GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

VigRX

60 Kapslar | Kapslar för manliga förbättringar

Översikt

VigRX är ett manligt förstärkningstillskott som utvecklades för 15 år sedan och som kommit att bli ett av världens mest sålda och mest populära produkt i sin generation. Dessa kraftfulla kapslar är baserade på naturliga ingredienser som asiatisk ginseng och ginkgo biloba. Den unika blandningen innehåller även sex andra näringsämnena i optimala mängder. Den mångsidiga och naturligt potenta formulan har fått många personer att beställa produkten gång på gång och gjort VigRX till ett självklart val för män i alla åldrar.

  • Förstklassigt manligt förstärkningstillskott
  • För kraft och prestanda
  • Patentskyddad blandning av högkvalitativa ingredienser
  • Bara ta 2 kapslar om dagen
  • En burk innehåller 30 dagars förbrukning
  • VEGANSK
  • GLUTENFRI
  • Halal
  • KOSHER VÄNLIG

Manlig storlek

“Spelar storleken någon roll” är en fråga som vi får höra gång på gång, som kan få många män att ifrågasätta sin storlek. Ungefär 1 av 5 män känner sig uppenbarligen inte nöjda med sin storlek, vilket kan påverka samlivet, inklusive självförtroende och tillfredsställelse i sovrummet. För dem som känner att de skulle vilja få lite hjälp på traven, finns det nu många alternativ tillgängliga och detta inkluderar kirurgi för att öka längden och/eller omkrets samt en rad olika enheter som presenterats de senaste 10 åren. Även om tillskott inte förstorar så har de en positiv effekt på förstärkning och personer som har använt dem, lovprisar dem. Det finns många olika märken tillgängliga men det kan vara bra att hålla sig till dem som varit med under en längre tid samt är ansedda.

Kan VigRX hjälpa mig?

Först måste vi komma ihåg att VigRX är ett tillskott och inte ett botemedel eller någon form av medicin. Kombinationen av noggrant utvalda örter och mikronäringsämnen har blandats specifikt för att fördelaktigt kunna användas av män. Många av våra kunder har varit nöjda med produkten och fortsatt beställa gång på gång, vilket antyder att de varit nöjda med de resultat de fått.

Användning

Du behöver bara ta 2 kapslar om dagen med vatten – det optimala är en på morgonen i samband med frukosten och en precis efter middagen. Varje flaska med VigRX innehåller 60 kapslar och därmed är det en månads förbrukning. Tillverkaren rekommenderar att du använder tillskottet regelbundet under 3 månader för att kunna bedöma dess prestanda på ett ordentligt sätt.

Huvudingredienser

Oftast köpt tillsammans

VigRX
VigRX

60 Kapslar | Kapslar för manliga förbättringar

459Kr

+
Viaman Male Formula Kapslar
Viaman Male Formula Kapslar

90 Kapslar | Naturliga potenskapslar

279Kr

+
GMAX™ Power
GMAX™ Power

450 mg 10 Kapslar | För hårdare och längre erektioner

375Kr

1 Produkt(er)

459Kr

+

0 Tillägg

0.00

  • Gratis frakt*
Totalt

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(133)
4 Stjärnor
(98)
3 Stjärnor
(32)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

87.35% baserat på 263 Kundomdömen

Verifierat Köp

Mycket bra för muskularuren som i gamla dar när jag var topptränad

P Peter L
Verifierat Köp

Mycket dyrt, men bra

K Kemo S
Verifierat Köp

bra hjälpsam fått bättre humör.

M Mikael A
Verifierat Köp

Det fungerar verkligen precis som utlovat!

K Klas
Verifierat Köp

hej. hur kört ett tag nu,dock inget ennu,men ska köra ett tag till å se, har testat några liknande produkter men det har visat sig att det inte gav nått, inte ens efter ett par månader, så jag hoppas verkligen att dessa ska funka. mvh danne

d danne
Verifierat Köp

Hej Simon! Vi uppskattar intresset! Som vi beskrivit på produktsidan, tar det upp till 3 månader för ett synbart resultat som även syns i slakt tillstånd. Scrolla ned på produktsidan och läs mer utförligt. -ShyToBuy

S ShyToBuy
Verifierat Köp

Hur länge måste man ta piller för att få ett stort och bra resultat?

S Simon
Verifierat Köp

Samson: När du fått resultat förblir dem. Det ända som kan påverka dina resultat är om du skulle gå ner eller upp drastiskt i vikt.

S ShytoBuy Kundtjänst
Verifierat Köp

Bästa produkten jag någonsin provat. Hade rekommenderat denna till alla män som vill uppnå större.

J Jakob
Verifierat Köp

Märkte uppbyggnad ganska så raskt, tålamod får man ha men sen ser man resultat.

H Hans

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar