• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Behandla och förebygga erektionsproblem

Att känna till hur man behandlar och framförallt förebygger erektionsproblem är nyttigt för alla män. Erektionsproblem är ett tillstånd som kommer drabba majoriteten av alla män någon gång i livet och det finns enkla knep för hur man kan förebygga att erektionsproblem uppkommer.

Erektionsproblem är ett mycket vanligt problem som drabbar miljontals män. Att behandla och förebygga erektionsproblem blir mer och mer forskat och testat. Till att börja med finns det många sätt att definiera erektionsproblem, eller impotens. Det kan betraktas som en oförmåga att få erektion eller behålla en erektion fast nog för samlag, eller brist på sexuell lust och problem med utlösning eller orgasm. Även om frekvensen av erektionsproblem ökar med åldern, är ålder inte den enda orsaken. Biverkningar av mediciner, vaskulära sjukdomar och skador kan också vara orsaker. För att utesluta behandlingsbara orsaker, kan en fysisk undersökning göras av läkare samt laboratorietester. Dessa laborationer omfattar kontroll av diabetes, högt kolesterolvärde, lågt testosteron och urin- eller sköldkörtelproblem. Att minimera kända påverkbara riskfaktorer för kärlsjukdom kan förebygga erektionsproblem och risken för en efterföljande kardiovaskulär händelse.

Alltmer stöder forskning att erektionsproblem kan vara en tidig varningssignal för kranskärlssjukdom, som obehandlad kan leda till hjärtinfarkt och stroke. Med fler män som lider av erektionsproblem, finns det många som kan vara i riskzonen utan att inse det. Att göra livsstilsförändringar som att äta en hälsosam kost, träna regelbundet och inte röka kan rädda en människas liv, inte bara hans sexlust. Dessutom att vara särskilt vaksam om kontroll av blodtryck, diabetes och lipider kan också förebygga erektionsproblem och hjärt-kärlsjukdom.

Även otillräcklig produktion av testosteron är inte en vanlig orsak till erektionsproblem, kan substitutionsbehandling förbättra problemet. Testosteron är ett hormon som produceras av testiklarna som är viktigt för att bibehålla muskler, tillräckliga nivåer av röda blodkroppar, bentillväxt, känsla av välbefinnande och sexuell funktion. Ett blodtest tidigt på morgonen ger det mest resultatet för att testosteronbrist. En annan behandlingsbar orsak som är viktigt att screena för är sköldkörtelns dysfunktion. Sköldkörteln producerar hormoner som i överskott eller brist kan leda till erektionsproblem. Följaktligen bör specifik behandling för att behandla och förebygga erektionsproblem fokusera på att uppnå en balanserad hormonell funktion.

För en del män kan sluta röka, att förlora övervikt och ökad fysisk aktivitet hjälpa till att återfå den sexuella funktionen. Dessutom att skära ned på medeciner med skadliga biverkningar. Nästa steg är psykoterapi och beteende ändringar om problem fortfarande upplevs. Ytterligare behandlingar kan omfatta åtgärder såsom kosttillskott, akupunktur och örter. Det finns en rad naturliga behandlingar för att förebygga erektionsproblem hos ShyToBuy som som bidrar till att öka penis blodflödet, innehållandes örter och aminosyror från växtriket.

Aminosyran L-arginin har använts för att förbättra erektil funktion i århundranden och har kallats "den naturliga viagran". Dessutom kan det förbättra erektil dysfunktion och åldersrelaterad lågt testosteron. Asiatisk ginseng har också använts för att förebygga erektionsproblem och studier har visat att ginsenosider kan underlätta erektion genom att direkt inducera vasodilatation och avslappning av penis corpus cavernosum. Dessutom, effekterna av ginseng på corpus cavernosum tycks medieras av frisättning eller modifiering av frisättningen av kväveoxid från endotelceller och perivaskulära nerver. Många växtbaserade kosttillskott har egenskaper som förebygger erektionsproblem och har visat sig vara både säkra och effektiva.

Risk för erektionsproblem kan minskas genom att arbeta med en läkare för att hantera förhållanden som kan leda till sjukdom, såsom diabetes och hjärtsjukdomar. Följande metoder rekommenderas också:

 • Undvik att använda alkohol, rökning och narkotika
 • Ät hela livsmedel och massor av frukt och grönsaker
 • Motionera regelbundet
 • Minska stressen
 • Få tillräckligt med sömn
 • Behandla ångest eller depression