ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Behandla & förebygg erektion problem

Precis som i många andra fall, så är det oftast lättare att förebygga erektionsproblem istället för att behandla problemet när det väl har uppkommit. Att känna till hur du kan behandla problem med erektion och förebygga erektionsproblem kan därför spara dig från framtida besvär. Erektionsproblem är något som drabbar majoriteten av alla män någon gång i livet och med hjälp av dessa tips så kan du minska risken för att just du drabbas av erektionsproblem.

Vad är erektion problem?

Vad är erektion problem

Erektionsproblem är ett mycket vanligt problem som drabbar miljontals män, vilket även är varför det har forskats en en hel del om de både orsaker och behandlingsmetoder. Tack vare forskningen, så kan förbättra ditt sexliv och behandla dina svårigheter att få erektioner.

Det finns många sätt att definiera erektionsproblem, men generellt definieras det som en oförmåga att antingen få eller behålla en erektion tillräckligt för att genomföra ett tillfredsställande samlag. Inom erektionsproblem räknas det även in om du har problem med din sexuella lust, utlösning eller orgasm.

Erektionsproblem kan vara en varningssignal

Även om erektionsproblem blir allt vanligare med stigande ålder, så är åldern långt ifrån den enda orsaken. Det är alltså hjälp att få för de flesta män – oberoende ålder. Biverkningar av mediciner, vaskulära sjukdomar, fysiska skador och psykiska besvär är också relativt vanliga orsaker för erektionsproblem. Det vill säga hälsoproblem som blir vanligare ju äldre du blir.

Alltmer stöder forskning att erektionsproblem kan vara en tidig varningssignal för kranskärlssjukdom, som obehandlad kan leda till hjärtinfarkt och stroke. Med fler män som lider av erektionsproblem, vilket innebär att det finns också många män som kan vara i riskzonen utan att inse det.

Så kan du förebygga erektionsproblem

Precis som för många andra fysiska problem, så är det oftast lättare att förebygga framtida problem istället för att behandla de uppkomna erektionsproblemen. Så vad kan du som man göra för att få en bättre erektion och undvika framtida problem när det gäller både sex och relationer?

Så kan du undvika en dålig erektion

Att göra vissa livsstilsförändringar kan inte bara behandla erektionsproblem,utan även förlänga ditt liv. För en del män kan sluta röka, att förlora övervikt och ökad fysisk aktivitet hjälpa till att återfå den sexuella funktionen.

Förebygga erektionsproblem
  • Undvik rökning - Det finns forskning som har visat att rökning (inkl. sekundärt) ger en ökad risk för olika erektionsproblem. Det har en negativ effekt på kroppens blodcirkulation och utan en hälsosamt blodcirkulation till penisen – kan det leda till svårigheter att få stånd. Rökning kan även minska mängden kväveoxid i kroppen som spelar en viktig roll i kroppens förmågan att få stånd.
  • Undvik alkohol & narkotika - Du behöver inte bli nykterist, men det går inte heller att förneka att en hög konsumtion av alkohol och narkotika kan göra det svårt att få en erektion. Det kan därför vara värt att prova att begränsa ditt drickande till endast enstaka tillfällen, för att se om det gör någon skillnad.
  • Motionera & ät hälsosamt - Genom att ta hand om din kropp med hjälp av motion och en hälsosam diet, så kan du förebygga framförallt hjärt- och kärlsjukdomar. Och med en bättre blodcirkulation, så kan du förebygga framtida erektionsproblem.
  • Se över dina mediciner - Flera vanliga mediciner kan tyvärr ha en negativ påverkan på din sexuella förmåga. Det kan därför vara värt att se över dina mediciner om du tar några regelbundet och diskutera eventuella biverkningar med din läkare. Det är möjligt att det finns andra behandlingsalternativ som din läkare kan rekommendera.
dålig erektion
  • Undvik psykologiska problem - Psykologiska problem, såsom till exempel prestationsångest är vanliga orsaker till problem med erektion. Genom att ta hand om din mentala hälsa och minska stress, så kan du förebygga och behandla svårigheter att få stånd. Det är även viktigt att få tillräckligt med sömn för ditt generella välmående. Nästa steg är psykoterapi och beteendeförändringar om problem fortfarande upplevs. Ytterligare behandlingar kan omfatta åtgärder såsom kosttillskott, akupunktur och örter. Det finns en rad naturliga behandlingar för att förebygga erektionsproblem hos ShyToBuy som som bidrar till att öka penis blodflödet, innehållandes örter och aminosyror från växtriket.

Att äta en hälsosam kost, träna regelbundet och att undvika rökning kan göra underverk för att få en bättre erektion. Det finns flera faktorer som du bör vara vaksam övet. Till exempel så kan det vara bra att vara särskilt vaksam om ditt blodtryck, diabetes och allmänna hälsotillstånd, för att kunna förebygga erektionsproblem och hjärt-kärlsjukdom.

Behandla erektionsproblem

Det finns många olika metoder för att behandla erektionsproblem. Här har vi listat några av de vanligaste behandlingsmetoderna.

Behandla erektion problem med L-arginin

Aminosyran L-arginin har länge använts mot problem med erektion och kallas till och med av vissa som en “naturlig viagra”. Aminosyran främjar en ökad blodcirkulation till penisen, som i sin kan ge dig en bättre erektion. Dessutom kan det förbättra erektil dysfunktion och åldersrelaterad testosteronbrist. Här kan du läsa mera om L arginin & piller för stånd.

Naturliga tillskott för bättre erektion

få en bättre erektion

Asiatisk ginseng har också använts för att förebygga erektionsproblem och studier har visat att ginsenosider kan underlätta erektion genom att direkt inducera vasodilatation och avslappning av penis corpus cavernosum. Dessutom, effekterna av ginseng på corpus cavernosum tycks medieras av frisättning eller modifiering av frisättningen av kväveoxid från endotelceller och perivaskulära nerver. Många växtbaserade kosttillskott har egenskaper som förebygger erektionsproblem och har visat sig vara både säkra och effektiva. Vi på ShytoBuy har flera olika naturliga kosttillskott som kan hjälpa dig med dina erektionsproblem.

Behandla dina testeoreonbrist med naturliga tillskott

Testosteronbrist kan vara en vanlig orsak till erektionsproblem. Andra vanliga symptom är en minskad muskelmassa, minskad sexlust, håravfall och allmän känsla av nedstämdhet. Om du har får lite av det manliga hormonet i kroppen, så kan det räcka med ett naturligt kosttillskott för att förbättra erektionen.

Andra intressanta artiklar