• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Buttocks Lifting

60ml Gel

Cobeco Cosmetics

319Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

CC Buttocks Lifting Gel är en komplett produkt för att förbättra konturen på låren och rumpan genom att forma och reducera celluliter och gropigheter. Cobeco, tillverkarna av denna cellulit gel, är ett marknadsledande företag inom sin bransch och har gett kvinnor ett alternativ till kostsam och riskfylld plastikkirurgi och har visat sig mycket effektiv för behandling av alla tre stadier av cellulitbildningar.
 • Kan släta ut konturen för rumpa och lår
 • Gör din hud mjukare, slätare och friskare
 • Behandlar effektivt celluliter
 • Är ett naturligt alternativ till kostsam och riskfylld kirurgi
 • Förbättrar blodcirkulationen
CC Buttocks Lifting Gel förbättrar din blodcirkulation i hudens yttre skikt och hjälper till att bekämpa cellulitformationer och gör din rumpa och lår vackra och cellulitfria. Den innehåller endast naturliga ämnen och är fri från bieffekter. Lägger du din beställning innan kl.17.00 måndag-torsdag kan du få din produkt redan nästkommande vardag. Läs mer
Typ: Kräm
Size: 60 ml

Vad är CC Buttocks lifting Gel och hur kan den hjälpa mig?

Cobecos cellulitbehandling är utvecklad för kvinnor som vill behandla gropig hud på lår och rumpa. Den formar huden genom att förbättra elasticitet och öka blodcirkulationen. Detta ger dig en vackrare hy och en jämnare, cellulitfri kroppskontur så att du kan känna dig vacker oavsett vad du har på dig för kläder.

Hur fungerar CC Buttocks Lifting gel?

Den har visat sig öka elasticiteten i huden, och framför allt i de övre vävnadsskikten som hjälper till att strama upp och ge huden ett slätare utseende. Genom att använda gelen dagligen kan du förbättra blodcirkulationen, som hjälper kroppen att naturligt bryta ner och föra bort slaggprodukterna som bildat celluloiderna och även öka hudens syreupptagningsförmåga. Gelen är även återfuktande och bidrar till att öka elasticitet och spänstighet i huden.

Hur använder jag CC Buttocks Lifting Gel?

Applicera gelen direkt på rumpan och/eller låren två gånger dagligen och massera in produkten till dess att den absorberats helt.

Har CC Buttocks Lifting Gel några biverkningar?

Då gelen är en naturlig produkt, är de eventuella biverkningar få. Vi rekommenderar att du applicerar en mindre mängd på din underarm, för att avgöra om du har någon form utav allergi mot de aktiva ämnena innan du påbörjar behandlingen. Konsultera med din läkare och avbryt behandlingen om klåda eller någon form utav hudirritation uppstår.

Vad innehåller CC Buttocks Lifting Gel?

Vatten, Hedera, Juniperus, Arnica, Panax, Ginseng, Karbomer, TE, Rosmarinus Oi, lCl 42051, Cl 73015, Methylchloroisothiazolinone, Limonen och Linalool.