det rekommenderas att du tar den under minst 3 månader för att du ska uppnå flest främjande egenskaper. Notera att samtliga flaskor är förslutningsskyddade.

Vårt Erbjudande

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(11)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

86.67% baserat på 17 Kundomdömen

Verifierat Köp

Produkten hjälper men det dröjer innan den ger effekt och det verkar gå lite upp och ner med effekten..

C Claes T
Verifierat Köp

Gör verkligen sitt jobb! ;) Märkte rätt snabbt skillnad och sambon vart glatt överraskad kan jag säga! :D

P Pontus ?
Verifierat Köp

använt ca 1 månad nu sett små förbättringar får se hur det blir längre fram i behandlingen

L Love E
Verifierat Köp

Mycket pengar. Men har märkt skillnad i fyllnaden

P Peter V
Verifierat Köp

Har inte använt det så länge än, får se hur det blir

B Börje J
Verifierat Köp

Förväntat mig mer effekt

S SVEN V
Verifierat Köp

Har hittills inte märkt någon positiv effekt !

A Anders G
Verifierat Köp

För mig så har jag fått ett skönare tryck vid orgasmen med tanke på den ökade volymen.

R Rasmus
Verifierat Köp

Min flickvän har märkt att mina sprut är mycket större nu!

L Linus
Verifierat Köp

Har gjort så att satsen är större.

T Tage
Verifierat Köp

Skönare, bättre och mycket sprut.

A Arthur
Verifierat Köp

Min volym är nästan extrem nu.

H Hans
Verifierat Köp

Köpte 3 på en gång eftersom jag vet att det kommer att ta lite tid innan det faktiskt fungerar. Efter ett tag märkte min pojkvän att jag kom mer än tidigare och det var väldigt uppskattat så att säga.

O Olle
Verifierat Köp

Jag skjuter verkligen som bara den! sperma över allt. Har verkligen hjälpt mig med ökad spermieproduktion och större sprut!

H Humza
Verifierat Köp

Jag hade sett många filmer (vem har inte?), Och jag kände mig ganska osäker på hur mycket sperma jag levererade. Det var aldrig mycket liksom, men efter att jag började med den här, sprutade jag mer.

K Krille
Verifierat Köp

Jag tycker att det är lite sexigt med mycket sperma liksom, så jag köpte dom här till min kille lite halvt på skoj typ. Men asså OMG! Jag är så nöjd!

L Lina
Verifierat Köp

it works and make me produce more

A Aresh

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar