Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

VigRX

60 Kapslar | Kapslar för manliga förbättringar

Översikt

VigRX är ett manligt förstärkningstillskott som utvecklades för 15 år sedan och som kommit att bli ett av världens mest sålda och mest populära produkt i sin generation. Dessa kraftfulla kapslar är baserade på naturliga ingredienser som asiatisk ginseng och ginkgo biloba. Den unika blandningen innehåller även sex andra näringsämnena i optimala mängder. Den mångsidiga och naturligt potenta formulan har fått många personer att beställa produkten gång på gång och gjort VigRX till ett självklart val för män i alla åldrar.

  • Förstklassigt manligt förstärkningstillskott
  • För kraft och prestanda
  • Patentskyddad blandning av högkvalitativa ingredienser
  • Bara ta 2 kapslar om dagen
  • En burk innehåller 30 dagars förbrukning
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
449Kr

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Manlig storlek

“Spelar storleken någon roll” är en fråga som vi får höra gång på gång, som kan få många män att ifrågasätta sin storlek. Ungefär 1 av 5 män känner sig uppenbarligen inte nöjda med sin storlek, vilket kan påverka samlivet, inklusive självförtroende och tillfredsställelse i sovrummet. För dem som känner att de skulle vilja få lite hjälp på traven, finns det nu många alternativ tillgängliga och detta inkluderar kirurgi för att öka längden och/eller omkrets samt en rad olika enheter som presenterats de senaste 10 åren. Även om tillskott inte förstorar så har de en positiv effekt på förstärkning och personer som har använt dem, lovprisar dem. Det finns många olika märken tillgängliga men det kan vara bra att hålla sig till dem som varit med under en längre tid samt är ansedda.

Kan VigRX hjälpa mig?

Först måste vi komma ihåg att VigRX är ett tillskott och inte ett botemedel eller någon form av medicin. Kombinationen av noggrant utvalda örter och mikronäringsämnen har blandats specifikt för att fördelaktigt kunna användas av män. Många av våra kunder har varit nöjda med produkten och fortsatt beställa gång på gång, vilket antyder att de varit nöjda med de resultat de fått.

Användning

Du behöver bara ta 2 kapslar om dagen med vatten – det optimala är en på morgonen i samband med frukosten och en precis efter middagen. Varje flaska med VigRX innehåller 60 kapslar och därmed är det en månads förbrukning. Tillverkaren rekommenderar att du använder tillskottet regelbundet under 3 månader för att kunna bedöma dess prestanda på ett ordentligt sätt.

Huvudingredienser

image of Zinc
Zink

Som ett väldigt användbart mineral för män bidrar zink med upprätthållandet av normala hormonnivåer i blodet. Det kan även medverka till normal fertilitet och fortplantning såväl som normal makronäringsmetabolism och skyddande av celler från oxidativ stress.

image of Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba

Trädet ginkgo biloba kan leva tills det är 1,000 år gammalt och är därför en av de äldst levande trädarterna. Forskare har upptäckt mer än 40 komponenter inom ginkgo biloba. Nyligen har många studier utförts avseende ginkgo och blodcirkulation samt hur det kan hjälpa till genom att öppna upp blodkärl och göra blodet mindre klibbigt.

image of Maca
Maca

Maca härstammar från Anderna och är en ingrediens som använts sedan antiken. I moderna tider har maca studerats avseende dess bidragande faktorer till lust hos män. Under stress eller press kan lusten minska, så det kan vara en nyckelfaktor för att förbättra många mäns prestation. För mer information om denna studie, klicka här.

image of Panax Ginseng
Panax Ginseng

Denna ingrediens är även känd som asiatisk eller koreansk ginseng och har använts under århundraden på grund av dess flertaliga fördelar, inklusive på grund av dess boostande av energinivåer. Det finns även forskning som indikerar att koreansk ginseng verkar som ett hjälpmedel för blodcirkulationen i människokroppen, vilket är viktigt av flera olika anledningar. Få reda på mer.

image of L-Arginine
L-Arginin

L-Arginin är en användbar aminosyra som kan vara väldigt viktig för kroppen och som vanligen finns i manliga förstärkningsprodukter. Detta beror på att den kan hjälpa andra ingredienser och ge formulan en extra naturlig kick.

image of Fenugreek Extract
Extrakt från Bockhornsklöver

Traditionellt sett är bockhornsklöver hemmahörande i Sydeuropa och västra Asien men under senare år har den spridits över hela världen på grund av efterfrågan av dess många fördelar. För män sägs det vara gynnsamt för manlig sexdrift och lust. Få reda på mer.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(11)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

88.75% baserat på 15 Kundomdömen

Verifierat Köp

bra hjälpsam fått bättre humör.

M Mikael A
Verifierat Köp

Hur länge måste man ta piller för att få ett stort och bra resultat?

S Simon
Verifierat Köp

Hej Simon! Vi uppskattar intresset! Som vi beskrivit på produktsidan, tar det upp till 3 månader för ett synbart resultat som även syns i slakt tillstånd. Scrolla ned på produktsidan och läs mer utförligt. -ShyToBuy

S ShyToBuy
Verifierat Köp

hej. hur kört ett tag nu,dock inget ennu,men ska köra ett tag till å se, har testat några liknande produkter men det har visat sig att det inte gav nått, inte ens efter ett par månader, så jag hoppas verkligen att dessa ska funka. mvh danne

d danne
Verifierat Köp

Det fungerar verkligen precis som utlovat!

K Klas
Verifierat Köp

störst skillnad fick jag när han var slak

örjan_
Verifierat Köp

Kört 3 månader nu, styvare och hårdare vid erektion

S Stefan
Verifierat Köp

Märkte uppbyggnad ganska så raskt, tålamod får man ha men sen ser man resultat.

H Hans
Verifierat Köp

Tog ett tag innan jag märkte skillnad, kanske 2- 3 månader, men nu är min penis större och min tjej har sagt att jag har mer sexlust.

P Peter
Verifierat Köp

vill bara testa om det här lägs till. Har vart på andra sidor där det inte går att skriva eller något.

p pk
Verifierat Köp

Tog ett tag innan jag märkte resultat. Men är nöjd med mitt resultat

K Kent
Verifierat Köp

Snyggt!

R Rc
Verifierat Köp

Jag har en fråga. Om man nu tar denna produkt i låt oss säga fyra-fem månader och sedan slutar, kommer den "nya" storleken hålla sig kvar eller måste jag fortsätta att ta för att hålla kvar den?

S Samson
Verifierat Köp

Samson: När du fått resultat förblir dem. Det ända som kan påverka dina resultat är om du skulle gå ner eller upp drastiskt i vikt.

S ShytoBuy Kundtjänst
Verifierat Köp

Bästa produkten jag någonsin provat. Hade rekommenderat denna till alla män som vill uppnå större.

J Jakob

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar