GRATIS FRAKT VID KÖP ÖVER 599 KR*

100% diskret tjänst
Diskret förpackning & fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag*

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan kortbetalning, Klarna & Swish

Skillnaden mellan en Hydropump och en luftpump

Visst kan penispumpar se lika ut på ytan, och de finns där för att uppfylla samma syfte. Detta kan göra det svårt att avgöra vad du ska satsa på vid köpet av en penispump. Det finns dock viktiga skillnader vid användningen av de två populära pumparna hydropump och luftpump.

Vilken Pump är enklast att använda?

Den första stora skillnaden är hur många händer det faktiskt krävs för använda de olika pumparna. Traditionella luftpumpar är tillverkade med en gummislang, cylinder, handgrepp, och ibland en tryckmätare. Du behöver två händer för att använda pumpen, och några minuter för att applicera pumpen på din penis. Jämfört med en Hydro penispump som endast kräver en hand, och är utformad med få rörliga delar.

Traditionella penispumpar kräver mer tid avsatt för användning än en vattenbaserad penispump. Enhandspumpningen innebär att du kan stå i duschen, fylla pumpen med vatten och trycka den mot kroppen några gånger för sedan att börja din morgonpumpningsrutin. Du kan använda den medan du tar en dusch eller ett bad, och det kräver ingen insmörjning eftersom den redan är indränkt i vatten.

Jämför det med den traditionella pumpen, som hela tiden kräver två händer. Först för att trä pumphylsan över röret och öppningen, sedan tillämpa smörjning på din penis, torka av smörjning av händerna innan du tar i handtaget för att pumpa, och slutligen för att hålla pumpen på din penis med ena handen medan du pressa greppet med hjälp av den andra.

Skillnaden är hur mycket tid du spenderar under förberedelserna för att förstora din penis kontra hur mycket tid du faktiskt spenderar för att pumpa för tillväxten. Med Hydrodesignen sparar du mellan tre till fem minuter, och även en hel del frustration.

Är båda pumparna lika säkra att använda?

Penispumpar kan, vid felaktig användning, skada din penis- detta är en ganska välkänt faktum. Detta kallas överpumpning och kan orsaka en explosion av blodkärl, blåmärken, eller vätskeretention. Sättet att undvika skador på din penis är att kontrollera hur stark det vakuum som appliceras på din penis är vid varje given tidpunkt. Detta kan du kontrollera med damasker (hydropumps) eller tryckmätare (traditionella pumpar). Båda luftpump och hydropump har därmed dessa säkerhetsanordningar.

Hur styr pumparna över vakuumtrycket under pumpning?

De flesta luftpumpar är utrustade med en tryckmätare på handtaget. De arbetar med att visa hur starkt vakuumet är inuti röret. Du ska därmed helst veta vad din gräns är, och aldrig gå över den gränsen. Vissa luftbaserade pumpar har inte en mätare fastsatt, men de är oftast de svagare pumparna med en gummipresspump.

Hydropumpar som exempelvis Bathmate Hydromax reglerar själva det inre vakuum som uppstår, som en bieffekt av dess utformning. Då damaskerna pressas samman mot kroppen, likt en fjäder, expanderar hydropumpen bara tillbaka utåt så mycket som damasken tillåter.

Eftersom hydropumps ha ett förutbestämt maximal vakuumtryck tenderar de att vara säkrare än traditionella penispumpar. Traditionella pumpar använder också ett rör som för bort luft från pumpen, vilket gör att pumpen inte är lika lätt att avlägsna om du skulle behöva göra det hastigt.

Hydropumpar brukar använda sig av en enklare ventil. Om du känner att trycket blir för hårt, eller att du börjar känna smärta, trycker du bara på en knapp så släpper allt tryck från röret och pumpen faller av.

Hur fungerar pumpning tillsammans med vatten?

Hydropumps är utformade för att användas i duschen och bad med varmt vatten. Detta gör att de två största skillnaderna mellan denna pump och luftpumpen är;

  • Skippa den traditionella uppvärmningsrutinen med varmt vatten på en handduk
  • Snabbt blodflödet till penis (genom varm vattnet) innebär enklare vinster

Med en luftpump krävs uppvärmning genom manuella övningar innan du börjar med pumpningen. Det tar ca 5 minuter, och kräver att du använder varmt vatten på en handduk för att göra precis vad namnet antyder, värma upp din penis. Detta förhindrar skador på samma sätt som stretching innan träning gör.

Den hydrovacuum som skapas runt din penis med vatten skapar ett grundligt och jämt vakuum - vilket leder till en betydligt mer enhetliga och fasta erektioner.

Hydropumps hjälper dina celler att slappna av och expandera medan du pumpar. Varmare är bättre, och våtare är bättre. Du kan använda traditionella pumpar i vatten, resultatet är dock vanligen en skadad pump och ett plaströr fyllt med tvålskum och smuts som är omöjligt att få helt rent.

Andra intressanta artiklar