Gratis frakt vid köp över 699 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 699 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Rea

Maxmedix Selen Kapslar

200 mcg 365 Tabletter | Naturligt tillskott till hår & immunförsvar

Översikt

Selen kapslar är ett naturligt kosttillskott som är speciellt utformat för att förse ditt immunförsvar med ett härligt uppsving, så att du kan få avnjuta de äventyr och utmaningar som du ställs inför utan att oroa dig för repressalier. Selen är ytterst viktigt för ditt immunförsvar, kroppens förmåga att bekämpa oxidativ stress och hjälper till att säkerställa reproduktionen av de otaliga cellerna. Det är därför både viktigt och fördelaktigt för din hälsa samt välbefinnande att se till att du får i dig tillräckligt av den. Upplev de många fördelarna med våra selenkapslar redan idag!

 • Stärker immunsystemet
 • Bekämpar oxidativ stress
 • Lämplig för veganer
 • GMO-fri
 • GMP-certifierad
 • VEGANSK
 • GLUTENFRI
 • CERTIFIERAD HÖG KVALITET
 • GMOFRI

Stärk ditt immunförsvar med selentillskott

Ditt immunförsvar skyddar dig och din kropp från yttre virus och bakterier, så att du kan njuta av varje dag till fullo. För att din kropp ska kunna motstå och bekämpa dessa effektivt så bör du se till att ditt immunförsvar befinner sig på en hög nivå. En hälsosam livsstil med varierad kost och fysisk aktivitet kan bidra till att höja ditt immunförsvar vilket indirekt bidrar till din allmänna hälsa och välbefinnande.

De flesta individer upplever en hektisk vardag, något som innebär att de kan har svårt att prioritera både ett hälsosamt intag av föda i kombination med adekvat motion. Just därför så kan ett kosttillskott som bygger på selen vara det ideala tillskottet att inkorporera i dina dagliga rutiner, eftersom det i grund och botten kräver minimala insatser, både när det kommer till tid och energi.

Vad är egentligen selen?

Selen är i grund och botten en viktig komponent som återfinns hos ett antal enzymer och proteiner, vilka i sig går under namnet selen proteiner. Dessa verkar och främjar bildandet av DNA, samtidigt som de stödjer cellerna från att skadas. De involveras även i den viktiga reproduktionsprocessen som återfinns hos kroppens otaliga celler. På grund av det så har ett tillskott med selen otaliga fördelar för alla de som önskar ta hand om sin kropp på ett adekvat sätt. Bland annat genom att främja immunförsvar, men även genom att stödja normal hårväxt och sädesproduktion hos män.

Detta näringsämne är särskilt fördelaktigt om du är ute efter att förse ditt immunsystem med ett härligt uppsving, främst för att stödja den i kampen mot den oxidativa stressen hos kroppens otaliga celler. Selen hjälper till att stödja det övergripande immunförsvaret på ett naturligt sätt.

Selen förekommer naturligt i en rad olika livsmedel så som:

 • Fläsk & nötkött
 • Fisk & skaldjur
 • Bönor & nötter

Något som kan göra det svårt för många individer att få i sig tillräckligt av det. Antingen av dietära skäl, eller att man helt enkelt ogillar dessa livsmedel. Du kan dock säkerställa att du får i dig tillräckligt med selen genom att konsumera det i form av ett kosttillskott.

Dosering

Svälj 1 kapsel om dagen, i kombination med ett glas vatten, helst i samband med en måltid. Du bör dosera tillskottet under en längre period för att kunna ta del av dess fulla effekt. Tillägget i fråga har inga kända inrapporterade biverkningar men du rekommenderas alltid att noggrant läsa igenom bipacksedeln för att undvika potentiella allergener innan du doserar produkten.

Varning: Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott ska aldrig användas som substitut för en balanserad kost och hälsosam livsstil. Om du är gravid eller ammar, tar mediciner eller befinner dig under medicinsk övervakning så bör du konsultera en läkare innan väljer att konsumera tillskottet i fråga. Sluta använda produkten omgående om du upplever en negativ effekt eller drabbas av allergi-relaterade symptom. Återigen så ska du konsultera din läkare om råd. Denna produkt bör endast konsumeras av personer över 18 år.

Förvaring: Förvara skyddat från kontakt med solljus, på en torrt och sval plats, utom räckhåll för barn.

Ingredienser

Selen (L-Selenomethionin), Antifiltreringsmedel: Magnesium Teaarat och Kiseldioxid, Fyllmedel: Mikrokristallincellulosa och Dikalciumfosfatedihydrat.

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Rea Maxmedix Selen Kapslar
Maxmedix Selen Kapslar

200 mcg 365 Tabletter | Naturligt tillskott till hår & immunförsvar

151Kr 189Kr

+
Biotin Kapslar med B7-vitamin
Biotin Kapslar med B7-vitamin

12000 mcg 365 Tabletter | Vitaminer för håret

239Kr

+
Foligain Color Rescue för Grått Hår
Foligain Color Rescue för Grått Hår

60 Kapslar | Hårttillskott för grått hår

449Kr

1 Produkt(er)

151Kr

+

0 Tillägg

0.00

 • Gratis frakt
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(54)
4 Stjärnor
(16)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

93.61% baserat på 71 Kundomdömen

Verifierat Köp

Jag älskar de här kapslarna! Jag är vegan och har svårt att få i mig tillräckligt med selen genom kosten, vilket gör dessa kapslar ideala för min del.

A Anna
Verifierat Köp

Har doserat dessa i några veckor och jag börjar känna en betydande effekt. Jag är så nöjd över att det hela fungerar som förväntat.

M Maria
Verifierat Köp

Jag är helnöjd med produkten, den funkar precis som förväntat och håret ser klockrent ut.

S Sven
Verifierat Köp

Härlig produkt! Jag rekommenderar det varmt till alla, min man har verkligen ökat sin “produktion”!

S Sofia
Verifierat Köp

Min fru och jag doserar tillskottet och vi är mycket nöjda. Det fungerar som utlovat och det är ytterst enkelt att börja dosera det. Rekommenderas varmt!

I Ingrid
Verifierat Köp

Ja, äntligen en produkt som levererar, rekommenderas starkt till alla!

S Stefan
Verifierat Köp

Enkel att beställa och än så länge har det fungerat om förväntat.

D Denis
Verifierat Köp

Älskar det! Så enkelt att dosera, även när jag befinner mig på språng!

S Stina
Verifierat Köp

En produkt som håller hög klass, rekommenderas varmt, snabb leverans.

M Michael
Verifierat Köp

Det hela fungerar som utlovat, snabb leverans, rekommenderas!

J Johan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar