GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Viaman T-Boost

180 Kapslar | Tillskott för manlig förstärkning

Översikt

Vill du ge din kropp en helt naturlig testosteronboost som får dig att känna dig på topp varje dag? Viaman T Boost är ett kosttillskott av högsta kvalitet som hjälper dig att upprätthålla din kropps testosteronnivåer. Testosteron spelar en viktig roll för muskelmassa, bendensitet, och sexlusten. Men testosternnivåerna kan minska med åldern så varför inte ge dig själv den boost du behöver idag?

  • Naturligt förstärkande kapslar
  • Zink som bidrar till normala testosteronnivåer
  • Trygg formula med utvalda ingredienser
  • Fri från biverkningar från receptbelagda mediciner
  • 180 kapslar - för 3 månaders förbrukning
  • GLUTENFRI
  • Kvalitetsgodkänd Certifiering
  • FRAMTAGEN FÖR MÄN
  • GMOFRI

Vad är Viaman T Boost?

Viaman T Boost ä ett naturligt tillskott för manlig förstärkning som är utvecklat för att naturligt upprätthålla din kropps testosteronnivåer. Framtaget med zink och selen som är två naturliga ingredienser som ofta bidrar till produktionen av testosteron och sperma, samtidigt som det hjälper kroppen att upprätthålla en naturlig virilitet.

Som ett resultat av ålder eller medicinska åkommor kan testosteronnivåerna börja sjunka. Detta kan leda till försvagade ben och muskler och till och med en sänkning av din naturliga libido. Detta tillskott kan hjälpa dig med testosteronnivåerna för att upprätthålla en normal balans.

Vilka är de främsta ingredienserna och fördelarna?

Låga nivåer av testosteron kan ha negativa effekter på kroppen. Testosteron hjälper till att producera röda blodceller, som transporterar syre genom kroppen. Det kan även hjälpa dig att hantera din vikt, eftersom att det ökar din energi och hjälper dig att orka träna längre. Det kan också boosta ditt humör, och stärka dina ben. Det är därför det är så viktigt. Så om du är orolig för din kropps testosteronnivåer, ge din kropp en välbehövlig boost idag.

Zink

Zink bidrar till att upprätthålla normala testosteronnivåer i blodet. Man känner till att hälsosamma testosteronnivåer bidrar till att optimera mäns sexuella driv och prestation. Eftersom att testosteronnivåerna kan sjunka på grund av flera olika anledningar är det viktigt att fylla på regelbundet.

Bockhornsklöver

I århundraden har bockhornsklöver använts för sina kroppsfrämjande egenskaper över hela världen. Framförallt har det använts för sina libidostärkande förmågor hos både kvinnor och män. Nu börjar forskningen komma ikapp dess holistiska användning, vilket bekräftas av nyligen genomförda studier.

Macarot

Den ödmjuka macaroten har använts i generationer för att boosta sexuell lust och prestation. Den härstammar från Peru och är fullpackad med protein, vitaminer och andra viktiga näringsämnen som är kända för att främja uthållighet och stamina för att stötta manlig prestationsförmåga.

Vem är Viaman T Boost till för?

Viaman T Boost är ett perfekt och helt naturligt alternativ för att diskret och självsäkert hjälpa dig att återta ditt självförtroende, din prestationsförmåga och din maskulinitet.

Lämplig för alla män över 18 år.

Användning:

Ta 2 kapslar om dagen, helst med vatten, för att hjälpa till att upprätthålla naturliga testosteronnivåer i blodet.

Fullständig ingredienslista

Maca rootextrakt (15:1), D-asparaginsyra, Magnesium (som Magnesiumoxid), Bokhornsklöver fröpulver, Vitamin B5 (som Kalciumpantotenat), Zink (som Zinkglukonat), Vitamin A (som Retinylacetat), Vitamin B9 (som Pteroylmonoglutaminsyra), Selen (som Natriumselenit), Vitamin D3 (som Kolekalciferol), Vitamin B6 (som Pyridoxin HCL), Vitamin B12 (som Cyanokobalamin), Fyllnadsmedel: Magnesiumcitrat, Vegetabiliskt kapselskal: Hypromellos (HPMC).

Vårt Erbjudande

Oftast köpt tillsammans

Viaman T-Boost
Viaman T-Boost

180 Kapslar | Tillskott för manlig förstärkning

309Kr

+
Viaman Male Formula Kapslar
Viaman Male Formula Kapslar

90 Kapslar | Naturliga potenskapslar

279Kr

1 Produkt(er)

309Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(75)
4 Stjärnor
(37)
3 Stjärnor
(12)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

89.44% baserat på 124 Kundomdömen

Verifierat Köp

Känns som en bra produkt.

O Olofsson J
Verifierat Köp

I'm always energised and ready to go whether it's sports, work or you know what😏

A Annonymous
Verifierat Köp

Fantastic

I Iftekhar K
Verifierat Köp

Useful happy with product will order again

m mr P
Verifierat Köp

It’s a good product. The best I’ve used so far.

K Kofi A
Verifierat Köp

let's hope it works for me

K Keith R
Verifierat Köp

It does the job

m mr P
Verifierat Köp

It is a good product and quality

M Mark H
Verifierat Köp

I’ve been very ill over the years that resulted in low T levels. I just thought that my life was stuck as it was in the bedroom (inconsistent) but having taken these for 3 days I can already see and feel the difference. Feels like it’s made of oak now. ??

A A
Verifierat Köp

Works well will purchase more if the price is right but happy 😃

m mr P

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar