ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Buttocks Lifting Gel

60 ml Gel | För att Lyfta, Stärka och göra Rumpan Fast

Det är enkelt att avfärda rumpan som osynlig, bortom vår tankegång – men det betyder inte att någon annan inte ser den! I en värld som hela tiden blir mer bilddriven, är varenda del av kroppen under granskning, och det inkluderar delen vi sitter på. En hängig bakdel är inget någon eftersträvar – så för att hjälpa dig att ta itu med detta, har Cobeco Cosmetic samlat ihop ett otroligt urval av botaniska extrakt i Buttocks Lifting Gel.

  • För problem med rumpans form
  • Strävar efter att lyfta & ge ett fastare utseende
  • Riktar in sig på elasticitet & styrka
  • Blandning av förstklassiga botaniska faktorer
  • Med extrakt av ginseng & rosmarin
  • Uppfriskande doft & lätt textur
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
319
I lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Skönheten och rumpan

Varje del av vårt fysiska utseende går igenom en fas av oöverträffad popularitet – och just nu riktas uppmärksamheten mot området vi sitter på! Med alla kändisar som stoltserar med sina fitness-rutiner och skvallret om operationer, så är det inte förvånande att den allmänna befolkningen vill hoppa på tåget. Medan en del av oss har välsignats med persikoformad rumpa, så kommer några alltid titta sig i spegeln över axeln med besvikelse. Andra kommer märka att gravitationen tar ut sin rätt på naturens välsignelser, och de börjar tappa sitt fasta utseende. Då kan man inte låta bli att fundera kring hur många människor som skulle uppskatta en stimulerande, hydratiserande gel som utformats för att rikta in sig på detta specifika kroppsområde.

CC Buttocks Lifting Gel

Cobeco Cosmetic visste att det fanns ett stort behov av en produkt som riktade in sig på rumpan – och de visste även att de behövde vara dem som mötte kraven! De sammanförde ett kraftfullt urval av botaniska faktorer i en uppfriskande, stimulerande gel, och försäkrade sig även om att leveransmetoden skulle göra sin del för att förstärka varje ingrediens fördel för din bakdel. Buttocks Lifting Gel strävar efter att hjälpa dig med att lyfta och förstärka göra utseendet av din bakdel fastare.

Gör den fastare

Många bekymrar sig över utseende såsom slö och hängande hud kring rumpområdet. Med detta i åtanke valdes ett rikt urval av återupplivande ingredienser ut. Dessa inkluderar murgröna, rosmarin och en. Dessa strävar efter att detoxifiera, tona och strama åt huden.

Lyfter

Över tid kan huden kring vår kropp börja hänga på grund av brist på elasticitet. Den masserande appliceringen avser att stimulera både muskler & hud. Ginseng rotextrakt, är optimal vid svullnader, hud med ojämnheter och åldrad hud och används för att lyfta och forma huden.

Stärker

Huden behöver hydratiseras och förses med näring på regelbunden basis för att vårda dess naturliga styrkor, och upprätthålla en len textur. Extrakt från slåttergubbe är optimal för hud som visar ojämnheter som en konsekvens av dålig cirkulation, då den främjar dess naturliga elasticitet.

Fullständiga ingredienser

Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Ricinolja, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Acrylates/C10-3-0 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hedera Helix Bladextrakt, Panax Ginseng Rotextrakt, Aminomethyl Propanol, Camphor, Rosmarinus Officinalis Bladolja, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Arnica Montana Blomsterextrakt, Parfum, Schizophyllan, D-Limonene, Juniperus Communis Fruit Extract, CI 15510.

Användaranvisningar

Buttocks Lifting Gel är avsett att bli ett högst tillfredsställande och njutbart tillskott till din dagliga hud- och kroppsvårdsrutin. Massera in en måttlig mängd kräm på båda skinkor och se till att du täcker hela hudområdet, två gånger dagligen. Var noggrann med att se till att den absorberats helt innan du klär på dig. För att få ut det mesta av gelen, föreslås det att du använder den varje dag på en regelbunden, daglig basis, med en investering i långsiktig användning.

Extra Info

Alla produkter från Cobeco Cosmetic laboratory avser att tillhandahålla förstklassig hudvård. Det är dock alltid värt att ta sig tiden att gå igenom den fullständiga ingredienslistan, för att se om den kan inkludera något du personligen är allergisk mot. Om du har någon specifik hudåkomma, vänligen kontrollera med en medicinskt sakkunnig innan applicering första gången.

Läs mer
Buttocks Lifting Gel 60 ml Gel | För att Lyfta, Stärka och göra Rumpan Fast

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

81.82% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Fantastisk!

M Maria
Verifierat Köp

Funkar fint!

A Alicia
Verifierat Köp

Jag kan absolut rekommendera den, huden känns superlen!

M Maja
Verifierat Köp

Toppen produkt min rumpa är märkbart fastare min kille såg det uan att jag hade berättat för honom att jag använde den och frågade om jag hade börjat träna. haha

T Tabby
Verifierat Köp

Jag har provat många krämer mot celluliter genom åren, men den här är den enda som verkligen har funkat

E Elisabeth
Verifierat Köp

Jag har hållit på och sparat pengar för att operera rumpan. Den har aldrig växt sig lika stor såsom för mina kompisar. Blev rekommenderad den här krämen av en kompis och även om den inte är lika bra som en operation, så är jag nu nöjd med min rumpa. Äntligen!

B Bella
Verifierat Köp

Den blev rundare och större.

M Maria
Verifierat Köp

Den fungerar jättebra på celluliter. Jag använder den på mina lår och rumpa

H Hanna
Verifierat Köp

Jag som redan har en lite stor rumpa har fått en väldigt snygg rumpa av den här men man kanske inte ska räkna med att få en badonkadonk om man har en liten rumpa till att börja med. Men även en liten rumpa kan nog bli en snygg liten rumpa med denna.

I Ida
Verifierat Köp

Jag tycker absolut att min rumpa har blivit fastare och det är ju bra, men det har liksom inte blivit något tydligt lyft eller skillnad i storlek. Men det är nog för mycket begärt av en kräm också i och för sig.

J Josefine
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter