GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Makari Premium Plus Beauty Whitening Milk

Blekande och näringsrik hudbehandling

Översikt

Beauty Milk Premium+ är baserad på den populära formulan i Body Beautifying Milk, som skapades av Makari, men nu med en ännu mer potent formula och ännu fler naturliga växtextrakt. Dessa nya extrakt hjälper till att förstärka effekten av de aktiva ingredienserna, som syftar till att motverka hyperpigmentering, missfärgningar och ålderstecken. Den lätta hudkrämen bidrar till att ge huden näring, göra den mjukare och ge en jämnare hudton.

  • Mot hyperpigmentering, märken och ojämn hudton
  • Fri från hydrokinon och blekmedel - 100% naturliga ingredienser
  • Kan användas på bristningar, ärr och pigmentfläckar
  • Återfuktar och låser in fukt i huden
  • Passar alla hudtyper
  • VEGANSK
  • NORMAL HUD
  • TORR HUD
  • OLJIG HUD

Vad är Makari Beauty Milk Premium?

Makari Beauty Milk Premium+ är en lätt kroppslotion som hjälper till att bevara hudens naturliga balans och fuktnivå, för att upprätthålla en hälsosam hud med ungdomlig lyster. Produkten kan användas på synliga ärr, pigmentering och andra ojämnheter. Ingredienserna utgörs av naturliga extrakt och produkten är helt fri från hydroquinone och blekmedel, vilket gör den till en helt unik, lyxig produkt för en naturligt klar hudtom.

Vad gör Makari Beauty Milk Premium+?

Detta är en ny, avancerad formula som är designad för att hantera pigmentering i huden genom att reglera hudens produktion av talg. Denna kroppslotion hjälper till att återställa hudens normala talgproduktion och syftar till att avlägsna det avfall som samlats inuti porerna, för att upprätthålla en ren, mjuk och återfuktad hud.

Den förstärkta formulan riktar in sig på missfärgningar, hyperpigmentering och ojämn hudton utan att använda några blekmedel eller hydroquinone. Med tiden kan hudtonen att bli jämnare.

Krämen sjunker in i kroppens porer och hjälper till att avlägsna smuts som samlats på grund av överproduktion av talg, så att huden bättre kan ta emot de aktiva och uppljusande ingredienserna.

Detta gör huden förberedd för att ta emot de blekande ingredienserna, som kan verka effektivt då huden nu är helt ren.

Hur fungerar Beauty Milk?

Makari Beauty Milk Premium Plus består av 100% naturliga ingredienser som kan hjälpa till att balansera hudens produktion av sebum. Detta kan hjälpa huden att återhämta sig mer effektivt från ärrbildning, pigmentering och bristningar. Krämen absorberas i huden och ger den näring på djupet. Dess naturligt blekande ingredienser kan bidra till att jämna ut pigmentering och ge en klarare hud. Krämen är utformad med ingredienser som kan hjälpa till att hämma melaninproduktionen naturligt, för att motverka mörka fläckar.

Hur använder jag Makari Beauty Milk Premium+?

Applicera Makari Beauty Milk Premium+ dagligen, gärna både på morgonen och på kvällen. Smörj in ett lager på rengjord hud. Du kan använda krämen på hela kroppen eller de områden du vill behandla. Notera att denna produkt inte är utvecklad för användning på ansiktet och undvik att få den i ögonen.

När kommer jag se resultat?

Precis som med alla andra naturliga hudvårdsprodukter så kan resultatet variera mellan användarna. Du får antagligen ett långsammare resultat än med produkter som innehåller blekmedel eller hydroquinone, men de naturliga ingredienserna i Makaris Beauty Milk kommer inte skada huden i det långa loppet, vilket tyvärr ofta är fallet med olika typer av blekmedel och hydroquinone som återfinns i många andra produkter på marknaden. Makari rekommenderar att du alltid rengör huden före applicering och att du följer den angivna rutinen för ett optimalt resultat.

Vilka är ingredienserna?

Aqua (Vatten), Cocoglycerider, Cyclopentasiloxan, Glycerin, Cetyl Alkohol, Butylenglycol, Propylenglycol, Cyclohexasiloxan, Glyceryl Stearat, Lecithin, Niacinamid, Octadecenediodsyra, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Tocopheryl Acetat, Mullbärsrot (Morus Alba) Extrakt, Allantoin, Sodium Ascorbylfosfat, Glycyrrhiza Glabrarot (Lakris) extrakt, Xanthangummi, Bisabolol, Caprylic/Capric Triglycerid, Diethylhexyl Syringylidenemalonat, Diazolidinyl Urea, Chlorphenesin, Mehylisothiazolinon, Benzoylsyra, Disodium EDTA, Parfym (Doft)

Finns det några biverkningar?

Makari Beauty Milk Premium+ består av helt naturliga ingredienser och har inga kända biverkningar. Men vi rekommenderar alltid att du gör ett fläcktest för att säkerställa att du inte får några allergiska reaktioner av produkten. Produkten får inte förtäras och undvik att få den i ögonen.

Hur beställer jag Makari Beauty Milk Premium+?

Det är mycket enkelt att beställa Makari Beauty Milk Premium. Klicka helt enkelt på ”Lägg i varukorgen” och ta dig sedan till kassan. Du kan där välja mellan ett flertal leveransalternativ och olika betalformer. Om du lägger din beställning före klockan 16:00 kan du få din Beauty Milk Premium+ redan nästa vardag. Anslut dig till de tusentals kunder som har dragit fördel av kunnandet hos hudvårdsexperterna hos Makari de Suisse redan idag.

Oftast köpt tillsammans

 StarWhite Lightening Cream
StarWhite Lightening Cream

50 ml Kräm | Blekningskräm för skonsam intim blekning

399Kr

+
Nexus Pheromones
Nexus Pheromones

30 ml Spray | Förhöjer manlig attraktion hos kvinnor

425Kr

1 Produkt(er)

399Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(38)
4 Stjärnor
(15)
3 Stjärnor
(3)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

90.88% baserat på 56 Kundomdömen

Verifierat Köp

Ja jag tycker nog att mina ålderfläckar på benen har blivit lite mindre tydliga. Fler har de då i alla fall inte blivit och bara det får man väl vara glad för när man börjar komma upp i åren.

M Maj-Britt
Verifierat Köp

Åh en så skön lotion! Sval och lätt och huden blir len och fin.

K Kajsa
Verifierat Köp

Jätte fint precis vad jag hade förväntat

A Alexandra A
Verifierat Köp

Bra service

J Jeancy T
Verifierat Köp

Jag gillar hur jämn min hud har blivit.

A Angelica
Verifierat Köp

Slipper vänta på att krämen sjunker i huden för det går väldigt fort.

A Allis
Verifierat Köp

Gav mig den hudton som jag ville ha.

S Sabina
Verifierat Köp

Det gick undan mes premium. Det märks att den är effektivare än den vanlig makari produkter.

S Sarah
Verifierat Köp

Hjälpte mig.

C Charles
Verifierat Köp

Le produit est très bien parfumé

M Marie-claudine B

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar