GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

Få ditt sex att vara längre

Få ditt sex att vara längre med hjälp av trix och tips från ShytoBuy. Läs mer om tidig utlösning och hur du skall göra för att kunna hålla dig längre. Ta även en titt på våra marknadsledande produkter som har hjälpt tusentals män att uppleva längre och mer njutbart sex.

Du kanske kommer bli förvånad, men den genomsnittliga tiden för att ha sex är inte längre än 5 till 10 minuter och många män kommer efter bara någon minut. Dessa män lider av för tidig utlösning som kan vara ett väldigt jobbigt. Det finns metoder du kan ta till för att förlänga den genomsnittliga tiden. Här finns några tips på hur du kan få sexet att blir bättre, och längre, kanske kan du slå ditt personbästa!

Kniptekniken

Du kanske hört om det tidigare, metoden som kan hjälpa mot för tidig utlösning . Precis när du är vid den punkten att du nästan kommer (hur svårt det än är) så ska du trycka uppe på snoppen, precis under ollonet. Det här gör att du tycker bort blod från penisen och fördröjer att du kommer.

Tänk på fotboll

Okej, det behöver inte vara just en fotboll. Men finns det någonting annat du kan koncentrera dig på än att nå en orgasm så kommer det hjälpa dig att vänta lite längre. Den delen av hjärnan som triggar en orgasm är helt besatt av tanken på att komma, så även om du försöker att tänka på någonting annat så kommer du komma senare, du får bara njuta lite extra av sexet. Oavsett vad du tänker på, det här kommer göra underverk.

Andas med djupa andetag

Genom att kontrollera din andning kan du kontrollera hela kroppen. Det här kan också göra att du lugnar din spänning och är ett perfekt komplement till det ovannämnda ”fotbollstänket”. Kroppen slappnar av när du tänker på din andning och du blir inte lika exalterad och kan hålla ut lite längre.

Var inte rädd för att experimentera

Okej, vi alla vet att alla de spammail man får om att man kan hålla ut 8 timmar längre bara är struntprat, eller i alla fall de flesta av dom. Däremot så finns det produkter ute på marknaden som verkligen kan hjälpa dig att få ditt sex att hålla längre. Tricket är att välja den mest trovärdiga och mest populära produkten, så att du hittar den som passar just dig. Det är även viktigt att du förstår vad den orsaken till tidiga utlösningen beror på. När du vet detta är det lättare att välja rätt produkt

Yoga

Idén om att göra solhälsningar och stående hunden i ett rum fullt med människor kanske inte passar alla. Men yoga gör faktiskt att du får bättre kontroll på kroppen. Kegel övningar är ett jättebra sätt att få kontroll på sina vitala muskler och senare kunna kontrollera orgasmen. Den finns mängder av information om de här övningarna på internet. Hittar du övningarna på internet så behöver du inte gå till närmaste gym för att träna utan kan göra det hemma framför tvn.

Så kom ihåg, det finns alltid sätt där ute för att hjälpa dig att komma över för tidig utlösning och njuta längre av sex. Du behöver bara komma ihåg att ha ett öppet sinne och våga prova på nya tekniker, hur ska du annars kunna veta vad som passar just dig? Så, experimentera, var klok och lycka till att nå ditt nya personbästa!

Andra intressanta artiklar

Rekommenderade Produkter

Dela med